İKV Şan Aktarıcı. [ÖNERİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: İKV Şan Aktarıcı. [ÖNERİ]

Mesaj gönderen exxon »

Kardeşim öncelikle çok güzel bi öneri ben hep düsünmüstüm ama bunu foruma ve desteğe yazmayı hiç düşünmemiştim. Ayrıca şu konuda da hak veriyorum bir zamanlar sunucular arası transfer adında konular acılırdı hic kimse ihtimal bile vermezdi böyle bir şeye. Bence senin dediğin bu öneri çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.
oylebirsey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen oylebirsey »

Auril yazdı:
Scalgar yazdı:
Auril yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Ben eski karakterime yaklaşık 500bn kp kasmıştım ama bu karakter sımdı hıc bır ıse yaramıyor ve bosuna yer kaplıyor bu karakterı sılsem 500 bn şan boşa gıdıcek malum 500 bn şan kasmak kolay degıl (bazı veletler aa nevarkı 1 gunde kasarım dıyorlar ne hallerı varsa gorsunler) ben şimdi sırf emeklerım bosa gıtmesın dıye karakterı hesabımda tutuyorum bom bos duruyo. ana carımda ıse yaklasık 1 mılyon şan var yanı şan aktarım olanıya gırsek 1.5 mılyon şan olarak 3 yıldız yeşil rutbem olucak. gonul rahatlıgı ılede o carı sılebılıcem. demek ıstedıgım İKV Dükkan a bir şan aktarıcı gelse ve
AYNI HESAPTA BULUNAN AYNI, SEVİYE KARAKTERLER ARASINDA şanlar aktarılabılse tabiki bu olay bir ücret karşılıgında olucak. imkansız degıl daha oncede sunucular arası karakter transferı ımkansızdı ama artık mumkun neden boyle bır uygulama başlamasın?

yorum sizlerin beğenenler lutfen
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx linkinden bildirim tipini ÖNERİ yaparak bu işlemi bildirsinler....
Destek veriyorum ve benim istediğim bir konu ama bu iş böyle olursa hiç uğraşmadan mareşal olanlar olabilir adam rütbesinde değil gidiyor 1m şan satıyor 500m iş ticarete düşer
ama bak altını cızerek yazdım AYNI HESAPTA VE AYNI SEVİYEDE bulunan karakterlerdeki şanlar aktarılıcak boylece 25 sevıyeye kasıpta 49 a da aktaramıyacak.

Kardeşim ben fikrine katılmıyorum 25 lvl karakteri 49 lvl yapmakta ne var 1 haftanı almaz bence çok mantıksız olur böyle birşey olursa
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Güncelll Desteklerınızı beklıyorum...
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Eee yokmu destek veren başka :?
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Bence Qlur hemde bal qibi QluR. AlışTım laN böyLe yazmaya ehehehehe :D
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Auril yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Ben eski karakterime yaklaşık 500bn kp kasmıştım ama bu karakter sımdı hıc bır ıse yaramıyor ve bosuna yer kaplıyor bu karakterı sılsem 500 bn şan boşa gıdıcek malum 500 bn şan kasmak kolay degıl (bazı veletler aa nevarkı 1 gunde kasarım dıyorlar ne hallerı varsa gorsunler) ben şimdi sırf emeklerım bosa gıtmesın dıye karakterı hesabımda tutuyorum bom bos duruyo. ana carımda ıse yaklasık 1 mılyon şan var yanı şan aktarım olanıya gırsek 1.5 mılyon şan olarak 3 yıldız yeşil rutbem olucak. gonul rahatlıgı ılede o carı sılebılıcem. demek ıstedıgım İKV Dükkan a bir şan aktarıcı gelse ve
AYNI HESAPTA BULUNAN AYNI, SEVİYE KARAKTERLER ARASINDA şanlar aktarılabılse tabiki bu olay bir ücret karşılıgında olucak. imkansız degıl daha oncede sunucular arası karakter transferı ımkansızdı ama artık mumkun neden boyle bır uygulama başlamasın?

yorum sizlerin beğenenler lutfen
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx linkinden bildirim tipini ÖNERİ yaparak bu işlemi bildirsinler....
Sen kp yle gözlüğü çekersin şanı aktarırsın olmayacak bir şeydir bu ha şöyle mantıklı hem kp hem de şan gidicekse.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

gayet mantıklı...
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

lBlackDeathl yazdı:Bence Qlur hemde bal qibi QluR. AlışTım laN böyLe yazmaya ehehehehe :D
tabıkıde Qlur hss napıcaz sımdı bende Qyle kQnusmaya basladım eyvah :o
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Auril yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Bence Qlur hemde bal qibi QluR. AlışTım laN böyLe yazmaya ehehehehe :D
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

lBlackDeathl yazdı:
Auril yazdı:
:mrgreen:
:D :D :D
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön