alıntı ferroya ait ilgili konu kapandığı için burdan yazmak durumundayım . her ne kadar insanların ayıbını ifşa etmekten sakınsamda bu konu biraz farklı . çünkü adını anmak istemediğim bu kişi , normal insanlar olarak kutsal bildiğimiz ve saygı duyduğumuz insanlardan olan birine küfür etti ,ayrıca biz bu kuralları üyelerimiz bölgeden sizin loncanız gibi ana bacı küfretmesin diye koyduk..
yeni yapılan şikayet sistemi dahilinde de it desen dahi ceza alıyorsunuz. Aykut da bölgeden kp kasmasına engel olanlara it,#@!? gibi sözler söylediği için ceza aldığını tahmin ediyorum
ama ben ona bunu çok görmüyorum , çünkü küfür ettiği kişinin aynısı kendisininde var , ama onun dünya görüşü , o kişiyi kutsal ve saygı duyulması gerekenler kısmından saymıyorki bunu ağzına sakız edebiliyor . olay kp kasma olayıda değil ve rowxgloyn çarınla şuan alınıtıyı yaptığım kişininde içinde olduğu bi er meydanı savaşı sırasında gerçekleşti hatta ben o sıra devamlı sizede söyledim ama pek umursamadınız .
her neyse hata yapabilirsiniz bişey demem ama mertlikten ve insanlıktan bahsederken komik durumlara düşmeyin yada yapamıycağınız işe girmeyin, tutamayacağınız sözü vermeyin .selametle ...
cyberxonbaşı