Gözlüklü olan Fadime
MeRak Ettim Kim BunLar
Re: MeRak Ettim Kim BunLar
Ortadaki Temel,yanındaki Dursun
Gözlüklü olan Fadime
Gözlüklü olan Fadime
Benim Bildiğim Selimbey Şifacıydı .Kullgeretta yazdı:Ölü oldugu için resmi olmayabilir demiyorum Selim bey hakkında minik bir bilgi veriyorum ! SELİM BEY SAVAŞÇI DEĞİL BÜYÜCÜ ! Bu yüzden ortadaki kişinin Selim Bey olma ihtimali yok bana göre
Karşının taksisimisin? Çok yanlış biliyosunHaykoLik yazdı:Benim Bildiğim Selimbey Şifacıydı .Kullgeretta yazdı:Ölü oldugu için resmi olmayabilir demiyorum Selim bey hakkında minik bir bilgi veriyorum ! SELİM BEY SAVAŞÇI DEĞİL BÜYÜCÜ ! Bu yüzden ortadaki kişinin Selim Bey olma ihtimali yok bana göre
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ya arkadakiler temsili resimler işte büyü şifa savaş.öndeki belli değil şuan:D
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
efsaneottoman yazdı:arkadaşlar bence ortadaki selimbeyy:)
Kullgeretta yazdı:Arkadaşalrımında dediği gibi bu resimdekiler Temsili resimler'dir !
Ortadaki kişi Temsili ve Selim bey değil benceSelim Bey Dede Arif'in zehir bulutundan sağ çıkamamıştı ! Korsan tipli arkadaşımız ise nedir kimdir bilmiyorum
Sadece bayan oldugunu görebiliyorum
Ghazel yazdı:Ortadaki Temel,yanındaki Dursun
Gözlüklü olan Fadime
Kullgeretta yazdı:Ölü oldugu için resmi olmayabilir demiyorum Selim bey hakkında minik bir bilgi veriyorum ! SELİM BEY SAVAŞÇI DEĞİL BÜYÜCÜ ! Bu yüzden ortadaki kişinin Selim Bey olma ihtimali yok bana göre
turkoxHAMSTER yazdı:ya arkadakiler temsili resimler işte büyü şifa savaş.öndeki belli değil şuan:D
yine onlarca FArklı ve mantıklı cvp
en cok merak ettigim oyunun acılısındakı gözu bantlı kız
emınım onu bılen yoktur cunku yapılan tum yorummlarda hakkınca cvp veren kısı cıkmadı
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır biri o İsmet'in sevgilisi dedi.SAVASsanati yazdı:efsaneottoman yazdı:arkadaşlar bence ortadaki selimbeyy:)Kullgeretta yazdı:Arkadaşalrımında dediği gibi bu resimdekiler Temsili resimler'dir !
Ortadaki kişi Temsili ve Selim bey değil benceSelim Bey Dede Arif'in zehir bulutundan sağ çıkamamıştı ! Korsan tipli arkadaşımız ise nedir kimdir bilmiyorum
Sadece bayan oldugunu görebiliyorum
Ghazel yazdı:Ortadaki Temel,yanındaki Dursun
Gözlüklü olan FadimeKullgeretta yazdı:Ölü oldugu için resmi olmayabilir demiyorum Selim bey hakkında minik bir bilgi veriyorum ! SELİM BEY SAVAŞÇI DEĞİL BÜYÜCÜ ! Bu yüzden ortadaki kişinin Selim Bey olma ihtimali yok bana göreturkoxHAMSTER yazdı:ya arkadakiler temsili resimler işte büyü şifa savaş.öndeki belli değil şuan:D
yine onlarca FArklı ve mantıklı cvpama hala tatmın edici bir cvp yok
en cok merak ettigim oyunun acılısındakı gözu bantlı kız
emınım onu bılen yoktur cunku yapılan tum yorummlarda hakkınca cvp veren kısı cıkmadı
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Yanlış Değil Arkadasım Sözümün Arkasındayım O Selimbey .Ceviz yazdı:Karşının taksisimisin? Çok yanlış biliyosunHaykoLik yazdı:Benim Bildiğim Selimbey Şifacıydı .Kullgeretta yazdı:Ölü oldugu için resmi olmayabilir demiyorum Selim bey hakkında minik bir bilgi veriyorum ! SELİM BEY SAVAŞÇI DEĞİL BÜYÜCÜ ! Bu yüzden ortadaki kişinin Selim Bey olma ihtimali yok bana göre
Selimbey şifacı değil büyücüdür , bunun için yorum yaptımHaykoLik yazdı:Yanlış Değil Arkadasım Sözümün Arkasındayım O Selimbey .Ceviz yazdı:Karşının taksisimisin? Çok yanlış biliyosunHaykoLik yazdı:Benim Bildiğim Selimbey Şifacıydı .Kullgeretta yazdı:Ölü oldugu için resmi olmayabilir demiyorum Selim bey hakkında minik bir bilgi veriyorum ! SELİM BEY SAVAŞÇI DEĞİL BÜYÜCÜ ! Bu yüzden ortadaki kişinin Selim Bey olma ihtimali yok bana göre
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Her NEyse Beyler bukadar vel veleye vermeyin ortalığı herkesin bildiği içinde kalsın 
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx