Ecel mi Latif mi ?
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ecel mi Latif mi ?
bence sen o paraya onları üreteceğıne yücelen halıt mor balyoz üret IQ var BEyın beLeş
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Grub bölgelerinde latifi vslerde ve klan savaşlarında eceli tavsiye ederim :ugeek:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar ben şuana kadarki tecrübelerimden yararlanarak bişeyler yazmak istedim bu konu hakkında. Delixbasqan çarında ikiside var. Çoook kişiyle denedik 2sinin farkını. Yücelen halit kafa koparanımda var.
1. Ecel ve Kafa Koparan karşılaştırmak istiyorum Ecel Getiren :hasarı biraz az kabul ediyorum. 3 efsunlu olması da çok önemli değil. ama verdiği saldırı çok yüksek bence. ıskalaması düşük olasılık. ıskalamaz demiyorum yanlış anlaşılmasın. ama kafa koparanla karşılaştıran bilir. kudret kalmadığı zaman ecel ve kafanın arasında ne kadar uçurum olduğu görülür. ecel seri ve normal vurur. bu konuda ecel getirenin aşırı bi üstünlüğü olduğunu savunuyorum.
2. latif ve ecel karşılaştırması. Latif : tam bir şaheser. bunu kullanmayan bilmez. kullananlarda önemini anlayabilmiş değil. aşırı hızlıdır ve vurus kaçırma oranı yok denecek kadar az. yetenekleride kafa ve ecelden fazla vuruyor. Ecelle karşılaştıracak olursak ecel getiren ağır ve hantal gelir bana hep. latif yüzde 6 can götürüyor bi vuruşta ecel 11. ama ecel ıskalarsa ws bitmiş demektir benim için. yüzde 11 farkı attım bile. latif kullanan arkadaşlara KESİNLLİKLE kritik item dizin ful. ecele de saldırı item. benim düşüncem bu.
3. ama şöyle birşey oldu oyunda. yeni silah yükseltme olayı gelince kafa koparan ecel farkı kapandı büyük oranda. çünkü kafa zaten fazla vuruyordu iii ce azdı. ws de daha ii bile diyenler olmaya başladdı. çünkü kafa ortalama 5500 vuruo. bi ws de 3 kere vursa tmm ztn ucuyo hasar. ecel her zaman daha ii ama fark kapandı. latif içinde böyle.
Okursanız sevinirim bu benim kendi görüşümdür. Doğruluğundan veya yanlışlığından söz edemem. Bilen arkadaşlardanda yardım istiyorum konuşalım bu 3 silahı. Yanlışım olduysa afola iyi forumlar...
1. Ecel ve Kafa Koparan karşılaştırmak istiyorum Ecel Getiren :hasarı biraz az kabul ediyorum. 3 efsunlu olması da çok önemli değil. ama verdiği saldırı çok yüksek bence. ıskalaması düşük olasılık. ıskalamaz demiyorum yanlış anlaşılmasın. ama kafa koparanla karşılaştıran bilir. kudret kalmadığı zaman ecel ve kafanın arasında ne kadar uçurum olduğu görülür. ecel seri ve normal vurur. bu konuda ecel getirenin aşırı bi üstünlüğü olduğunu savunuyorum.
2. latif ve ecel karşılaştırması. Latif : tam bir şaheser. bunu kullanmayan bilmez. kullananlarda önemini anlayabilmiş değil. aşırı hızlıdır ve vurus kaçırma oranı yok denecek kadar az. yetenekleride kafa ve ecelden fazla vuruyor. Ecelle karşılaştıracak olursak ecel getiren ağır ve hantal gelir bana hep. latif yüzde 6 can götürüyor bi vuruşta ecel 11. ama ecel ıskalarsa ws bitmiş demektir benim için. yüzde 11 farkı attım bile. latif kullanan arkadaşlara KESİNLLİKLE kritik item dizin ful. ecele de saldırı item. benim düşüncem bu.
3. ama şöyle birşey oldu oyunda. yeni silah yükseltme olayı gelince kafa koparan ecel farkı kapandı büyük oranda. çünkü kafa zaten fazla vuruyordu iii ce azdı. ws de daha ii bile diyenler olmaya başladdı. çünkü kafa ortalama 5500 vuruo. bi ws de 3 kere vursa tmm ztn ucuyo hasar. ecel her zaman daha ii ama fark kapandı. latif içinde böyle.
Okursanız sevinirim bu benim kendi görüşümdür. Doğruluğundan veya yanlışlığından söz edemem. Bilen arkadaşlardanda yardım istiyorum konuşalım bu 3 silahı. Yanlışım olduysa afola iyi forumlar...
-
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim ışık takı setin - ışık zırhın - m2.5 hedefin varsa 5te5 i rahatttt görürsünexxon yazdı:FreeDooM yazdı:bence latif ::: neden dersenizde latif 5 kere vurduğun zaman 5 vuruşun hiç ıskalamadan vuruyor ama ecel ise 5 vuruşun en fazla 3 tanesi latif 1500 vuruyor ecel ise 2500 toplarsak ikiside 7500 yapıyor 5 vuruşta ama latif hem kritik yöününden hemde sert ve ağır vuruşlarda ecelden daha fazla vurduğu için latif daha iyi bazıları bunu bilmiyor ecel daha iyi ecel daha iyi bunu sizde düşünün bu sizin kararınız ecel ya da latif üretmek![]()
kardesim sen hic latif ürettin mi ? saldırın yeteri kadar fazla değilse 5de 5 zor görürsün.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
trapzone1 yazdı:Latif Daha AvantajLıdır ama yinede senin kararın .
ben de ecelli savascıları kesiyorum cogunu da 3-0 napıcaz simdi ? 
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
kararsızım cevabım her 2 sıde maddı yonden sorunu olmayan arkadaslar her 2 sınıde uretıp + basarsa super olur 2 sınınde kullanıldıgı yerler var..
SerdarUSTA
evet arkadaslar 2side büyük ölcüde esit silahlar. Aslında hangisini üreteceğiniz konusunda en önemli etken piyasa. Eğer sunucunuzda latif malzemeleri ucuzsa latif ecel malzemeleri ucuzsa ecel üretmeniz daha doğru olur