Roa eylem programımız.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Roa eylem programımız.

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Gerekli yazımsal döküman hazırlandı.Yarın genel etkileşime taşınacaktır konu.Bu eylem programımızın birnci adımıdır.Resmi tüm organlardan hakkkımızı aramayı sürdüreceğiz...

Sayın Nocomment de Roa Geçmişine sahip olduğunu unuttum.Konunun kilitlenmesi bu sürece bizim açımızdan yarar sağlamadığı Vicdan sahibi insanların nidaları susturulduğuda açıktır.Eğer ki adaletiniz hakkinda bir değişme olmadıysa bu sürecin çözülmesi konusunda yardımcı olunuz aksi taktirde bu bu halka büyüyerek devam edecektir.

Bu eylem programı duygusal değil akılcı ve karsı tarafı şeffaflaştırıcı tüm eylemleri içeriyor.

Deva Loncası.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: Roa eylem programımız.

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bu haksızlık karşısında Yanımızda yer alan iyi insan olma ideasına sahip tüm herkese Teşekkürler.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Bana kalırsa siz bu işi hakkınızı armaktan ziyade reklam yapmak amaclı konuları acıyorsunuz. Anlatmak istediginizi anlattınız çogu arkadaşımız hakda verdi bunları gördükten sonra daha böyle konu acmanız saçma geldi bana Tabi bu benim düşüncem

Sevgiler saygılar
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Önce hatayı kendinizde arayın ferhata katıLıyorum işi rekLama çevirmeye başLadınız.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
XDEVAX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen XDEVAX »

LASTDRAGON yazdı:Bana kalırsa siz bu işi hakkınızı armaktan ziyade reklam yapmak amaclı konuları acıyorsunuz. Anlatmak istediginizi anlattınız çogu arkadaşımız hakda verdi bunları gördükten sonra daha böyle konu acmanız saçma geldi bana Tabi bu benim düşüncem

Sevgiler saygılar

Reklama Hicbirzaman Ihtiyacimiz Olmadi, Ayrica Hak Verilmez Alinir.
Bu arada Roa li Arkadaslardan bir ricam var, Gamze Hanima söyleyin benim ona bizden kacmadan 2 gün önce verdigim xxaspiriniyexx cariyla klan kanallarindan Roa diya bagirmasin, kimseye nispet yapmaya ve birseyler ispat etmeye gerek yok.
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

Resim

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

XDEVAX yazdı:
LASTDRAGON yazdı: Gamze Hanima söyleyin benim ona bizden kacmadan 2 gün önce verdigim xxaspiriniyexx cariyla klan kanallarindan Roa diya bagirmasin, kimseye nispet yapmaya ve birseyler ispat etmeye gerek yok. [/b]

Şimdi bu olayı sevgili RoA üyelerininde iyi bildigi bir olayla örtüştürmek gerekli . almira benden maden aldı item aldı para aldı dogrumudur dogrudur . Şimdi vaktinde almira ya etmedikleri küfürleri bırakmayan eski dostlarım geçenlerde sizlerinde bildigi gibi bu olayı bana karşı forumda kullanmışlardı . Dimi Oktay ım . Bu kişi maden itemi geçmiş karakterde almış :D Gerçi söyle bakıyorumda almira benden 200 m aldı maden aldı 15 er tane sonra kendi bunları çogalttı . Birde bu olaya bakıyorum yav bu kız hepsen acımasız çıkmış arkadaş karakter bile almış :D almira yı kınarken siz sevgili eski dostlarım adı ayşe fatma şaziye olan kişileri neden aranıza alıyorsunuz ? Aynı olayın daha büyügünü bu arkadaş yapmışmıdır üstelik karakterde almışmıdır almıştır . Burda kınanacak tek bir yer vardırki oda RoA dır :D Hırsız düzenbazcı yuvasımı oldu RoA :S

Ayrıca RoA kaynaklı bir yönetici aslında onun yetki alanına girmeyen konuları kilitlerse konuları videoya aldıggımı bilmesini isterim . Burası ikv forumu ise bilgilendirmede bulunacagız elbette ;)

Temiz bir ikv için hırsızın dolandırıcının emek yiyip yapın demedim diyenlerin bu oyundan biran önce defolup gitmeleri dilegimle ;) Talada bir hırsızdı :) Üzüm üzüme baka baka kararır derler :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
IIYaKaRGeCeRiMII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IIYaKaRGeCeRiMII »

XDEVAX yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Bana kalırsa siz bu işi hakkınızı armaktan ziyade reklam yapmak amaclı konuları acıyorsunuz. Anlatmak istediginizi anlattınız çogu arkadaşımız hakda verdi bunları gördükten sonra daha böyle konu acmanız saçma geldi bana Tabi bu benim düşüncem

Sevgiler saygılar

Gamze Hanima söyleyin benim ona bizden kacmadan 2 gün önce verdigim xxaspiriniyexx cariyla klan kanallarindan Roa diya bagirmasin, kimseye nispet yapmaya ve birseyler ispat etmeye gerek yok.
Çok haklısın abi hergün klandan senin verdigin carla RoA diye bağırışları insanı deli ediyor :?
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

Resim

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Erdemmm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Erdemmm »

Kimler bu işe reklam diyorsa hata yapıyor. Sürekli söylerim ben,bu ve benzeri oyunlara gelip te sesini yükseltmeyenler yüzünden,bugun forumda bu tür tartışmalar hemen kilitleniyor.Karşı çıkanların çoğu da kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor. Elde edeceğiniz ne ? Bazı Cihan-ı Hükümran üyeleri DEVA loncasının açtıgı konulara karşı eylemlerde bulunuyor. Peki soruyorum sizlere. GALLARDO karekterinin sahibi olan Ömer in üzerindeki itemleri düzmeye yardımcı olan sizin özellikle üç üyeniz değil mi ? Öz kuzenimi ÖMer adlı şahıs,e-pin satıyorum diyererek dolandırdı.Bizim o olayda GALLARDO'ya aldanmamıza neden olan da Cihanı- Hükümran üyesi olan Kingofdarqnes değilmiydi. Haykırıyordu: Ömer sağlamdır ondan e-pinleri biz alıyoruz. Güvenin !!! Güvendik te ne oldu ? Mezarlıkta ve labirentte paraları paylaşıyordu. Peki RoA ? 3 ay önce bölgeden tartışması çıktı. TaLa hırsızdır dedim yapmadıgınız bırakmadınız.RoA nın içinde car satışları bile gerçektleştirenler tespit edildi de ne oldu ? Sizler değilmisiniz TELİF hakkı var,oyun içerisnde satış yapmayın.Alttan da kendime e-pin ararken siz kefil oluyordunuz şu isimde arkadaşımız satıyor diye :) Yaptıgınız tüm eylemlerde arkanızda Yönetici dostlarınız varken tabi susturuluz,tabi konular kilitlenir,tabi üyelik hesabımız dondurulur. Gel gelelim son günlerdeki gözle görülen ayrımcılıklara. Tam 1.5 aydır ben ve 5 dostum bekliyoruz etkinlik alanına alınalım diye. Aldınız RoA nın tüm üyelerini facebbok sayfanızda iftiharla fotorgraflar yayımladınız. Daha dün ki Etkinlikte,geçen haftaki etkinlikte Tüm ŞAH loncasını almadınız mı içeriye ? Dönünün bir bakın ey kuklacı ahalisiİ Son çemberlitaşta düşen şaheser setleri hangi loncalarda ve kimlerde var ? Siz girmediniz demeyin,defalarca madalyadan başka bir şey elde etmedik.Tekrar söylüyorum artık bırakın insaları aldatmayı. Sesimizi yükselttiğimizde konularımıza kilit atmayın. Bir önceki konuyu da sırf bir RoA üyesi rica etti diye kilitlemediniz mi ? Sizler alışkınsınız zaten,İKV buluşmalarında sizi pohpohlayan,boy boy resimler çektiren yağmacıları yüceltmeye. Umarım konuları kilitlemeye devam etmezsiniz...
Kullanıcı avatarı
ziplayanpirasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziplayanpirasa »

Erdem Çok Saçma Düşünüyorsun Dostum,Sebebine Gelince ; Bir Kere Demişsin ki , Çemberlitaş tan Düşen Şaheserlere Bakın Bakalım Hangi Loncalarda Var ;) Sakın Siz Girmediniz mi Demeyin,Girdik ama Madalyadan Başka Birşey Elde Etmedik..... !!!! Şimdi Bak :D Şu İKV Hayatımda Senin Gibi Böyle Bir Cümle Kuran Bir Kaç Kişi Daha Gördüm Lakin Diğerlerine de Sana da Vereceğim Cevap Aynı.Bakın Arkadaşlar Bu Tarz Oyunlar da Öyle Grup Bölgeleri Gibi Yerlerde Oyuncular Oralara Girdiklerinde [GM] ler Arka Planda Kalıp da Kodlama İle Kendi Arkadaşlarına İtem Düşmesini Sağlayamazlar,Yok Böyle Bir Mantık ...!!!
Şayet Sen Madalyadan Başka Birşey Elde Edemediysen Bu Senin Şansın !
Ben Geçen Yıl Kasım Ay'ında Askerden Yeni Gelmiştim,Aralık Ay'ı Olması Lazımdı Sanırım ve Miğrat'a 2. Girişim di ;)
2. Girişim de Zırh Düştü ;)
Ve İnan Bana ki O zamanlar Millet Zırh Düşmüyor Diye Ağlıyordu Etrafta :D:D
Düşün,Gerçekten Düşün Bak Ben Askere Gitmeden Önce Miğrat Diye Bir Bölge yoktu Ben Geldim Baktım Girdim ve Zırh Düşürdüm.
Bu Tamamı İle Şanstır Arkadaşım.
Saçma Mantalitelerle Yaklaşmayın Bence Olaya.

İKV Oyuncuları Böyle Cahil Olamaz.......

Saygı ve Sevgilerimle
ZıpLayanPıraSa
En son ziplayanpirasa tarafından 11 Ağu 2011 19:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ZıpLayanPıraSa
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Kinqofdaknes İsimli oyuncu tam 8 ay önce loncamızda sadece 1 hafta kalabilmis bir oyuncudur neyin bahsini yapıyorsun kardeş sen ?

ya bilmeden konuşuyorsun yada onun bunun agzından duyduklarını yazıyorsun
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>

“Genel Sohbet” sayfasına dön