sultanorhan yazdı:muzooo1977 yazdı:sevgili arkadaşım nede güzel anlatmışsın biz bu ikvnin müptelası olduğumuz sürece dahaaaaaaaa çoooookk semer vuran olur bende eskilerden ECUADOR (Teşkilat) nihayetinde bu bir oyunmu hiçbirşey vazgeçilmez değildir. müptela olmayacaksın bir kalemde silmesini bileceksin bukadar bak ne oluyor ozamanORHANBEY yazdı:Merhaba ,
Sene 2008.Meteor bölgesinde ikv nin herzamanki meşhur eklenti paketi ile gelen[1 Ekim 2007-Meteor Eklentisi] YENİ EŞYA SİSTEMİNE ayak uydurmaya çalışan bir oyuncu topluluğu belirsizlik içinde oyununu oynamaya çalışıyor.Belirsizlik o kadar hal almış ki
telefonlar yanıtsız oyun içerisinde İKV KAPANIYOR havası esiyordu.Bir gün havadislerde yeni bir mesaj üzgün
olduğunu belirten bir şirket belirsizlikten özür diliyor destekçisi olan oyuncularına teşekkür eden bir mesaj yayınlıyor.
Oyuncular artık vedalaşma sürecine girmiş bir grup oyuncu ise oyunun MYNET sömürgesinden kurtulması için kampanyalar
başlatmıştı.Kimi oyuncular (Bu Oyuncular Acaba Hala Oynuyorlar mı ? ) kendi ceplerinden ödedikleri paralar ile İnternette çıkan Google reklamlarına İkv nin tanıtım reklamını koydurmuş imkanları ölçüsünde o hasta oyunu diriltmeye çalışıyordu.
Kimi gruplar ise güçlü internet firmaları , dergiler , oyun - bilgisayar forumlarıyla iletişime geçiyor oyunlarının tanıtımının
yapılması için ellerinden geleni yapıyorlardı.Forum ortamında örgütleşerek TV kanallarında İkv nin tanıtılması için toplu
mesaj göndermelerden tutun internet sitelerine konu açıp toplu yorum atma etkinlikleri düzenleniyordu.Sobee bu denli içten kendilerine bağlı bir oyuncu kitlesini belki de beklemiyordu.
Chip Online ile birebir Reklam konusunda yazışmıştım ancak olumlu cevap alamamıştım.Bunun üzerine chip forumda konu açarak sesimizi duyurmaya çalışmıştık ve başarılı da olmuştuk !
İKV desteklerle bu günlere geldi. Bunu kimse inkar edemez hele ki anlattığım bu kriz döneminden çıkışı.Şimdi ikv ters döndü oyuncusundan ne koparabilirim modunda.Afedersiniz de iksire tek gerçek para veren oyun olma özelliğini elinde barındıran bir oyunumuz var.İksir 3.5TL alsam içmeye kıyamamAkçe sistemi güzel sistem hani maden artırıcılar isim değiştirme bunlara eyvallah ama yok iksiri akçe ile al yok ayı al ayı almazsan çemberlitaş da sıkıntı yaşatırım bunlar oyuncuyu zorla akçe almaya yönlendiren şeyler.Bunlar olmamalıydı.Bu olanlara rağmen Sobee nin rahatı yerinde . Gelir kaynaklarını sonuna kadar açabilecek bir alana sahip.OYUN İÇİ MATERYALLERİN GERÇEK PARA İLE SATILMASI YASAKTIR ! kime yasak ? akçeyle iksir satan biz miyiz
Akçe işi artık önüne geçilemez bir döneme girdi.
Meteorda karakürk görevi için saatlerce gurup kurmaya çalışırdık . Ama kurunca da 1 saat bilemedin keserdik zevk alırdık.Sonunda ödülümüzü alırdık.Grup bölgeleri geldi 7 saat 4 saat süre verilen bölgeler.Çemberlitaşda en yakın Boss 'a ulaşmak rahat 1.5 saat almakta ki kestiğinizde emeğinizin karşılığını alıyor musunuz ? %90 ihtimalle madalya verip gönderiyorlar.Hatta iş öyle bir boyuta vardı ki torba düşmesi bile şansa bağlı nerdeyse...
