Evet Beyler,bende güvendiğim biri sanırdım hiçte öyle Değilmiş Alısveriş yapmayınız Carlarınızı Kaptırırsınız . Oyunu bırakacaktım son carın parasını 1 lwl kasa carına atacaktım arada gırer bakardım die Berat Ecelli car arıyormus ilgilenirmisn dedim konustuk Daha Sonra Cara Gireyim dedi verdim güvendiğim için bir şey yapmadı sonra Halledelim hemen su işi dedi tamam dedik bana ilk Parayı vermem carı ver dedi. Msn in kayıtlı oldugu farklı bir msn vardı onu kaldır dedı tamam kaldırayım dedim ve kaldırdım. Cara girdi İtemleri verdi (Savaşçıyı boş olarak alacakmıs o yüzden itemleri 1 lwl carıma verdi) . Buraya kadar her şey iyiydi oyundan cıktı sonra baktım facede engellemiş Carı msn den zorla aldım beyler Bu Herife Güvenmeyin .
BENI ENGELLEDİKTEN SONRA CARA GİRDİM PM ATICAKTIM CARDANDA CIKMIS
(MECXJUZZKY BENIM KAREKTERİMDİR HIRSIZ OLAN BERATTIR KOMUTANDA BEKLEDIM PARAYIDA VERMEDİ CARDANDA CIKTI)
Carı alamayacagını anlayınca itemleri almıs.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Beyler fotolardamı yalancı görmüyormusnuz adamı ? Carı vericektim benı engelledi diyorum neden engelliyor ? Allah askına Tayfun burak ben . Bende öyle bişey yapmayacagını bildigim için verdim Kim verir Parayı almadan Carı MSN Şifresini hepsini ? Adam urban zırhı alıp gitmiş . Benıde bilen biliyor bana yamuk yapmayanı Niye burada konu açayım ? Komutanda bekle dedi bekledim girmedi hadi yazıcaktım baktım engellemiş . Ne diyeyim Tayfun banada inanmıyorsan
ugurbaba yazdı:Ben yaparım berat yapmaz öle bişey.
Boşa iftira atmayın efendi gibi oyununuza bakın.
İyi formlar
MONTEZUMA
Kardeş iftiramı atıyorum ben ? Başıma ne geldiyse bunlardan geldi yeter artık Hırsız adam benı engelledi diyorum Carı verdım msn i verdim yan msn i de kaldırdım adam Car komutanda bekle dedi cıktı gırmedı zar zor aldım carı
Berat sana diyorum burdan Eğer biraz delikanlıysan söyle millet seni hala adam sanıyor hırsız değilsin Diyor sana güvenen insanlar var 1 Car için kendine Hırsız Muamelesi Yaptırıyorsun
lan bana iftira attın bişey demdim sustum qq ama artık susamam olm beni tanıyan tanır bilen bilir bunu edecek akdarda şrefsiz deilim sen o msnye numaranı , msnni kayıt etmişin şifreyi değişriiyorum geri alyırosun şifreyi değiştiyorum geri alıyorsun ne iş lan snn yaptğın ne lan it herif
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..LoRdxBeRaT