Grup Bölgelerinden boş dönme hakkında desteğe öneri!!
Grup Bölgelerinden boş dönme hakkında desteğe öneri!!
Biliyorsunuzki oyundaki her oyuncu grup bölgelerinden boş dönmekten yakınıyor. İnsanların zamanları boşa akıp geçiyor. Amaç eğlenmek ama item düşmeyince insanın ne hevesi kalıyor ne oynayası kalıyor hatta bir süre sonra oyunu bırakma safhasına kadar gelebiliyorlar. Buna çözüm olarak en azından her grup bölgesini bitiren kişiye değerli bir maden veya er meydanındaki mantıkla sadece bir kişiye değilde herkese item düşse en azından bir teselli ödülü olsa daha güzel olmaz mı ? Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Grup Bölgelerinden boş dönme hakkında desteğe öneri!!
madalyalar teselli için veriliyor işte.. dediğin gibi herkese bir değerli amden verilse maden değerlilikten çıkmaz mı?
Madalya sayıları ile alınabilecek dükkan şaheserleri oluşturulabilir veyahut madalyalara nadide(aktarılamaz) özelliği kazandırdıktan sonra belirli sayıdan sonra eşya olasılığının %100'e çıkması farklı önerilerimdir. Onlarca defa bildirmeme rağmen sadece "bir"ine cevap geldi. Sağlık olsun

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- OPAL
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Sadece grup bolgelerinden alınabilen itemler yuzunden bircok arkadasım ve ben oyundan tat alamaz hale geldik. Hesabımda bulunan saheserli carlarmın her birinde 200 uzeri madalya var .Ancak hic bir carım tam anlamıyla full degil. İKV nin gerek Akce satısını gerkse saatlerce oyunda kalarak on_line uye sayısı artısını destekliyor ve 4 yıldır aktif sekilde oynuyoruz.Bunun karsılıgında İKV bize ne verdi ? MADALYA mı? Bu tip bi oyun anlayısı olamaz..Bence oyunda gecirilen zamanın oyuncuya bir artısı olmalı.. grup bolgelerinin maksadı itemse verinde işimize bakalım kardesim :S savascımda nerdeyse 400 madalya oldu .. hani benim Işık Zırhımmmm MEvlut Dinç efendiiiii.....
İnsan
ya hayrandır sana, ya düşman.
Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
ya bir dakka bile çıkmazsın akıldan...
KARDESXASYA ~~KARDESXOPAL
ya hayrandır sana, ya düşman.
Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
ya bir dakka bile çıkmazsın akıldan...
KARDESXASYA ~~KARDESXOPAL
- masterbela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

arkadaşım bu bir öneri önerilerini buraya yazmassan iyi olur çünkü GM Ler bunları okumuyor ikv / destek bölümüne yazarsan iyi olur.qwertoy yazdı:Biliyorsunuzki oyundaki her oyuncu grup bölgelerinden boş dönmekten yakınıyor. İnsanların zamanları boşa akıp geçiyor. Amaç eğlenmek ama item düşmeyince insanın ne hevesi kalıyor ne oynayası kalıyor hatta bir süre sonra oyunu bırakma safhasına kadar gelebiliyorlar. Buna çözüm olarak en azından her grup bölgesini bitiren kişiye değerli bir maden veya er meydanındaki mantıkla sadece bir kişiye değilde herkese item düşse en azından bir teselli ödülü olsa daha güzel olmaz mı ? Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
-
xxxxkurnaz
- İskele Babası

Susturun guzel dedınde herkese ıtem dusse grup bolgelerı fılan yapmaya gerek kalmaz herkes 1 kez 2 kez veya 3 kez yapar. Itemler hazır olur Gm lerın yaptıgı sey herkes ugrasarak dusursun anlatabıldımmı Deathx ler zaten butun gun oyunda yapın cemberlı onu bunu
Allah Allah