Bıçak Sırtı Kılıç
Re: Bıçak Sırtı Kılıç
ben de niye warrior diye karakter açamadığımı merak ediyordum
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Başka birinin o ismi kullandığı aklına gelmedimi hiçWizards yazdı:ben de niye warrior diye karakter açamadığımı merak ediyordum
Saf işteveym2 yazdı:Başka birinin o ismi kullandığı aklına gelmedimi hiçWizards yazdı:ben de niye warrior diye karakter açamadığımı merak ediyordum
O küçük kız artık şarkı söyLemiyor . . .
SaNKi yazdı:Saf işteveym2 yazdı:Başka birinin o ismi kullandığı aklına gelmedimi hiçWizards yazdı:ben de niye warrior diye karakter açamadığımı merak ediyordum
komiklik olsun diye yaptığını farkedemediniz mi

espri olsun diye 2 kelam ediyoruz 40 deli lafımın ardına düşüyor 
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
:arrow: Arkadaşlar deneme amaclı yönetici charı'dır o Açiklama Da Yaptılar 
Öyle bir şifacıyı tamamlamak nezaman nasip olacak.xFirelifex yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Şifacı da getirirseniz sevinirizOrti yazdı:Selam arkadaşlar,
Resimde gördüğünüz karakterin ARGE,Denetmen veya Forum ekibinden hiç kimseye ait değildir. Resimde geçen Warriior adlı karakter tarafımızdan (Sobee Ekibi) kontrollerde kullandığımız karakterlerden biridir.
Çemberlitaş kreasyonu ile giydirilmiş başka karakterler de görebilirsinizMevlana Asayı yakından incelemek isteriz
![]()
Adeks buluşmasından bir kare.
Edit:Daha yakın hali varmış
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
tek cümleyle özetlemişsin.wonka yazdı:Yüksek ego ve kibiryarar yazdı:Anlamadığım kısım sudur orda oyuncu senden rica ediyor yansıtırmısın diye neden yansıtmadığına anlam veremiyorum bir oyuncu olmadığın kesin ikincisi destek ekibinde bir yönetici veya gm ola bilirsin yansıtmamandaki amaç nedir bi türlü buna anlam veremiyorum zaten.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
yarar yazdı:Kötü oturmustur vallahawonka yazdı:Taşkanat kılıç yoktur taşkanat balta vardır çemberlitaş savaşçı eşyalarını inceleyiniz bilmeden yorum yapmayınız...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN