5 Dakikanızı Ayırın Önemli

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 5 Dakikanızı Ayırın Önemli

Mesaj gönderen CARIZMA »

Okan noktayı koydu galiba anlaşılmıştır........Vallahi okan sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum :mrgreen: :mrgreen:
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
MirxCapkin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MirxCapkin »

Konu Nerelere Geldi Yaf xD
Kullanıcı avatarı
Ghazel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ghazel »

İsteyen istediği yeteneği kullanır,kimse de buna karışamaz.

İsteyen istediği fiyatı söyler,kimse de buna karışamaz.
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

sokan28 yazdı:Bu oyunda 3 karakter (Savaşçı-Şifacı-Büyücü) arasında Kanatma kadar aptalca bir yetenek yoktur.
Kanatma tamamen şansına güvenenin yeteneğidir.Hayatında savaşçı kullanmamış adam kalkıp İtemi iyi Olan Kudretsizde keser diyor :) Ben böyle saçmalık görmedim madem öyle onu diyenlere söylüorum.Ben ful 187 ardennler dizdim.İtemlerimi verim size ben tek item bi charla gelicem ve sen bana hiç bi şekilde yetenek kullanmicaksın sadece sakınma ve defansif açacaksın.Bakalım item okadarda etkilimiymiş kudret olmayınca?Neyse çok uzattım.Ben bu oyunun fuarına gittim.Bizzat Nocommentle görüştüm bu konuyu.Ben 200milyonluk item yapıyorum.Adam 20milyonluk item yapıyor ama kudretimi tüketince beni kesebiliyor diyorum.Verilen cevap : Sen gerçek hayatta dövüşsen karşındaki sana hiç vurmuyormu bide böyle düşün dedi :)
Yani bu oyunun GM si bile bu yorumu yapıyosa bırakında oyuncuları böyle salakça düşüncelere kapılsın :)

Kanatma Ezikliğin Simgesidir...

Sen eziqliğin simgesi diye düşünüyorsan kullanma.

Adamlar koymuş bu yeteneği kullanalım diye sen kullanamazsın diyemezsin adam 15 verdiyse sen vermediysen adam suçul olamaz ayrıca kudret tükettiği için klan savaşlarının 1 numaralı yeteneği bence kimsede eziqliğin simgesi falan eziq olan kullanr falan kimse diyemez eziqliğin simgesiyse kullanmayın yalandan atıp tutmayın böyle bir yetenek varsa yetenek penceresinde isteyen kullanır.(nokta)
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Dikkat ettiysen biz klan savaşı demiyoruz.VS diyoruz.Bide böyle düşünüyolar biri kanatmaya 15 vermiş biri durdurmaya adam tabiki kullancak diyor.Tamam kullancakta zaten baştan kanatmaya vermesi onun şansına güvendiğini göstermiyor mu?Kendine ve itemine güvenen adam kudret gitmeden istediği zaman istediği hamleyi yaparka vssini yapsın neden şansa bırakıyor :)?
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

MirxCapkin yazdı:Arkadaşlar Oyuna Ne Zaman Girsem Bölgede Bir Tartışma Oluyor.Vs'de Kanatma Atmak Yasak Böyle Birşey Yok Kanatma Yetenektir Puan Verdiyse Adam Takır Takır Kullanır Kimsede Buna Karışamaz Ve Bu Yüzden Tartışma Çıkartmayada Gerek Yok.Serbest Piyasa Herkes Kerşeyi İstediği Fiyata Satabilir Bölgeye Kocaman ''ohaaaa'' Yazıpta Tartışma Çıkartmayın.Arkadaşlar Zamanınınzı Bana Ayırdığınız İçin Teşekkür Ederim.Eğer Okuduysanız Lütfen Bölgeyi Kirletmemeye Özen Gösterin.

Saygılarımla MirxÇapkın

Bak kaRdeşim söyLediğin bi yeRi hakLı buLdum evet kanatma yetenektiR isteyen kişi kuLLanabiLiR.Ama şu bi geRçek ki böLgeden yazıLan ''ohaa'' keLimesi bi mana da teRbiyesizLik oLuR.Ama bi manada ise samimiyet için kuLLanıLıR.

SaygıLaRımLa...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

hem sizi ilgilendirmez herkes istediği yeteneğe verir. İsterse kanatma isterse hedef saptırma tartışma yaratacak konular açmayalım konuya kilit
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
MirxCapkin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MirxCapkin »

batuhangs yazdı:hem sizi ilgilendirmez herkes istediği yeteneğe verir. İsterse kanatma isterse hedef saptırma tartışma yaratacak konular açmayalım konuya kilit
Ben bu konuyu tartışma yaratmak için değil bölgeyi daha dikkatli kullanmamız için açtım.Tabi senin karın ağrın belli bölgeden (ezik,ohaa,yuh) yazılarına karışılmamasını istiyorsun.Senin yazdığın çocukça şiirlerden daha önemli bir konu bu.

Mirxçapkın

“Genel Sohbet” sayfasına dön