saldırımı kritik mi?
Re: saldırımı kritik mi?
Saldırı kritik vuruşu destekler..Yani: Kritik le saldırı iyice dengelenmelidir saldırısı düşük ama kritiği yüksek bir savaşçı pek işe yaramaz saldırın fazla olursa kritik vuracağın yerleri kaçırmaz ve kritik vurabilirsin
bence en iyisi Saldırıdır çünkü ktritik artık eskisi gibi değil
açıklayayım;
eğer max cıysan kesinlikle saldırı derim çünküü 42 lwlde bir savaşçı bir cine 2500 vuyorsa kritik attığında 3000-3100 civarında vuruyor yani çok işe yaramıyor(bunu kendimden biliom)
eğer elementçiysen kritik alabilrsin çünkü element itemleri olan bir karakterin kritiği daha fazladır ... ama anatomy arkadaşın da dediği saldırı kritği destekler ve bence saldırı saldırı hasarınıda etkiliyor bundan dolayı saldırı olması iyi olur
Umarım yardımcı olabilmişimdirr
açıklayayım;
eğer max cıysan kesinlikle saldırı derim çünküü 42 lwlde bir savaşçı bir cine 2500 vuyorsa kritik attığında 3000-3100 civarında vuruyor yani çok işe yaramıyor(bunu kendimden biliom)
eğer elementçiysen kritik alabilrsin çünkü element itemleri olan bir karakterin kritiği daha fazladır ... ama anatomy arkadaşın da dediği saldırı kritği destekler ve bence saldırı saldırı hasarınıda etkiliyor bundan dolayı saldırı olması iyi olur
Umarım yardımcı olabilmişimdirr
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- wolwerin98
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
benim kritik normal sert vuruştan daha eziq Metinemre normalde 2020 koyuyo sertle kritikle 1800xD

(Metinemre=39) (Kralxmetin=28)
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
arkadasın dedıgıne katılıorm krıtık saldırı karısık dız..TeKKoLLu yazdı:bu lewellerde savscılşar kudretsız olmaz onun için krtik ama kudretın bttmı fena ıska çekersın onun ıcınde saldrı kısacası ustundekılerı yarı yarıya tamamla 4 parça saldrı 4 parça krtık bence..
ben pevne den yanayım hem vs de hem klan savasında ıse yarıyor
ama tabıkı saldırı vs de daha ıyı
krıtık dızmek ısteyen ler elıne gumus dıs latıf gıbı krtıgı yuksek sılahlar alsın ben denedım cok krtık atıyor
elemnt saldırıları bıle yatıyorsunuz
ama tabıkı saldırı vs de daha ıyı
krıtık dızmek ısteyen ler elıne gumus dıs latıf gıbı krtıgı yuksek sılahlar alsın ben denedım cok krtık atıyor
elemnt saldırıları bıle yatıyorsunuz
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
===BENCE KRTIK===NEDEN===ELINE LATIF AL FULL KRTIK SEN COK KRTIK CAKARSIN HEMDE HIZLI GUM GUM===
KRTIKCIYSEN YAPCAGIN EN ONEMLI LEREI 2 KALKAN SKILI+DIKKAT COK GEREKLI+KESINLIKLE HIZLI VURUS LATIF VARSA ELINDE HIZLI VURUS CILGIN GELIRSE KULLANANLAR BILIR 15 PUANSA YERINDE DURAMAZSIN NE VURDUGUNU GOREMEZSIN YALAN DEGIL KULLANAN BILIR!!!
KRTIKCIYSEN YAPCAGIN EN ONEMLI LEREI 2 KALKAN SKILI+DIKKAT COK GEREKLI+KESINLIKLE HIZLI VURUS LATIF VARSA ELINDE HIZLI VURUS CILGIN GELIRSE KULLANANLAR BILIR 15 PUANSA YERINDE DURAMAZSIN NE VURDUGUNU GOREMEZSIN YALAN DEGIL KULLANAN BILIR!!!
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
TAKILARINI PANTALONUNU AYAKKABINI KRİTİK YAP GERİSİNİ SALDIRI....(AYAKKABIYI SALDIRI YAPSANDA OLUR)....HER YARATIKTA EN AZ 1TANE KRİTİK GELİR...

İSTER TARİH OL İSTER EFSANE KİMSE SUSTURAMAZ BENİ BU ÂLEMDE…
GÜNEŞİN OLMADIĞI YERDE BİLKİ BEN VARIM…
CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR…
ÂLEMİ ÂLEM YAPAN 3–5 ÇAKALSA, KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ…

İSTER TARİH OL İSTER EFSANE KİMSE SUSTURAMAZ BENİ BU ÂLEMDE…
GÜNEŞİN OLMADIĞI YERDE BİLKİ BEN VARIM…
CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR…
ÂLEMİ ÂLEM YAPAN 3–5 ÇAKALSA, KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ…
- BogazinYargici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Graretoco yazdı:güzel bir noktaya değindin bir kadın Toffi gibi bir ismi vardı full alman okucuydu galiba arkadaşımla gözümüzün önünde 11 000 vurdu kemik kafaya kalktığı gibi yatmıştı yanlış hatırlamıorsambarkido yazdı:hmm eskiiden 10 bin 8 bin vurdum dien çoktu kritikle ama resmini koyan çok azdı demekki çoğu yalanmış. :mrgreen:
saol.
eskiden öyle vurula biliyodu kendimdende biliyorum üstüm full almanokucu idi yaratıklara 11.000 - 13.000 vurabiliyodum fakat şimdi kritik vurus degerleri düşürüldü o yuzden kritik fazla işe yaramıyor...
Önerim : Saldırı item
Saygılar,
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat
--------Silverainxdeli -- 49 -- ^ Ecel Getiren - Sancak
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat
--------Silverainxdeli -- 49 -- ^ Ecel Getiren - Sancak
bu konuya bu kadar önem verdiğiniz ve beni bilgilendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum..
avakado=eminönü