Her duyulana inanacaksan saa hrısız diyolar inanıyormuyum hayır ndn kanıt yok ? Mrxbarış facede kapak olduktan sonra ötmeye başlıyor takma onu sen korkma sunucuda beni tanyan tanırTHEghost yazdı:Bu arada bnı serverda tanıyan tanır bugune kadar agızımdan ne kufur cıkmıstır ne hırsızlık yapmısımdır hırsızlık yapmayada kufur etmeyede ıhtıyacım yok.2. olarak bılınmez senın hakkında da pek ıyı seyler duymuyorum sen bunuda anladın sakın salak ayagına yatma kardesım okı?yanı once gıt kendını duzelt....bilinmez yazdı:kesin öyledir kardeşim arkadşaım vrdıTHEghost yazdı:HERKESE SELAM;
Arkadaşım öncelıkle oyun içinde yaşandığın olaydan dolayı carın sahıbı olarak senden özur dılerım.İşlerim dolaysı ile oyuna pek gıremıyorum.Ben normalde ne kufur eden nede maden sırasında kısıye dalan bazı açlardan değılım yapımda buna musade etmez..Çarda olan arkadaşım adınada senden özur dılıyorum.Su andan ıtıbaren eger dedıgın gıbı bır kufurlesme olduysa bnım carımdan carında sıfresını degıstırıyorum.tekrar tekrar senden özur dılerım
zaten konuyu dogru okusan mrx barısın yazdıgında gorurdun ama tabı senın gorme ve okuma potensıyelınınde burda ne kadar yetersız kaldıgı ortaya cıktı sırf laf olsun torba dolsun ayagına gelmısın sıkmısın bır seyler :mrgreen: :mrgreen:
PreNsxTheGhOsT Rezilliği...
Re: PreNsxTheGhOsT Rezilliği...
Barış la sızın olayınız beni ilgilendirmez...Yaşının kucuk olduğu belli ben sana ne diyorum sen ne diyorsun....neyse baska bır sey yazmayacam önce yazdıklarımın özunu bır özümse anla sonra yaz kardesım...Laf olsun diye bir seyler yazayımda altta kalmayım diye yazı yazma.Dediğim gibi Barış la sızın aranızda bır olay bu benı alakadar tek nokta Barışın bnım carımdan sovmesıdır kı ben oyun ıcınde kufur etmeyen bırıyım.Ama sağolsun Barış arkadaşım bu olayı bozdu.Bende gerekeni yapıp şifremi değiştirdim.Ben bu konuda hiç bir bahaneyi kabul etmem.Sonuçta benim çarımı kullanıyorsa oyun içinde ona göre hareket etmeliydi.Şimdi bu olayın cezasını ben boş yere çekiyorum ama bana iyi bir ders oldu bu...
barış kim hayal gücün baya geniş benim facem herkesde var korkma senTHEghost yazdı:Barış la sızın olayınız beni ilgilendirmez...Yaşının kucuk olduğu belli ben sana ne diyorum sen ne diyorsun....neyse baska bır sey yazmayacam önce yazdıklarımın özunu bır özümse anla sonra yaz kardesım...Laf olsun diye bir seyler yazayımda altta kalmayım diye yazı yazma.Dediğim gibi Barış la sızın aranızda bır olay bu benı alakadar tek nokta Barışın bnım carımdan sovmesıdır kı ben oyun ıcınde kufur etmeyen bırıyım.Ama sağolsun Barış arkadaşım bu olayı bozdu.Bende gerekeni yapıp şifremi değiştirdim.Ben bu konuda hiç bir bahaneyi kabul etmem.Sonuçta benim çarımı kullanıyorsa oyun içinde ona göre hareket etmeliydi.Şimdi bu olayın cezasını ben boş yere çekiyorum ama bana iyi bir ders oldu bu...
hahahahahahahahahhaha:)))) laa bilinmez ezo geldin odun gidecen.Bu saatten sonra da ne ben ne de başkası seni yontabilir.Gerçi seni yontan yontmuş anca o küçük beynin bu kadarını almış..Nasıl da konuyu bilmeden yorum yaptığın sırf laf olsun mılletin sinirini bozayım egomu tatmin edeyim diye mesaj attığın belli oldu.Senle uğraşmıyorum sana çapıp yetmez benim beynin küçük olduğu için kafan yazacaklarımıda almaz:)))))) seni kendi çapında eğlenmeye bırakıyorum
))) senin gibi küçük beyinli insanlar yüzünden bu forum sayfası kirleniyor.Senin gibiler reel de de soluduğumuz havayı kirletiyor ve senin gibi küçük beyinli insanlar yüzünden ülkemizin adı çıkıyor.Neyse dediğim gibi ben oyun içinde senin hakkında bilgi edindim pek iyi şeyler söylenmiyor hakkında.Benim burda bunları yazmam doğru olmaz ben bazı egosu kendinden büyük bir insanlar dan değilim.Gir oyuna araştır..Bu araştrırmayıda nasıl yapacağına herhalde kafan basar. Zaten sen araştırmasanda yakında burda senın hakkında bazı ınsanlar konu açarlar merak etme....ole sallamasyonda değil videolu resimli ...Neyse dediğim gibi sen burda oyalancağına git oyunda araştırma yap derim kardeşim..
Bunlar sana son sözlerimdi.Bu oyunu oynayan ve hakkında bilgi edinmiş biri olarak seni uyardım gerisi sana kalmış.Gerçe senin gibilerin beyni yumurta folluğa geldiğinde bir seyler yapmaya başlar ama ben yinede baştan seni uyardım.
Artık senin hakkında yorum yazmıyorum nasılsa ben senin hakkında bayağı bir bilgi edindim nasıl bir karaktere sahipsin biliyorum.Seni kendi çapında eğlenmeye bırakıyorum...Aartık çocuklar ( yaşın gibi ) eğlen bu sayfada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bunlar sana son sözlerimdi.Bu oyunu oynayan ve hakkında bilgi edinmiş biri olarak seni uyardım gerisi sana kalmış.Gerçe senin gibilerin beyni yumurta folluğa geldiğinde bir seyler yapmaya başlar ama ben yinede baştan seni uyardım.
Artık senin hakkında yorum yazmıyorum nasılsa ben senin hakkında bayağı bir bilgi edindim nasıl bir karaktere sahipsin biliyorum.Seni kendi çapında eğlenmeye bırakıyorum...Aartık çocuklar ( yaşın gibi ) eğlen bu sayfada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bilinmez yazdı:THEghost yazdı:Bu arada bnı serverda tanıyan tanır bugune kadar agızımdan ne kufur cıkmıstır ne hırsızlık yapmısımdır hırsızlık yapmayada kufur etmeyede ıhtıyacım yok.2. olarak bılınmez senın hakkında da pek ıyı seyler duymuyorum sen bunuda anladın sakın salak ayagına yatma kardesım okı?yanı once gıt kendını duzelt....bilinmez yazdı:kesin öyledir kardeşim arkadşaım vrdıTHEghost yazdı:HERKESE SELAM;
Arkadaşım öncelıkle oyun içinde yaşandığın olaydan dolayı carın sahıbı olarak senden özur dılerım.İşlerim dolaysı ile oyuna pek gıremıyorum.Ben normalde ne kufur eden nede maden sırasında kısıye dalan bazı açlardan değılım yapımda buna musade etmez..Çarda olan arkadaşım adınada senden özur dılıyorum.Su andan ıtıbaren eger dedıgın gıbı bır kufurlesme olduysa bnım carımdan carında sıfresını degıstırıyorum.tekrar tekrar senden özur dılerım
zaten konuyu dogru okusan mrx barısın yazdıgında gorurdun ama tabı senın gorme ve okuma potensıyelınınde burda ne kadar yetersız kaldıgı ortaya cıktı sırf laf olsun torba dolsun ayagına gelmısın sıkmısın bır seyler :mrgreen: :mrgreen:
Her duyulana inanacaksan saa hrısız diyolar inanıyormuyum hayır ndn kanıt yok ? Mrxbarış facede kapak olduktan sonra ötmeye başlıyor takma onu sen korkma sunucuda beni tanyan tanırHer duyudğunada inanma oyunu bıraktım ben oyundan isterseler hrısız desinler
)) oyun eülenmek içindir unutma kendini paralama item para diye
Hırsız olsam ejderimi yakabilirdim önce
YUKARIDA YAZDIKLARIMA DİP NOT : SENİ TANIYAN HARBİDEN TANIYORMUŞ :mrgreen: SAĞOLSUNLAR BENDEN HİÇ BİR BİLGİYİ ESİRGEMEDEN PAYLAŞTILAR.EVET OYUN EĞLENMEK İÇİNDİR HAKLISIN BU YUZDEN AGIZIMDAN TEK KUFUR CIKMADI.YA SEN BİLİNMEZ EN BASİTİNDEN KAÇ KERE KÜFÜR ETTİN BU OYUNDA ERKEK OL AZ DA SÖYLE BURDA ?BEN NE HIRSIZLAR GÖRDÜM 5 / 6 AY SONRA GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKAN....OYUNUDA BIRAKMIŞŞŞ MIŞŞ HAAA BUNADA GÜLERİM ...MADEM OYUNU BIRAKTIN ALAKAN KALMADI FORUMA NIYE GIRIYON ? SENIN OYUNU BIRAKTIĞINDA YALAN..YUKARIDA YAZDIM YAKINDA KENDIN HAKKINDA BURDA RESİMLİ VİDEOLU KONU AÇAN İNSANLARI GÖRÜRÜSÜN..NASILSA OYUNDASIN... :mrgreen: :mrgreen:
Tamam anlıyorum senin psikolojin bozulmuş bak sana bi doktor var piskolog çok işine yarar. Bak benim projem var uçaklar üzerine ve yokum oyunda fakat forumu bırakmadım bırakmam eğer benle ilgili sorun olursa abime danışın ! Matuka Darkangelevo DARKANGELEWO Darkangelevoo varsa sorunun danış onlar zaten benimle ilgilenirler ama danışırken kanıtda bulundur lütfen. Ben sunucuda 1.5 yıldır varım hala hırsızlık diyorsunuz kanıt yok. Ben köşke 1m çalmıştım doğru ama çok pişman oldum geri verdim birindende 30 bin çalmıştım onuda verecektim adamı bulamadım hala onun vicdan azabını çekiyorum o parayıda birine verdim. Nick alcak param olsa önce ejderimi yakardım benTHEghost yazdı:bilinmez yazdı:THEghost yazdı:Bu arada bnı serverda tanıyan tanır bugune kadar agızımdan ne kufur cıkmıstır ne hırsızlık yapmısımdır hırsızlık yapmayada kufur etmeyede ıhtıyacım yok.2. olarak bılınmez senın hakkında da pek ıyı seyler duymuyorum sen bunuda anladın sakın salak ayagına yatma kardesım okı?yanı once gıt kendını duzelt....bilinmez yazdı:kesin öyledir kardeşim arkadşaım vrdıTHEghost yazdı:HERKESE SELAM;
Her duyulana inanacaksan saa hrısız diyolar inanıyormuyum hayır ndn kanıt yok ? Mrxbarış facede kapak olduktan sonra ötmeye başlıyor takma onu sen korkma sunucuda beni tanyan tanırHer duyudğunada inanma oyunu bıraktım ben oyundan isterseler hrısız desinler
)) oyun eülenmek içindir unutma kendini paralama item para diye
Hırsız olsam ejderimi yakabilirdim önce
YUKARIDA YAZDIKLARIMA DİP NOT : SENİ TANIYAN HARBİDEN TANIYORMUŞ :mrgreen: SAĞOLSUNLAR BENDEN HİÇ BİR BİLGİYİ ESİRGEMEDEN PAYLAŞTILAR.EVET OYUN EĞLENMEK İÇİNDİR HAKLISIN BU YUZDEN AGIZIMDAN TEK KUFUR CIKMADI.YA SEN BİLİNMEZ EN BASİTİNDEN KAÇ KERE KÜFÜR ETTİN BU OYUNDA ERKEK OL AZ DA SÖYLE BURDA ?BEN NE HIRSIZLAR GÖRDÜM 5 / 6 AY SONRA GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKAN....OYUNUDA BIRAKMIŞŞŞ MIŞŞ HAAA BUNADA GÜLERİM ...MADEM OYUNU BIRAKTIN ALAKAN KALMADI FORUMA NIYE GIRIYON ? SENIN OYUNU BIRAKTIĞINDA YALAN..YUKARIDA YAZDIM YAKINDA KENDIN HAKKINDA BURDA RESİMLİ VİDEOLU KONU AÇAN İNSANLARI GÖRÜRÜSÜN..NASILSA OYUNDASIN... :mrgreen: :mrgreen:
La abın degıl kralın gelsın bu bır...Ikı senın okumana da senın gozunede....Ucak projesı varmıs mıs mıs mıs ta mıs.. la sen o kucuk beynınle ucaklarıda....abınemı havele edıyon bni :mrgreen: Veled oldugun burdan bellı abısıne havele edıyormus....o fotonun altında yazılanları ıyı oku ezo.sonra benım yazdıklarımı oku bıde ezme veled senı :mrgreen:
Ezo geldın odun gıdecen..Atom karınca :mrgreen: Bu arada zeki cocuk yaptıklarını anlattın ıyı oldu ben senın soledıklerını bılmıyordum...Daha cok var sende vukaat onu bılır onu solerımm..EE madem abıne havale ettın sole abıne bulsun o kısılerı...yoksaa bılmıommm yakında reklamın doner burda :mrgreen:
Ezo geldın odun gıdecen..Atom karınca :mrgreen: Bu arada zeki cocuk yaptıklarını anlattın ıyı oldu ben senın soledıklerını bılmıyordum...Daha cok var sende vukaat onu bılır onu solerımm..EE madem abıne havale ettın sole abıne bulsun o kısılerı...yoksaa bılmıommm yakında reklamın doner burda :mrgreen:
Her zaman beklerim Sultanbeyli Hasanpaşa Hüsnü M Özyiğen Lisesi kralım abimlerimdir şimdi onlarla muhattab ol zaten daha facende foto yok yazışlarından kaç yaşında olduğun belli. Zaten veledlerin en iyi limanı KARDEŞİM VARDI ARKADAŞIM VARDITHEghost yazdı:La abın degıl kralın gelsın bu bır...Ikı senın okumana da senın gozunede....Ucak projesı varmıs mıs mıs mıs ta mıs.. la sen o kucuk beynınle ucaklarıda....abınemı havele edıyon bni :mrgreen: Veled oldugun burdan bellı abısıne havele edıyormus....o fotonun altında yazılanları ıyı oku ezo.sonra benım yazdıklarımı oku bıde ezme veled senı :mrgreen:
Senin gibi 9 yaşında çocuğa cevap vermiyeceğim daha sanıram Rowx loncasıdada ws demişsin birden dalmışsın şifaya kesiliyormuşsun iksir içmişsin.
hahahhaa su anda bu soledıgıne baska taraflarımla bırlıkte guluoz
)) sen gel bır bızım ts de kım 9 yasında kım degıl bır anlayalım yerse tabııı
) bu arada rowx lerle hıc bır alakam yok adamları tanımam bıle !!!yaw sallada desteklı salla
) bu arada bana zatı cevap veremezsın daha oncede yazdıklarımın dogru oldugunu bılıorsun ...Tekrar soluyorum gel bızım ts bır yuz yuze goruselım kım 9 yasında bır bakalım,ordan kolay yaz gec erkeksen yerse buyur gel ts bakalım sen ne kadar erkeksın bu soledıklerını de benım yuzume bır sole goreyım baklım..hala ezosun odun geldın odun gıdecen...sırf 40 ayak bırısın sen..Senın hakkında solenenlerın hepsı cıkıyor su an karsıma .....