Data falan değil bilip bilmeden atlayan arkadaşlar Oyun Hatası yüzünden Tılsım sunucusunda oTToMaNxaLi karakterinin üzerinde savaşçı zırhı var Çok biliyormuş gibi göz kırpmanız süper
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Heyt benim car ünlü oldu şaka bi yana oyun hatasıyla oluşan bi hataydı datalarla oynalındığında sadece yapan kişi görüyor fakat bunda herkeste görünebiliyodur zırh. Ama artık o zırhta kalmadı arkadaş cara girip zırhı çıkarmış üzerimden dahada giyemiyorum Bana zırh düşmediği için yönetimin bi hediyesi olarak düşünmüştüm artık zırhımın olması başka bi bahara kaldı
SpyderFreak yazdı:Data falan değil bilip bilmeden atlayan arkadaşlar Oyun Hatası yüzünden Tılsım sunucusunda oTToMaNxaLi karakterinin üzerinde savaşçı zırhı var Çok biliyormuş gibi göz kırpmanız süper
Arge ekibimiz sağolsun hemen çözerler böyle şeyleri...Hiç sorun olmaz.
Forumda bu tip konular açıldığında data zannediyordum fakat değilmiş bende kendi gözlerimle gördüm. Oyundan çıkmış ve girdiğinde savaşcı zırhı olduğunu görmüş..
Zırhını yansıt dediğimde çıkartırsam bir daha giyemeyebilirim demişti,bir ara çıkartmış heralde 1-2 saat sonra gördüğümde zırhsız geziyodu.