Boz Ayı değil , Boz Kurt İstiyoruz.
Re: Boz Ayı değil , Boz Kurt İstiyoruz.
Kurt istemeni anlarım da böyle bir fikir !@!a...@>
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
aga bnde ozaman kaplan istiom #@!?katakuli yazdı:Kurt istemeni anlarım da böyle bir fikir !@!a...@>
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
siyasi emelleri oyuna yansıtmayın
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
snn fikirlerine kfr etmıom bnmkınede saygı gösterkatakuli yazdı:Kurt istemeni anlarım da böyle bir fikir !@!a...@>
Kaplan istiyon saygılyım.Siyasi yönden bir şey istemelerini eleştirdim ama anlamadın.Hem kafandakileri posta posta yazma, tek bir mesajda yaz daha hoş olur.smalowesar yazdı:snn fikirlerine kfr etmıom bnmkınede saygı gösterkatakuli yazdı:Kurt istemeni anlarım da böyle bir fikir !@!a...@>
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
tamam kardeş aklıma gelnce yazdım [sktr etkatakuli yazdı:Kaplan istiyon saygılyım.Siyasi yönden bir şey istemelerini eleştirdim ama anlamadın.Hem kafandakileri posta posta yazma, tek bir mesajda yaz daha hoş olur.smalowesar yazdı:snn fikirlerine kfr etmıom bnmkınede saygı gösterkatakuli yazdı:Kurt istemeni anlarım da böyle bir fikir !@!a...@>
- RockbaLboA
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KASIRGA
Sağcı solcu meselesi değil wesar , sen evinde ayı besliyormusun ? veya beslemek istermisin ?
- Veya bu soruyu şu şekilde sorsam daha mantıklı cevap alırdım evinde sibirya kurdu beslemek istermiydin ? veya her hangi bir evcil kurt?
* Küfür istemiyorum !
- Veya bu soruyu şu şekilde sorsam daha mantıklı cevap alırdım evinde sibirya kurdu beslemek istermiydin ? veya her hangi bir evcil kurt?
* Küfür istemiyorum !
Durun!, Kapatmayın Pencerelerimi . Beton Çok Soğuk Üşüyorum.
Ben evimde hamster besliyorum, savascimin yanina Hamster istiyorum ben :lol: :lol:
Stilla/Eugen/
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
smalowesar yazdı:siyasi emelleri oyuna yansıtmayın
öncelikle arkadasım bozkurt sıyası emel deıldır türklerın semboludur 1) bozkurt asil bır varlık tır 2) turkler gıbı hıc bır kımsenn buyruğu altına gırmez 3 ) bozkurt su anlamıda vardır osmanlı da Türk islam birligini dünyada saglama ...
şimdı soruyorum sana sen müslüman deılmısın türk deılmısın bu vatanda yasamıyormusun ?
Tarıhınızı 1 kalemde sılıp atmayın öyle bi sanlı mılletız kı tarıhımızın her anı sanla doludur ...
(bozkurt olması önemlı deıl ama gönlum bozkurtu ısterdı kurt ta yeter benım eger ayı yerıne kurt olursa 10 savascım var 10nuna da alırım kurtu ) kolay gelsın ıı forumlar.....
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
herkesin inancı kendıne bnm inanıp inanmamam sen lgilendirmez maden bozkurt her neyin semboluyse o senin görüşün o görüşü kabul etmeyen birsürü insan var ( benim inancıma gelirsek günahımda sevabımda bnm)efemehmet yazdı:smalowesar yazdı:siyasi emelleri oyuna yansıtmayın
öncelikle arkadasım bozkurt sıyası emel deıldır türklerın semboludur 1) bozkurt asil bır varlık tır 2) turkler gıbı hıc bır kımsenn buyruğu altına gırmez 3 ) bozkurt su anlamıda vardır osmanlı da Türk islam birligini dünyada saglama ...
şimdı soruyorum sana sen müslüman deılmısın türk deılmısın bu vatanda yasamıyormusun ?
Tarıhınızı 1 kalemde sılıp atmayın öyle bi sanlı mılletız kı tarıhımızın her anı sanla doludur ...
(bozkurt olması önemlı deıl ama gönlum bozkurtu ısterdı kurt ta yeter benım eger ayı yerıne kurt olursa 10 savascım var 10nuna da alırım kurtu ) kolay gelsın ıı forumlar.....