09.08.2011 04:45" tarihinde "Sancak" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Telif İhlali" nedeniyle üyeliğiniz "Sancak" Sunucusu'nda "7 gün yasaklama " cezasına çaptırılmıştır.
BİRİ BANA BUNU AÇIKLAYABİLİRMİ BEN BİLMİYORUM .
Teşşekür ederim
TELİF İHLALİ
-
yaseminella
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: TELİF İHLALİ
akçe satmaya çalışanlar bu susturmayı alanların bir bölümünü oluşturuyor diye biliyorum.

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
Oyun içerisinde satış hakkının sadece SOBEE ye ait bir ürünü (Plus paket , akçe vb) satmaya/almaya çalıştıgınızdan dolayı bu tür cezayı almışsınız.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
-
yaseminella
- Salgın Koruyucusu

Ben ne boyle bir talepte bulundum ne de boyle bir satışa kalkıştım neden bu cezayı aldım merak etmeyin itiraz ettim ama sizdende öğrenmek istedim . Belirtilen saatte boyle bir konusmanın olup olmadığını döküm olarak nereden talep edebilirim
Destek kısmına mesaj atman uygun olur.yaseminella yazdı:Ben ne boyle bir talepte bulundum ne de boyle bir satışa kalkıştım neden bu cezayı aldım merak etmeyin itiraz ettim ama sizdende öğrenmek istedim . Belirtilen saatte boyle bir konusmanın olup olmadığını döküm olarak nereden talep edebilirim
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Destek umarım cevap verir. Geçmiş olsunxPrince yazdı:Destek kısmına mesaj atman uygun olur.yaseminella yazdı:Ben ne boyle bir talepte bulundum ne de boyle bir satışa kalkıştım neden bu cezayı aldım merak etmeyin itiraz ettim ama sizdende öğrenmek istedim . Belirtilen saatte boyle bir konusmanın olup olmadığını döküm olarak nereden talep edebilirim
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.