Ama bu konu böyle sürer gider biri gelir bişeyler der forum yöneticisi MADDE 2 kişisel tartışma . . . . der konuyu kitler ve gider.Bu kadar basit. Ama Sobee unutmasın ki artık o eski dönemdeki herşeyi ile destekleyen bir oyuncu kitlesi kalmadı.İş tamamen ticarete dönüyor ve o malum oyunların sonuna doğru yaklaşıyoruz...
Saygılarımla .
ORHANBEY
EVet 1 kalemde silmesini bileceksin Sana katılıyorum Şuan karekterelrimi dağıttım hesabımıda bir arkadaşıma verdim ikv tamamen Pc den yok ettim Ve hiç Oynamıyı bile aklından geçirmiyorum....Önce bağladılar sonra kırbaçladılar şimdide soyuyorlar bakalım nereye kadar...
Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Acı ama olan biten açık olarak yazılmış burda hem orhan ın yazdıkları hemde ceyhun un yazdıkları ayyuka çıktı zaten oynayan çoğu arkadaşımızın düşüncelerinin ifadesi. oyuncular olarak biz türk yapımı dedğimiz sahiplendiğimiz oyunumuza baştan beri elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. sonu bu olmamalıydı. konuyu başlatan orhan a ödül olarak sınırsız blok hediyesi de vermişler.
Sözün bittiği yer burası herhalde yaklaşık 4 senenin mükafatı bu mu olmalıydı?
Orhan bey belki de Orhan Abimi demeliyim bilmiyorum ama gerçekten bize eklenecek bir şey bırakmamışsınız forum adına her şeyi söylemişsiniz size desteğim sonsuz.Teşekkürler..sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım
2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .
2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..
Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...
Eminönü
DADAŞORHAN
sultanorhan
Gerçekten Canı gönülden kutlarım bu konuyu açan ve o güzel yazıyı yazan insanı.....İkv geçmişi unuttu Gözü aç bir canavara dönüştü...eskiden havale ile 12 tl plus alırdık
....Şimdi 30 tl plus 3 aylık,silah yükselt,maden artıcı,gb Sans....İnsan Oğlu Kara Toprakla doyar
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
borticene yazdı:Acı ama olan biten açık olarak yazılmış burda hem orhan ın yazdıkları hemde ceyhun un yazdıkları ayyuka çıktı zaten oynayan çoğu arkadaşımızın düşüncelerinin ifadesi. oyuncular olarak biz türk yapımı dedğimiz sahiplendiğimiz oyunumuza baştan beri elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. sonu bu olmamalıydı. konuyu başlatan orhan a ödül olarak sınırsız blok hediyesi de vermişler.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:kenan76 yazdı:Gerçekten Canı gönülden kutlarım bu konuyu açan ve o güzel yazıyı yazan insanı.....İkv geçmişi unuttu Gözü aç bir canavara dönüştü...eskiden havale ile 12 tl plus alırdık....Şimdi 30 tl plus 3 aylık,silah yükselt,maden artıcı,gb Sans....İnsan Oğlu Kara Toprakla doyar
:idea:sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım
2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .
2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..
Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...
Eminönü
DADAŞORHAN
sultanorhan
Aynen :mrgreen: :mrgreen:xHaRuNx yazdı: :!: GÜNCEL :!:
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu kadar insan burada yorum yazıyor haklı olarak ama bir GM gelip buraya yorum da bulunmuyor ne kadar yazık. Bizler yıllardır bu oyuna gönülden bağlı kalan insanlarız meğer hiç değerimiz yokmuş gözlerinde. Ben bu oyuna 1 kuruş bile vermedim reel para olarak illaki desteğimizi oyun içinden de olsa sürdürdük. Hiç olmazsa oyunu daha çok kitleye göstermek için çalıştık. Ne de olsa Türk oyunu bizim oyunumuz insan gururlanıyor oynarken. Yıllarca yabancı ülke patentli oyunları gördükten sonra bu oyun karşımıza çıkınca can-ı gönülden tutulduk. Oyun yok olmaya kadar gitti bir zamanlar arkadaşlarımızda belirttiler bunu. Ama bizler gerek başka forumlar olsun gerek başka platformlar olsun İKVyi tanıtmaya çalıştık. Belki başarılı da olduk. Oyun şuan belki de gelebilecek en iyi konumda. Yönetiminde cebi sıcak paraya alışmışken biz ve bizim gibi düşünen oyuncu arkadaşlarımızı kaale bile almayacak konuma geldiler. Nasılsa bunlar almasa başkası alıyor bizim bir kaybımız yok düşüncesindeler. Başka konular altında dile getirmeye çalıştığımız akçeyle iksir satımı vesaire başka birşey olsun hemen yönetim yalakası insanlar çıkıp o zaman oynamayın demeye başladılar. Bilmiyorlar ki biz bu oyunu onlardan önce oynuyorduk ve zevk alıyorduk. Ama şuan tam bir sömürge olarak görüyorlar oyuncuları. Bu çok vahim bir durum. Velhasıl bir yönetici bile buraya gelip bu yazılanları gördüğü halde bir yorum yapmaktan kaçınıyorsa ve yahut kaale almıyorsa bu oyun için bizim yapacak birşeyimiz yok artık. Geriye dönüşte yok. İnsan oğlu yaradılışı gereği herşeyin daha fazlasını isteyen bir yapıdadır. Yönetimde bunun farkına vardı artık. Kan kokusu almış köpekbalığı misali durmaksızın oyuncularını sömürmeye devam ediyor..
RoTTdeRbLitZ
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Nocomment bile cevap yazmadıysa daha kimse yazmazSouLeYMaNeYouLa yazdı:Bu kadar insan burada yorum yazıyor haklı olarak ama bir GM gelip buraya yorum da bulunmuyor ne kadar yazık. Bizler yıllardır bu oyuna gönülden bağlı kalan insanlarız meğer hiç değerimiz yokmuş gözlerinde. Ben bu oyuna 1 kuruş bile vermedim reel para olarak illaki desteğimizi oyun içinden de olsa sürdürdük. Hiç olmazsa oyunu daha çok kitleye göstermek için çalıştık. Ne de olsa Türk oyunu bizim oyunumuz insan gururlanıyor oynarken. Yıllarca yabancı ülke patentli oyunları gördükten sonra bu oyun karşımıza çıkınca can-ı gönülden tutulduk. Oyun yok olmaya kadar gitti bir zamanlar arkadaşlarımızda belirttiler bunu. Ama bizler gerek başka forumlar olsun gerek başka platformlar olsun İKVyi tanıtmaya çalıştık. Belki başarılı da olduk. Oyun şuan belki de gelebilecek en iyi konumda. Yönetiminde cebi sıcak paraya alışmışken biz ve bizim gibi düşünen oyuncu arkadaşlarımızı kaale bile almayacak konuma geldiler. Nasılsa bunlar almasa başkası alıyor bizim bir kaybımız yok düşüncesindeler. Başka konular altında dile getirmeye çalıştığımız akçeyle iksir satımı vesaire başka birşey olsun hemen yönetim yalakası insanlar çıkıp o zaman oynamayın demeye başladılar. Bilmiyorlar ki biz bu oyunu onlardan önce oynuyorduk ve zevk alıyorduk. Ama şuan tam bir sömürge olarak görüyorlar oyuncuları. Bu çok vahim bir durum. Velhasıl bir yönetici bile buraya gelip bu yazılanları gördüğü halde bir yorum yapmaktan kaçınıyorsa ve yahut kaale almıyorsa bu oyun için bizim yapacak birşeyimiz yok artık. Geriye dönüşte yok. İnsan oğlu yaradılışı gereği herşeyin daha fazlasını isteyen bir yapıdadır. Yönetimde bunun farkına vardı artık. Kan kokusu almış köpekbalığı misali durmaksızın oyuncularını sömürmeye devam ediyor..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG