Ashab mı Ejder mi
Ashab mı Ejder mi
Arkadaslar ashab üretmek için maden falan cektm az kaldı fakat ejdere ilgi duydum biran nedense siz hangisini önerirsiniz
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Ashab mı Ejder mi
Ben şifacıdan zevk almam büyücü oynamasını daha çok sevdiğim için ejder derim ama sen hangi sınıfa daha çok ilgi duyuyosan onu üret...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Büyücü iyi kullanıyorsan ejder , Şifa iyi kullanıyorsan Ashap
Hanqisi olduquna hala karar weremiyorsan sunu dene Oyunda 2 çarlada uzun süre oyna hanqisinde daha uzun süreli oynayıp sıkılmazsan ona yönel derim.
Hanqisi olduquna hala karar weremiyorsan sunu dene Oyunda 2 çarlada uzun süre oyna hanqisinde daha uzun süreli oynayıp sıkılmazsan ona yönel derim.
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Arkadaşın gerekli açıklamada bulundugunu sanıyorum.Eger imkanın varsa önce [Ashab-ı Kehf] sonra [Ejder Asa] üretmeni tavsiye ederim.Hilalxxquality yazdı:Büyücü iyi kullanıyorsan ejder , Şifa iyi kullanıyorsan Ashap
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
bak bnm ashablı kehfli tek full karakterim var elindede şaheseri olan imzamda
yanlız
sana
tavsiyem ejder üretmen büyücüler keyif alıyo bi atraksiyonu oluyo hayatlarında kp kasıo saldırana saldırıyo ağırlığını koyuyu grup bölgelerinde orta derecede zorlanıyo ince ayrıntılar avar onlara uyması yetiyo sana tavsiyem ejderli çar yapman
ben en başından beri ejder üretecektim hatta seagleye büyücüme ilk reçeteyi ona almıştım am tam üreteceğim sıra xD mav, topaz piyasası 20 m olunca ddm ben böyle işe .... ..! diyerekten Ashabı kehf ürettim ama yine en pahalı zmn olduğundan gano filn uçuodu 25 30 fln Ashab bana 450 m fln tuttu . şu zmn Ejder zmnıdır
Ç.T ye en az 2 büyü giriyor büyücüler aranıyor .
Kısa olarak soruna cvp verirsem
EJDER ASA
yanlız
sana
tavsiyem ejder üretmen büyücüler keyif alıyo bi atraksiyonu oluyo hayatlarında kp kasıo saldırana saldırıyo ağırlığını koyuyu grup bölgelerinde orta derecede zorlanıyo ince ayrıntılar avar onlara uyması yetiyo sana tavsiyem ejderli çar yapman
ben en başından beri ejder üretecektim hatta seagleye büyücüme ilk reçeteyi ona almıştım am tam üreteceğim sıra xD mav, topaz piyasası 20 m olunca ddm ben böyle işe .... ..! diyerekten Ashabı kehf ürettim ama yine en pahalı zmn olduğundan gano filn uçuodu 25 30 fln Ashab bana 450 m fln tuttu . şu zmn Ejder zmnıdır
Kısa olarak soruna cvp verirsem
EJDER ASA
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Arkadaşın gerekli açıklamada bulundugunu sanıyorum.Eger imkanın varsa önce [Ashab-ı Kehf] sonra [Ejder Asa] üretmeni tavsiye ederim.Hilalxxquality yazdı:Büyücü iyi kullanıyorsan ejder , Şifa iyi kullanıyorsan Ashap
Katılıyorum. Grup bölgelerinde (GB) öncelikli ihtiyaç şifacıya karşı duyulmakta olduğundan şifacıya ashab üretip grup bölgelerinden kendine para sağlayacak itemler düşürmen şifacıda daha kolay olacak (Çünkü ne kadar ejder üretirsen üret , Ejdere ^ basmadığın takdirde kendini güçlendirip , işe yarar elde tutulur bir zırh düşürmediğin müddetçe Çemberlitaş gibi bölgelere alınman biraz zor.(Çemberlitaşta en azından bir köşk madalyası en az 15 * en çok 30 satabilir , para elde edip ejdere yönelebilirsiniz. Migrat yeni çıktığında ben böyle yapıp ejderimi , latifimi ve ecelimi ürettim. Sanada önerim budur.)
Tanıdık çevren çok ise ejder üret derim. Ama öncelikli tavsiyem sınıfıma duyduğum sevgiyi göz ardı edemeyip ashab ı kehf .
Tabii ki burada sizin zevk faktörünüzde önemli. Ben 3 * 4 yıldır şifacı ile oynuyorum ,tamamiyle dizdim ama hiç sıkılmadım.
Zevk faktörünüzü ve dediklerimi göz önünde bulundurun ona göre üretiminizi tamamlayın. Şimdiden Hayırlı Olsun.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
arkadaşlar açıklama yapmışlar ama şöyle bir durum var çemberlitaş için parlak ashab + zırh + gözlük yani minimum 1250 hasarlı büyücü arıyorlar, gerçek olan şu ki hiçbir grup parlak ashaba dayanamaz 

Önerileriniz için çok teşekkürler içim rahatladı biraz karar verememiştim ilk önce ashab yapaym o kadar uğrastım
teşekkürler
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Grup bölgelerinde mor İbni Cevo asası olan bi şifacı gayet iyi idare edebiliyor ancak ejdersiz bir büyücü çok zor.
Ejder tüm büyüleri arttırdığından ashab dan daha etkilidir. Ayrıca ashab da kritik olmaması dezavantaj.
Ashab-ı Kehf 336 iyileştirme veriyor. Mor ibni Cevo 168 iyileştirme 3.27 kritik veriyor
Ancak mor Bilge Cevo asa 112 büyü ve 3.27 kritik verirken
Ejder Asa tüm büyülere 224 veriyor yani 2 büyü kullandığımıza göre 448 büyü hasarı yapar toplamda. Bunu birde partlattığını düşünürsen 896 büyü hasarı yapar.
Ashab mı Ejder mi dersen Tabiki de Ejder Asa derim.
Ejder tüm büyüleri arttırdığından ashab dan daha etkilidir. Ayrıca ashab da kritik olmaması dezavantaj.
Ashab-ı Kehf 336 iyileştirme veriyor. Mor ibni Cevo 168 iyileştirme 3.27 kritik veriyor
Ancak mor Bilge Cevo asa 112 büyü ve 3.27 kritik verirken
Ejder Asa tüm büyülere 224 veriyor yani 2 büyü kullandığımıza göre 448 büyü hasarı yapar toplamda. Bunu birde partlattığını düşünürsen 896 büyü hasarı yapar.
Ashab mı Ejder mi dersen Tabiki de Ejder Asa derim.
Bende Tüm Şaheserler ve Fazlası Var .
Fakat Bana Soracak Olursan Ashab-ı Kehf Bas Ve Parlat .
Çünkü Grup Bölgelerinde Şifacı Aranır , Sağlam Olursan Grup Bulursun Rahatlıkla .
Ayriyetten Masrafı Azdır Diğer Karakterlere Göre .
Ve Şifacıysan Sana Karşı Duyulan Bir Mecburiyet Söz Konusudur
Fakat Bana Soracak Olursan Ashab-ı Kehf Bas Ve Parlat .
Çünkü Grup Bölgelerinde Şifacı Aranır , Sağlam Olursan Grup Bulursun Rahatlıkla .
Ayriyetten Masrafı Azdır Diğer Karakterlere Göre .
Ve Şifacıysan Sana Karşı Duyulan Bir Mecburiyet Söz Konusudur
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra