Neyzen'den Herkese Selamlar

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
neyzen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Neyzen'den Herkese Selamlar

Mesaj gönderen neyzen »

Yeniler pek tanımaz beni eskilerden bilen bilir. Yinede yeni eski herkese selamlar saygılar MSN de serdara rastgelince bir gireyim foruma dedim hazır girmişkende bir selam edeyim Belki sesimi duyan olur.

Bütün eminönü Banka önü oturanlarına, Meteor Arz kalesi önü savaşanlarına, Er Meydanında kapışanlara, Gecenin bir yarısı Örümceklerde item arayanlara, Karakürk yolcularına ifliscilere, Solucan şifacılarına (o şifacılarla ne dalardım keretaya) tanıyan herkese selamlar

Umarım hepiniz iyisinizdir.

Duydum ki hidralar gelmiş. kesmeye giderseniz benim içinde vurun kafasına kafasına. Vurun deyince aklıma eskilerden bir söz geldi eski bir oyuncudan "Al Sana Al Sana" derdi bilen var mı sözün sahibini ?

Oyunda çok iyi dostlar arkadaşlar kardeşler edindim bazıları ile halen görüşüyorum. Özellikle İKV de gece bölge geyiklerini çok özledim. Gece Geyiği demişken Herkese benden çay ver Hayırsız MaxikaN. Duydum Maxi Çay ocağını Gold Serdar - Orhan Ortaklığına ihale ile satmış :) . Hayırlı uğurlu olsun. Benden önce veya sonra bırakan arkadaşlarımızdan bazıları geri dönmüşler oyuna onalrada iyi eğlenceler.

Oyunda Yazmakla bitmeyecek kadar iyi insanlarla tanıştım bunun ynaında kötülerde vardı her yerde olduğu gibi. Kötüleri boşverin iyiler bize yeter. Unutmayın sanal alemde ki itemler paralar eşyalar gelip geçici şeyler. Hele ki bu şeylere değer verirseniz emin olun ki düz mantıkla güçlü oalcağınızı düşünsenizde güçsüzleşirsiniz. Önemli olan bilhassa dostluk arkadaşlıktır. İnsanlara önyargı ile yaklaşmayın bilmediğiniz tanımadığınız kişi hakkında yorum yapmayın vede en önemlisi insanları tanımaya çalışın. Kimin ne olduğunu bırakıp kimin nasıl biri olduğuna dikkat edin. Emin olun ki o zaman herşeyden daha değerli şeyler kazanacaksınız her zman bunu dedim yine diyorum.

baştada dediğim gibi isimleri tek tek yazsam ferman olur burada

Kısacası beni tanıyan seven sayan herkese selamlar.

iyi oyunlar iyi eğlenceler

Salvadordali - Neyzen - Sarband - Tamburada - Afgan

Mehmet

Not: Oyuna geri dönmüyroum işlerim çok yoğun sadece merhaba demek istedim.
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Neyzen'den Herkese Selamlar

Mesaj gönderen olcaytoo »

Kardeş dönmeni en içten dileklerimizle bekliyoruz :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Goldsifa »

neyzen yazdı:Yeniler pek tanımaz beni eskilerden bilen bilir. Yinede yeni eski herkese selamlar saygılar MSN de serdara rastgelince bir gireyim foruma dedim hazır girmişkende bir selam edeyim Belki sesimi duyan olur.

Bütün eminönü Banka önü oturanlarına, Meteor Arz kalesi önü savaşanlarına, Er Meydanında kapışanlara, Gecenin bir yarısı Örümceklerde item arayanlara, Karakürk yolcularına ifliscilere, Solucan şifacılarına (o şifacılarla ne dalardım keretaya) tanıyan herkese selamlar

Umarım hepiniz iyisinizdir.

Duydum ki hidralar gelmiş. kesmeye giderseniz benim içinde vurun kafasına kafasına. Vurun deyince aklıma eskilerden bir söz geldi eski bir oyuncudan "Al Sana Al Sana" derdi bilen var mı sözün sahibini ?

Oyunda çok iyi dostlar arkadaşlar kardeşler edindim bazıları ile halen görüşüyorum. Özellikle İKV de gece bölge geyiklerini çok özledim. Gece Geyiği demişken Herkese benden çay ver Hayırsız MaxikaN. Duydum Maxi Çay ocağını Gold Serdar - Orhan Ortaklığına ihale ile satmış :) . Hayırlı uğurlu olsun. Benden önce veya sonra bırakan arkadaşlarımızdan bazıları geri dönmüşler oyuna onalrada iyi eğlenceler.

Oyunda Yazmakla bitmeyecek kadar iyi insanlarla tanıştım bunun ynaında kötülerde vardı her yerde olduğu gibi. Kötüleri boşverin iyiler bize yeter. Unutmayın sanal alemde ki itemler paralar eşyalar gelip geçici şeyler. Hele ki bu şeylere değer verirseniz emin olun ki düz mantıkla güçlü oalcağınızı düşünsenizde güçsüzleşirsiniz. Önemli olan bilhassa dostluk arkadaşlıktır. İnsanlara önyargı ile yaklaşmayın bilmediğiniz tanımadığınız kişi hakkında yorum yapmayın vede en önemlisi insanları tanımaya çalışın. Kimin ne olduğunu bırakıp kimin nasıl biri olduğuna dikkat edin. Emin olun ki o zaman herşeyden daha değerli şeyler kazanacaksınız her zman bunu dedim yine diyorum.

baştada dediğim gibi isimleri tek tek yazsam ferman olur burada

Kısacası beni tanıyan seven sayan herkese selamlar.

iyi oyunlar iyi eğlenceler

Salvadordali - Neyzen - Sarband - Tamburada - Afgan

Mehmet

Not: Oyuna geri dönmüyroum işlerim çok yoğun sadece merhaba demek istedim.
As Abim yazın gerçekten herseyi anlatmış ilk cevap ben veriyim dedim seni çok özledik ve özluyoruzda işlerinde Allah yardımcın olsun insallah hayırlı neyse hakkında o olur...Elbet sende birgün dönersin aramıza kendine çok iyi bak herzaman yanındayım Allah'a emanetsin.
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Oyuna geri dönmen dilekleriyle.Atışmalarımızı unutmayasın sakın :F :F

Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Ooo Seni Unuturmuyuz Hiç Neyzen :) Keşke Dönebilseydin Oyuna :|
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

nerelrdesin mehmet abi bea hepimiz burdayız bi sen yoksun gelsen artık ?
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Salvor dai çakma ressamdır :twisted: İşte böyle konuşmuştuk bir kere :lol:
Hayırlı işler.. Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

As metmet konunu görünce çok sevindim gerçekten şu oyunda emin ol ki en çok özlenen ve unutulmayan nadir insanlardansın hayatta hep mutlu olman dileği ile inş işlerinin yoğun olmadığı birgün gelirsin gene a.e.o.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sihirbaz »

way way way... KimLer qeLmişş .) Kardeşm oyunda sizin qbiLeri araR oLduk. bu yzden oyunu bırakma sewiyesine qeLdim arada qiriyoRum. Eski sancağı arıyoRuz. NereLerdeydin. ? kndine ii bak özLetme .) eskiLerdekiLEr şifacımı biLiR xlllxsanalxlllx ;)
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ghostdeather »

Belki Tanırsın Belki Tanımazsın... Meteordan Beri Oynamama Ragmen Sancakta.... Pek Fırsat Bulamıyorum Oyuna Girmeye Ama Bazı Değer Verdiğim Kişilerin Yakın Arkadaşlarındansın Ve Bende slm Vermek İsterim Bu değerli Kişiye...
Gerçektn Oyunda Saygı gösterilmesini Hakeden kişiler Arasındasın... Gözünü hırs Sarmış Yeni Yetmelerin Bunu Anlamasını Beklemem Ama..
En önemlisi Seni beklerim Kendim olarak Buraya umarım Tekrar Görebiliriz Bu Meran Yollarında... ;)
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...

“Genel Sohbet” sayfasına dön