Mkaloncabaskan yazdı:lakin Gaffar'ın canını henüz 11 kadar indirebilen yok diye biliyorum.
:shock: :shock:
Daha iyisi varmı ?
Var teşkilatta 5 i normal oyuncu 1 i Ar-Ge(test) oyuncusu olup Gaffardan gelecek bütün süprizleri test sunucusundan bilen nasıl kesileceğini test sunucusunda öğrenen ve Çemberlitaş a 5-0 önde başlayan bir grup Gaffarı Kesti :shock: Karabasanlarda Dıt dıt dıt.. :lol:
Biz arge ekibindeki arkadaşlardan iyiyiz onlar ne kadarda bizden önce bir kaç şeyi ögrense bile bizim çözmemiz fazla zaman almıyor çünki planlayarak yaptıgımız şeylerden bi.riside ortada
Mkaloncabaskan yazdı:lakin Gaffar'ın canını henüz 11 kadar indirebilen yok diye biliyorum.
Daha iyisi varmı ?
Var teşkilatta 5 i normal oyuncu 1 i Ar-Ge(test) oyuncusu olup Gaffardan gelecek bütün süprizleri test sunucusundan bilen nasıl kesileceğini test sunucusunda öğrenen ve Çemberlitaş a 5-0 önde başlayan bir grup Gaffarı Kesti :shock: Karabasanlarda Dıt dıt dıt.. :lol:
Daha iyisi varmı ?
Önemli olan süprizlerle baş edebilmektir.
Süprizlerin Ne olduğunu ve nasıl başedileceğini öğrenirsen inan ki çok kolay olur