TILSIMIN İLK ÇARLARI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hastun
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI

Mesaj gönderen Hastun »

Aslında bende Tılsımın ilk carlarındanım Amcam zaftunun yan carı sanıp beni tanımıyorlar belki hala öle Amcamla aynı anda basladık biz
ılHastuNlı
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Kullanıcı avatarı
Hastun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hastun »

zaftunx yazdı:Bizi unutmayan dostlarıma Teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Oyunda çok zaman geçirdim.14 Nisan günü bu oyunu okulda bir arkdaşım söylemişti.Eve geldim indirdim meraktan baktım dosya boyutu yüksek basket oynamaya gittim.Geldiğimde inmişti oyun , neyse kurduk oyunu orda yeni sunucumuz Tılsın açıldı yazıyordu yeni sunucu bende yeniyim bi bakıyım diye tıkladık hesap aldık . Çar adı düşünüyorum aklıma Zafer : Zaf Tuna : Tun ==> Zaftun yaptık adı :) Neyse girdik oyuna oyunda ilk gördüğüm kişi Hummer di 16 lw e kadar hiç büyü yapmadım hep o asayla vura vura öle öle kastık sonra yanlışlıkla y tusuna bastım bişeyler var rastgele puan verdim öyle büyü yapmayı öğrendim :) Görev itemleri takıyorduk sonradan Eminönü sunucusundan gelen arkdaşlar falan saolsun yardımcı oldu ona göre item yaptık full Komet Merlin dizdim . Sunucuda ilk Fiziksel Şarjı gözlüğü aldık ws ler falan güzel günlerdi . Kurt mağarasının önünde Lodoslar Arzlar hep beraber otururduk . Beraber göreve giderdik.Şu anda bu da yok herkes kendi aleminde olmuş KP için sürekli dalanlar olmuş.
katılıorm amca :) Hepsi dogru ilk basladıgımızda her gün yanında iken bana sıra gelmezdi can sıkıntısından ölüordum sonra aynı evde yan yana 2 pc oldu öle bnim pc nin neti gidiordu :) sonra sinirden bilgisayarı kırcakdım sana bakardım hep size geldigimde yine öle can sıkıntısından patlıorm :) ancak sen dısarı gittinde alıorm %75 kalan %25 canın sıkıldında verion :D
ılHastuNlı
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

kizilmaskee yazdı: Rosafin....
Serserizaza....
Spoyraz
Mpoyraz
Sonlayn....
Karaölüm
Sarıölüm
Söleking....
Juyanerak
Kykteamşifaye
Kyfgfb......
Amartis....
Masumprens....
brezee
marley....
sensizimsen....
son ve loncadakıler
#@!? ve loncadakıler
karargah ve loncadakıler
Godfreyx ve loncadakıler
Güney...
Buraqreis...
Haşin.....
Kızılsaman...
Tatangyka....
Yesilbaslıördek
Bladem...
beyazmai
sobre
havzalı
heybetli
Wcansu===Erkek oldugu ortaya cıkınca kaybaldu
sevecenberkant
Ayan
Kewin
Kuşs
Sahmaran
Artes
Ecelin
Düşler
Aristoklat...
Sudeys
Nefertari...
Sarısakal
Netmavisi
Zaftun
Asabidj
Aksemsettın
kingx
Scaglar
Atomkarınca
Simirnax
Apocalytpo....
Apoeclıpse...
Sırrage...
Devildances
Keyifci
Esrarkeş
Santana
Lazkopat
Haggard...
Raven
Vusal...
İzhar
Yewsaaa
Kusadası
Dreamtr....
Büşrişbüyü
Kethu
Civra
İkvvakti
Angel..çisil.apla
Rapprenses..
Eltoro
lodosxbudainsan
lodosxpehıvan
samedsedir (sonradan..katıldı)
Yalcınbulut (sonradan..katıldı)
Leyazgülüm (sonradan..katıldı)
Alyy...ali
Tiryaki
Cesurzade..veli..abii
Captain
constantine
prenscaspian
Barbaros
timurlarxşifa
pardox
riddicx
Kurtreis
Alparslan
Esmer
Enter
Güneş
Ankaralı
Deatlı
Mertking
Nazgull
Kralvanlı
Karargahxserdar
Delikadir
Çilek
İmam
Göxel
Semerkandxali
Dafne
Zeus
Monalisan
Facia
Afyok
Yozgatlı
Alohaaa
Çakır
Elendil
İhtiyar
Mardinlee
Turklady
Melle

ve bende /f Barıs ......(Askerden..Geldim..89/4)
Tılsım..başlangıc....07.05.2007

Yukarıdaki..arkadas..dost..apla...ve..abilerim..Aklıma..Gelen..en..eskii..oyunculardır..SAYGILAR..

:mrgreen: :mrgreen:

ARKADASLAR SADICE..AKLIMA.GELEN..TUM.ISIMLERI..SIRALADIM..EKSIK.YADA..AKLIMA.GELMEYEN..
OYUNCULAR..VARSA.KUSURA..BAKMAYIN.. :D :D :D :D :D :D :D
birtost
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen birtost »

Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.

İsmimi göremedim hepinizi seviyorum

Eskilerden gelen bir dost
Kullanıcı avatarı
Vampyroteuthis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen Vampyroteuthis »

Vay be şimdi geriye doğru bi döneyim dedim çok küçüktüm ben ozamanlar ya :D Sanırım tılsım açıldıktan 2 bucuk 3 ay sonra gelmiştim bu sunucuya Bir tane savaşçı açmıştım ismini hatırlamıyorum şimdi zar zor 30 level yaptıktan sonra arkadaşa paralarımı aktarsın diye vermiştim 250 bin kadar bi paraydı :D Arkadaşta parayı alıp yasaklılara eklemişti bende napıcam parasız şimdi deyip silmiştim çarımı :D :D Ondan sonra bir Savaşçı daha açtım yanlış hatırlamıyorsam ismi Deltax tı neyse onuda dalton + conk dizmeye çalışıyordum 2 parça eksik itemim kalmıştı 38 levelden 39 level kasmak zor geldiği için kasmamıştım :D Neyse bu çarda arkadaş kurbanı oldu çalındı sonra Darkz diye bir büyücü açmıştım onuda çaldırdım sonra bir büyücü daha açmıştım onuda çaldırdım ondan sonra çok sevdiğim bir abim vardı ismi Emrah (Medusa) onun loncasına girmiştim Düşsokağıxbatu o çarım hala duruyor :D sonra Realx loncası falan ama yaklaşık olarak rahat 7 8 tane çar çaldırdım :D neyse baktım çaldıra çaldıra aradan 3 bucuk 4 seneye yakın bir zaman geçmiş bu günlere geldik işte. Yalnız o zamanlardan en çok özlediğim 3 şey var 1.si Tembelx loncası diye açılan bütün akrabalarını loncaya dahil etmiş birisi vardı sülalecek oynuyorlardı oyunu onları kesmeye bayılırdım 2.si Songuarangelle savaşmayı çok severdim ve son olarak Dumanlarla sövüşmeyi onlarla vs atmayı özledim tekrardan gelsinler istemem tabiki eski günler şimdiye nazaran çok daha güzeldi ... :oops:
Resim

Resim
Cecoxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cecoxxx »

Palmal
Cecoxxx
Yozgatle
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

Uzmanxsavasci ( çalındı ) sonra Kanserojenm adlı büyücüyü açtım.Kuzenimle başladık sayılır o benden önce başladı Mustafaab çarıyla sora blok yıyınce baska karakter actı tabi falan fıstan yukardakı ısımlerın hepsını hatırlıyorum güzel günlerdi
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ThEmperor »

Bi enter wardı herkesi tekliodu walla 39 da ama şimdi ezk olmuş panpa D
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Sanıyorum ilk denemek için savaşçı açtım Wetaran işlenmiş gümüş görevini yapamıyordum reçete alacak para yoktu :D

Badai vardı tam ismini hatırlamıyorum işlenmiş gümüş üretip üretip 20 bine satıyordu :D

Wetaranı 18 yaptım ama çarı kardeşimin çarıyla aynı üyelikte açmışım. Tartışma yaşadık. Karşılıklı çarlarımızı sildik :)

daha sonra yeni üyelik aldım ve Rocnqpung (bu arada merak edenler için Rocnqpung ' un ismi Rocnroll isimli bir oyuncuya dayalı. Oyunu bıraktı 9 seviye olup sanıyorum. Biraz daha değiştirip kafiyeli bir isim uydurayım dedim. :) ) açtım ikizim Ozannuribjk ile kasılırdık .. işlenmiş gümüş bulmak için bayağı bir uğraştığımı hatırlarım. Nasıl üretildiğini anladığımda 3 gün uğraştım ki üreteyim :D

Labirente girdiğimde kitabe için çok uğraştığımı hatırlarım grupça giderdik ölen birine dayanamaz kaldırmaya dönerdim o görevi bitirir ben ölürdüm.

