İKVRehber v1.0

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKVRehber v1.0

Mesaj gönderen Odiseus »

Bugün yaklaşık 8 saatlik bir çalışma sonucu oyuna yeni başlamış olan arkadaşlarım için yapmış olduğum bir çalışmadır.
Eksiklerim ve hatalarım var ise lütfen söyleyin.

Yapmış olduğum Rehber de ;

*Oyun Arayüzü güzel bir şekilde tanıtıldı.
*Görev alma,banka kullanımı,yaratık kesme,işporta yapımı,haritalardaki önemli npc ve boss lar eklendi.
*Grup bölgeleri oyuncu yeteneklerinin bir kısmı ve Sığınak bölgesi boss kesim taktikleri verildi.
*Tamamen oyun içi görselleştirilmiş anlatım.
*Karakter Simülasyonu ( Bu kısım yapım aşamasında yaklaşık 160 karelik resimlerden oluşacağı için en az 1 haftalık bir süre
gerektiriyor fakat bittiğinde ise ikv yönetiminin bile yapmadığı bir sistem olacaktır.)

Her dakika yeni bilgiler ekliyorum fakat şimdi size sunmak istedim aşırı hızlı olursam çok fazla hatam olabilir sizler sayesinizde hataları minumuma indirip yeni başlayan arkadaşlarımıza yardım etmek isterim ve isteriz.Yani isteyen arkadaşlar hataları söylerse sevinirim.

Flash bilgim ancak bu kadar yetti ve şimdi küçük bir kullanım klavuzu gibi bir açıklama yapayım.

*Ana menüde her şeyin açıklaması üzerine geldiğinizde ve kısayol bölümündeki butonlar tıklanabilir haldedir.Ayrıca Karakter penceresi,çanta vs vs hepsinin içinde üzerine fare ile geldiğinizde açıklamaları bulunmaktadır.

Eğer indirmeyip linklerin açılmasını beklerseniz biraz geç açılır ve bazı yerlerin tam açılmadığı için bozuk sanabilirsiniz :) ama değil biraz beklerseniz yada altta verdiğim indirme linkiyle indirirseniz hiç bir sorun kalmayacaktır.

2 Tane swf linki sunucu yoğunluklarından dolayı hangisi erken açılırsa ona bakarsınız.

http://www.swfcabin.com/open/1312997789

https://dl-web.dropbox.com/get/ikvehberr.swf?w=080db689
https://dl-web.dropbox.com/get/%C4%B0KV ... w=b6996b3f

Direk İKVRehberi indirmek isteyenler için indirme adresi
(Dosya Boyutu 12 MB)
http://www.dosya.tc/server3/MlSqgp/_KVRehber.rar.html

Buda güvenlik açısından virüs total sonucu ;

http://www.virustotal.com/file-scan/rep ... 1313003495

Not:Ayrıca bu upload ettiğim sitelere ne kadar güvenebilirim bilmiyorum,ücretsiz alınan sitelere .swf index atmayı iyi bilen birisi varsa özelden iletişime geçip yardım ederse sevinirim.
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: İKVRehber v1.0

Mesaj gönderen Hummer »

Verdiğin linkte bir problem var Mahkeme kararıyla kapatılmış.Ve dosyayla ilgili biraz resim koyarsan iyi olur
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Resim
Resim
Resim
Sanırım bu 3 resim yeterli olacaktır fakat tatmin olmayanlar için akşam bir kaç resim daha koyabilirim.
Anlaşılacağı gibi ana menüde can barı olsun Arkadaş/Yasaklı listesi olsun her şey için açıklama vardır.

Sanırım indirme linkinde sorun yaşıyorsun ;

http://www.dosya.tc/server3/SGjtqn/_KVRehber.rar.html

Umarım sorun çözülmüştür.
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Gereken ilgiyi neden görmüyor anlamıyorum saçma sapan adamların açtığı saçma sapan konular bile 3 sayfa olurken yardım amaçlı konunun bu durumda olması üzücü fakat çalışmalarımı etkilemeyecek.

Bugün 22.00 yada en geç yarın sabah 10.00 gibi Karakter Simülasyonu Demov1 eklenecektir.Ayrıca ek olarak klan bilgileri
Dükkan hakkında yardım,oyun içi ek bilgiler eklenecektir.
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Eline emeğine sağlık , gayet güzel olmuş

[GM]Nocomment

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Şahsen açıp denemedim ama emek verilen herşey değerlidir. Resimlerden anladığım kadarıyla oyuna yeni başlayan çaylaklar için güzel bi proje olmuş.
Şunuda söylemeden geçemiyecem eğer ünlü olmak istiyorsan yanlış yerdesin. :)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Nocomment yazdı:Eline emeğine sağlık , gayet güzel olmuş

[GM]Nocomment

Teşekkürler

xTANIMSIZx yazdı:Şahsen açıp denemedim ama emek verilen herşey değerlidir. Resimlerden anladığım kadarıyla oyuna yeni başlayan çaylaklar için güzel bi proje olmuş.
Şunuda söylemeden geçemiyecem eğer ünlü olmak istiyorsan yanlış yerdesin. :)
Ünlü olmak gibi bir düşüncem yok zaten aşırı profesyonel değilim amacım seninde dediğin gibi yeni başlayan "oyunculara" yardım amaçlı bir proje.

Ayrıca şuanki noktada dosya boyutu 15mb oldu sanırım ücretsiz upload siteleri bu boyutu karşılayamacak.Akşama yenisini koyduğumda boyutu biraz daha düşürmeye çalışacağım fakat bakıp görmek isteyenler indirmek zorunda olabilir.

https://dl-web.dropbox.com/get/ikvehberr.swf?w=080db689

Şu link hakkında bilgi verebilecek var mı sizde çalışıyorsa buradaki sistem gayet istediğim gibi 1 gb lık alan veriyorlar istediğim gibi yükleyebiliyorum eğer burası açılıyorsa burayada yükler indirmeden bakmanızı sağlayabilirim.
                                      AdeLHarD
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Güzel bir çalışma olmuş Odiseus. Ellerine sağlık.

Çalışmalarının devamını bekliyor, başarılı bir İKV gönüllüsü olarak nice İKV severin oyunumuzu tanımasında katkıda bulunmanı umuyoruz.

Sevgilerimizle
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Nerull yazdı:Güzel bir çalışma olmuş Odiseus. Ellerine sağlık.

Çalışmalarının devamını bekliyor, başarılı bir İKV gönüllüsü olarak nice İKV severin oyunumuzu tanımasında katkıda bulunmanı umuyoruz.

Sevgilerimizle
Sizin bana destek vermeniz bu işi daha sıkı tutmamı sağlıyor.Küçük bir isteğim var linkleri yenilediğimde ana mesaja yani konudaki ilk mesajıma linkleri ve eklediğim diğer bilgileri ekleyebilirseniz çok sevinirim.

Bugün bunları da ekleyip size sunmayı planlıyorum arkadaşlar.

İKV Rehber eklentiler

-Agah bey ve Jandarma ali tanıtımı ve ilk görev.
-Dükkan ve akçe alımı ile ilgili bilgiler.
-İkv oyun içi terimler.
-Karakter Simülasyonu DemoV1
-Oyun içi komutlar.
-Oyun içi bosslar.
-Yardımcı hayvan tanıtımları.

Ayrıca indirmek istemeyip Dropbox sitesine eklediğim dosyaya bakmak için yardım amaçlı resimleri ekleyeceğim.
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Direk İKVRehberi indirmek isteyenler için

Dosya boyutu 12 mb.

http://www.dosya.tc/server3/MlSqgp/_KVRehber.rar.html

Buda yeni resimler

Resim

Resim

Resim

Yeni sürüm hakkında notlar ;

Karakter Simülasyonu kafamdaki proje maalesef çöp oldu classes yardımı ile tüm karakter tiplerinin örnek olarak
saç sakal her şey farklı olacak tüm karakterlerde onlara 1. seviye , sığınak ve migrat itemleriyle resimleri ve çemberlitaş
tüm itemleriyle birlikte çekmiş olacağım resimleri ekleyecektim.Bu sayede kişi silah ve eşya uyumlarına göre
hangi karakter tipini seçebileceği hakkında önceden fikir sahibi olacaktı fakat classes değiştirilince oyundan atıyor ve bu durumda yeni kıyafetleri göstmermem imkansız bir hal alıyordu.Bu değişitirildi ve Rehberde göreceğiniz Büyücü örneği şeklinde düzenlendi.

*Agah Beyler konuşma kısmı eklendi.
*Oyun içi boss resimleri eklendi.(bir kaç eksik var)
*Komutlar Eklendi.
*Oyun içi terimler eklendi.
*İkv Dükkan linki eklendi.
*Yardımcı hayvan tanıtımları eklendi.
                                      AdeLHarD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön