2 saat Çemberlitaş ve 6 Madalya...!
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
2 saat Çemberlitaş ve 6 Madalya...!
Ne zaman girsem (günde 4 kere stuart en az) sadece 6 madalyayla çıkıyorum ve ne zaman tecrübesiz birini alsak ki genelde almıyoruz her zaman ona birşey düşüyor zırh, eldiven vs. bu beni sıkmıyor kötü yanı giden zaman ve ejderha iksirler. En azından "düzgün oynayan birine" birşey verse derim ki onlara veriyor bi gün bana da verir. Daha demin stuart kestik 9 ejderha bir kişi yüzünden gitti ve o adama zırh düştü bu nasıl bir adalettir anlamıyorum...! :!: :!: :!:
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

- absolutions
- İskele Babası

- Lonca: DİKE
Re: 2 saat Çemberlitaş ve 6 Madalya...!
Kardesım haklısın ama yapıcak bısımı war oyun kımın ıyı kımın kotu oynadıgını cozebılıomu ya da:D her hangı bı secıcılıgı yokkı kotu oynadı zırh onun olsunmu dıo sence yapıcak hıc bısı yok bır gun bızede duser dıyıp ejder harcamaya devam edıcez:)
aBSoLuTionS
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası

Doğru diyorsun ama nedense onlara düşüyor buda zoruma gidiyor adam 100 kudretle stuart kesiyor item ona düşüyor :evil:absolutions yazdı:Kardesım haklısın ama yapıcak bısımı war oyun kımın ıyı kımın kotu oynadıgını cozebılıomu ya da:D her hangı bı secıcılıgı yokkı kotu oynadı zırh onun olsunmu dıo sence yapıcak hıc bısı yok bır gun bızede duser dıyıp ejder harcamaya devam edıcez:)
Ee hadi onu da geçtim neden hiç item vermez onu hiç anlamıyorum düşende aynı item (ayda yılda bir) değişen birşey yok
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

- absolutions
- İskele Babası

- Lonca: DİKE
sana yıne aynı dusmus 1278 madalyam war yuzuk kolye zırh yok
bı tane bıle ben napım
aBSoLuTionS