MPGD duyuru
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
MPGD duyuru
Türkiye'ye döndüm. Ülkeme biricik sevgilime iyi baktınız mı ? Fatih yiğit burak nerelerdesiniz ? Mert senle özeldeyiz zaten panpişim. :roll:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Re: MPGD duyuru
Hoşgeldin cano bakmazmıyız üstad elinden gelen her türlü yardımı ve kolaylığı sağladı bize sağolsunCanceazi yazdı:Türkiye'ye döndüm. Ülkeme biricik sevgilime iyi baktınız mı ? Fatih yiğit burak nerelerdesiniz ? Mert senle özeldeyiz zaten panpişim. :roll:

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
hoşgeldin diyoruz arkadaşımıza ...
Hoooşşşşşgelllldiiiinnnnn yoldaşşş..
Üstadın sana Hediyesi var !
KENDİ ELLERİYLE Çikeleta hazırladı..
buda kanıtı..

Hoooşşşşşgelllldiiiinnnnn yoldaşşş..
Üstadın sana Hediyesi var !
KENDİ ELLERİYLE Çikeleta hazırladı..
buda kanıtı..

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Çalışmalara henüz başlıyorum bu hediyeyi kabul edemem 

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

üstad seni çok sevdiği için böyle bir hediyeye laik gördü seni ama bu davranışın takdire şayan , o yüzden bugün senin adına eminönünde ifatar yemeği verecekmiş...Canceazi yazdı:Çalışmalara henüz başlıyorum bu hediyeyi kabul edemem
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

iftarı şarap püskevit ve domuz soteyle açalım .haydegidelum yazdı:üstad seni çok sevdiği için böyle bir hediyeye laik gördü seni ama bu davranışın takdire şayan , o yüzden bugün senin adına eminönünde ifatar yemeği verecekmiş...Canceazi yazdı:Çalışmalara henüz başlıyorum bu hediyeyi kabul edemem

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

can seni hraç ederiz bak Bu uyarıyı dikkate al lütfen.. Ramazan Ayında Püskevit ile Şarapı bide domuz etini yhan yhana khullanma plsCanceazi yazdı:iftarı şarap püskevit ve domuz soteyle açalım .haydegidelum yazdı:üstad seni çok sevdiği için böyle bir hediyeye laik gördü seni ama bu davranışın takdire şayan , o yüzden bugün senin adına eminönünde ifatar yemeği verecekmiş...Canceazi yazdı:Çalışmalara henüz başlıyorum bu hediyeyi kabul edemem
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

viski robe de chambre yazarken iyiydi :roll:haydegidelum yazdı:can seni hraç ederiz bak Bu uyarıyı dikkate al lütfen.. Ramazan Ayında Püskevit ile Şarapı bide domuz etini yhan yhana khullanma plsCanceazi yazdı:iftarı şarap püskevit ve domuz soteyle açalım .haydegidelum yazdı:üstad seni çok sevdiği için böyle bir hediyeye laik gördü seni ama bu davranışın takdire şayan , o yüzden bugün senin adına eminönünde ifatar yemeği verecekmiş...Canceazi yazdı:Çalışmalara henüz başlıyorum bu hediyeyi kabul edemem

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

HAKLISIN..Canceazi yazdı:viski robe de chambre yazarken iyiydi :roll:haydegidelum yazdı:can seni hraç ederiz bak Bu uyarıyı dikkate al lütfen.. Ramazan Ayında Püskevit ile Şarapı bide domuz etini yhan yhana khullanma plsCanceazi yazdı:iftarı şarap püskevit ve domuz soteyle açalım .haydegidelum yazdı:üstad seni çok sevdiği için böyle bir hediyeye laik gördü seni ama bu davranışın takdire şayan , o yüzden bugün senin adına eminönünde ifatar yemeği verecekmiş...Canceazi yazdı:Çalışmalara henüz başlıyorum bu hediyeyi kabul edemem
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
Hoşgeldin hacı bakir kullanıcısı. :roll:Canceazi yazdı:Türkiye'ye döndüm. Ülkeme biricik sevgilime iyi baktınız mı ? Fatih yiğit burak nerelerdesiniz ? Mert senle özeldeyiz zaten panpişim. :roll:
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi