Neden Sadece BEnde Lag var :@

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neden Sadece BEnde Lag var :@

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Benim bilgisayarda ekran kartı yok ama fazLada LAg yok ne işse :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
CcCxReiSxCcC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CcCxReiSxCcC »

XxTayfunxX yazdı:Benim bilgisayarda ekran kartı yok ama fazLada LAg yok ne işse :D
sen ınsan dıelsın olum .d
desinger
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen desinger »

kenan76 yazdı:Sabahdan beridir oyun takılıp düzeliyor..sordum herkezede normal bu hata sadece bende var..bilgisayarım çift çekirdek,1 gb ram,4 gb ekran kartı var....netin koda sıfırlanması ayın n1 de yapılmakta..hıız düşülmemiş..Peki Neden BÖyle Oyun Donuyor........

Umarım yardımcı olabilirim

İlk önce kasanın donanımsal özellikleri ne kadar yüksek olursa olsun bakımı yapılmadıktan sonra hiç bi işe yaramaz örnek ekran kartın yeterınce sogutulmuyor ise donmalar hatta kartın bıle yanabilir kasayı açıp hava tutmanı yada bilgisaycıya götürmeni tavsiye ederim.

Yazılımsal olarak ise işletim sistemin güncel olmaya bilir yada virüsler yada çok fazla gereksiz programlar çalışıyor ise bu sorunlar çıkar önerim bilgilerine yedekle format at ama format hakkından bilgin yok ise yine bilgisayarcılardan yardım almanı tavsiye ederim.

Ve birde virüs programı kullan ve güncel tut ve sürekli tarama yapmanı tavsiye ederim.

Kısacası sen o na ne kadar iyi bakarsan o da sana okadar iyi performans verir.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi forumlar.
3 büyü 3 şifa junon kesimi :) +18

ByreaL

http://www.dailymotion.com/video/xi189t ... videogames
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

CcCxReiSxCcC yazdı:
XxTayfunxX yazdı:Benim bilgisayarda ekran kartı yok ama fazLada LAg yok ne işse :D
sen ınsan dıelsın olum .d
:D :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön