Ar-Ge test ekibidir oyuna yeni eklenen bir özellik-bölge v.b gibi konularda bölgeye onceden gıdıp bir hata varmı dıye kontrol edıyor ve gaffar ar-ge tarafından defalarca kesildi.benzombi01 yazdı:ar-ge ne acaba tanıtım amaçlı mı.
Yalan.Yalan!!!
- BySensivity
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yalan.Yalan!!!
İKV Destek Sayfası İletişim Adresi:
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
http://i54.tinypic.com/2djz3id.jpg
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
http://i54.tinypic.com/2djz3id.jpg
arkadaş yok diyorsa yok 
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ar-Ge: Araştırma-Geliştirme Ekibi anlamına gelir.benzombi01 yazdı:ar-ge ne acaba tanıtım amaçlı mı.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Gaffar: "Ben aslında yoooğhum lann !"
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
İKV zaten yok ile var arasında bir yolda 
Resim kaldırılmıştır.
Orti.
Orti.
Berekost yazdı:Arkadaşlar önceki bir konudaki gibi bir şey dikkatimi çekti.Öncellikle ilk önce Gaffar Bey'i kesiyoruz.Sonra semiha'yı dışarda kestiğimiz gibi 49 candan itibaren kesiyor.Ordaki Ruh Taşından Rüya Alemine ışınlanıyor.Ve Zaten geçen birisi bi konu açtı Gaffar bey 2 farklı yerde duruyor.Bence Rüya Alemdeki Canavarlardan Sonra Gaffar Bey Karşımıza Tekrar Çıkıyor.Ve Bu sefer yeni Yeteneği ile bi videoda çember atıyordu mor.Yeteneği bu bence Sonrada Teşkilat Subayıdır kesinlikle...
Bu Tamamen Benim Tahminimdir...

1. Gaffarı Kestin mi De Konuşuyosun ?ThEmperor yazdı:Arkadaşlar herkes tutturmuş gaffarın robotu karabasan istihbarat komutanı fln die.Yalan!!!!!!!!Karbasanda istihbarat komutanıda yok!!Ben bunu 2 ay once de soledim aha şimdide soluom!Aha buraya yazdım yalan!!!Yok ole bi şey gaffar olunce her şey bitiorrrrr
2.Yaşam Merkezine Giriş Bölgesinde Tab'a Basarsan İstihbarat Koruma Görünüyor.Yaratık Yollanabiliyor Ama Hemen Ölüyor Tabiki.
3.Karabasanların Olduğu Bir Resim Vardı.Test Ekibinden Birisi Kesmişti.Robot Var.Gaffar Can 4 Yapan GÖK Team'dan Birisine Sordum.9 Canda Koltuğa Geçiyor.Robotunu Yolluyor Ama Şalter İndirilince Robot İşlemiyor.
4.İKV Çemberlitaş Kutu Aldıysan İçindeki CD'de Konsept Çizimler Bölümündeki GAffar'ın Robotu,Gaffar Oda Şalter Ve Gaffar Koltuk Resimlerine Dikkat Et.
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Bilgisizce bu tur konular acmayi ne zaman birakicaksiniz bilmiyorum.
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
bin düşün bir söyle

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Öncelikle sizlere sunu sölemek isterim arkadaşlar çemberlitaş acayıp kapsamlı bir bölge her bir yaratık her bir alanı özenle yapılan ve özenle ilgilenen kısım ilk baslarda cok kızdım cok küfür ettim çok rencide ettim ikv yönetimini böle alan olurmu diye ancak zamanla o kadar güzel ve muhteşem yermiş ki inanın hayret ettim birde gaffar kesmek yokmu işte ordaki heycan harbiden paha biçilemez işlerimden fırsatı bulduğum gün gaffarı yoklama çekeces tekrardan inş keseriz ama baya zorlayıcı ayrıca karabasanlar gaffarı robatu bu gibi şeyler suan paylaşmak istemiyorum Gaffarda Sona yaklasılıyor Artık Kim hükmedecek bu kaosa inanın çok merak ediyorum.
Öncelikle sizlere sunu sölemek isterim arkadaşlar çemberlitaş acayıp kapsamlı bir bölge her bir yaratık her bir alanı özenle yapılan ve özenle ilgilenen kısım ilk baslarda cok kızdım cok küfür ettim çok rencide ettim ikv yönetimini böle alan olurmu diye ancak zamanla o kadar güzel ve muhteşem yermiş ki inanın hayret ettim birde gaffar kesmek yokmu işte ordaki heycan harbiden paha biçilemez işlerimden fırsatı bulduğum gün gaffarı yoklama çekeces tekrardan inş keseriz ama baya zorlayıcı ayrıca karabasanlar gaffarı robatu bu gibi şeyler suan paylaşmak istemiyorum Gaffarda Sona yaklasılıyor Artık Kim hükmedecek bu kaosa inanın çok merak ediyorum.
® SİNCE 2007...