Ah ah mazi akıllara geldikçe gülüyor insan. Tabii o günler şartlar zordu 34 seviyeyi labirentte olduğumu 39 olmak için 3 ay uğraştığımı hatırlarım. İnsanın ilk açtığı çar şifacı olunca haliyle başta zorlanıyor . Büyücü yada savaşçı gibi kasılması kolay birşey açsaymışım daha kolay kasacakmışım şifacıyı ama iyi oldu güzel vakitler geçirdim Kolac ile. Beni o kastı 36 dan 39 a her sabah o item kasmak için ruh çalanlara gelirdi bende onun şifacısı olurdum grupta exp kasardım.

39 olduktan sonra klana girdim bilgisayarım çökmeseydi resmi vardı. Savaşın orta yerine oturdum can basıyordum. Kimse bana vurmuyordu :D epey eğlenceli vakitlerdi daha sonra Wizier ve Hilaryy ile tanıstım. Onlarla 3 lü grup oluşturur savaşırdık. Bir arkadaşım daha vardı adını tam hatırlayamadığım sonradan sancağa geçti ama sağlamdı. O zamanlar arkadaş listem az yasaklı listem 0 dı :D Ha birde Şifacıxxkız diye bir arkadaş vardı. onunla çeşitli yetenekler ile vs atmayı denerdik :D
Ha.. maziye dönmüşken şunu unutuyordum savaşta bizim gruptakilerin canı tam ise dışarıdan birini seçer az ise canı , can basardım.
Bu yüzden ne kadar çok küfür yediğimi bir ben Birde Allah (c.c) bilir :D
Karşıdaki arz ölür ulan Roqpcnqa senin.. küfür ederdi.

ama adımı ilk doğru yazan kişiyi gördüğümde çok sevinmiştim :D nasıl biriydi isminin içinde H var idi. dediği şey ;

ROCNQPUNG ASİTİ BOZABİLİRMİSİN ? olmuştu :D

Maziyi hatırladıkça tekrardan tatmak istiyor insan. Başarıyı çekemeyenler yüzünden yasaklı listem , arkadaş listeme müteakip hemencik doldu.

Halen bana o 39 seviye dönemini mi yoksa şu halini mi seçersin deseler. 39 daki ezik halimi seçerdim. Hiç değilse huzur ve eğlence vardı.

39 daki itemlerim şunlardı bunları net hatırlarım ;

33 seviye Tesla modeli Conk modeli Ceket
34 seviye Kristal Asa modeli direnç elektirik(efsunun ismini unuttum) pantolon ( bunları 500 bine Ecelin'den almıştım :D )
29 seviye jandarma ali modeli Ayakkabı daha sonra iyileştirme arttırıcı ayakkabı satın aldım.
25 seviye İnat kıran
37 seviye görev itemi eldiven
İyileştirme arttırıcı yüzük ve kolye
fiziksel gözlük ( arkadaşım Sonkraldı galiba onun hediyesiydi daha sonra abisi aldı mimx li biri. )

Eziklik bir ayrı güzeldi ama klan savaşını iyi yapardım bu yüzden çok laf yediğimi aynı zamanda övgü aldığımıda hatırlarım :D

Güzel günlerdi. Güzel günlerdi..

Bilgisayarım çöktü 9 ay giremedim. Geldiğimde 49 seviye çıkmıştı ilk karşılaştığım Dragonn isimli 49 seviye bir savaşçı idi. İstemeden beni oyuna ısındırdı kendisine teşekkür ediyorum. Sivri ada girişine yakın yılanlarda başladım . karşımda duruyordu arz kesmeye calıstı ama ölmedim. Vayy bende halen iş varmış diye mutlu olmuştum :D

Epey birşey değişmiş yeni yeni isimler gelmiş bize laf atar olmuştu. Oyundan soğumuştum ama bu nebzede bana arkadaşım Muratcanın yardımı çok büyük olmuştur. çarım çalındığında geri almak için benimle birlikte uğraşıları geri aldıktan sonra ben yokken kasması vs. şuanda oyunda en güvendiğim kişilerden biri ki tüm çarlarımın şifresini ona verdim zaten reeldende görüşüyoruz.

Şuan altın gibi çok değerli dostlarım ve arkadaşlarım var. Allah bozmaz inşallah.

Çok yazdım galiba. Neyse eski günleri hatırlamak benim için iyi oldu .. Plusım yok diye eskiden pek tanınmamış olabilirim.

[Numan]
İyi forumlar iyi oyunlar dilerim.. (Bu arada vs atmayı sevmiyorum bana vs atıyormusun ? diye sormayınn. :D vs atmak isteyen hesaba pm attıklarında muratcan ? yapsınlar öyle sorsunlar vsyi . bana klan savaşında gelin :D )
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

izhar karekterini bayadar kullanmadığım için unutanlar var

tabi unutmayanda sağ olsun hatırlamışlar

izhar camxdenız