Staffers yazdı:Rescuer yazdı:Yufi wT hep senin gibi hilecilerle dolmuş canım sıkılıyor. :shock:Hepsine abin co öğretti dostum.![]()
Sen yem oluyodun onlara ben öldürüyordum. :mrgreen:
Yaşasın hile (çaktırma 4 hesabım ban yedi wt'de. :mrgreen: )
ஐ ஐ EĞLENCE LONCASI ஐ ஐ
Re: ஐ ஐ EĞLENCE LONCASI ஐ ஐ

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Staffers yazdı:Rescuer yazdı:Yufi wT hep senin gibi hilecilerle dolmuş canım sıkılıyor. :shock:Hepsine abin co öğretti dostum.![]()
Yaşasın hile (çaktırma 4 hesabım ban yedi wt'de. :mrgreen: )Olum ben 5 çizgi oldum arka planda da iki koyu çizgi var yani bir gün daha uğraşsam 6 çizgi olurum ama hileciler zevk falan bırakmadı oyunda. Hep senin yüzünden. :twisted:
O hileyi bir kişiye Wolfteam'de teğmen çara bir kişiye Metin2'de 61 level çara satıcaktım.
Ama metin2 oynamadığım ve bende taklaya gelecek göz olmadığı için hileyi vermedim.
Ama metin2 oynamadığım ve bende taklaya gelecek göz olmadığı için hileyi vermedim.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Staffers yazdı:Rescuer yazdı:Staffers yazdı:Rescuer yazdı:Yufi wT hep senin gibi hilecilerle dolmuş canım sıkılıyor. :shock:Hepsine abin co öğretti dostum.![]()
Yaşasın hile (çaktırma 4 hesabım ban yedi wt'de. :mrgreen: )Olum ben 5 çizgi oldum arka planda da iki koyu çizgi var yani bir gün daha uğraşsam 6 çizgi olurum ama hileciler zevk falan bırakmadı oyunda. Hep senin yüzünden. :twisted:
O hileyi bir kişiye Wolfteam'de teğmen çara bir kişiye Metin2'de 61 level çara satıcaktım.
Ama metin2 oynamadığım ve bende taklaya gelecek göz olmadığı için hileyi vermedim.![]()

Tılmesa
Şok iddialar dimi ?maynaq yazdı::shock::shock:

Tılmesa
Kendime gelemedim 2 gazoz getir yusuf ordan... bi sn düşündüm de neyse kalsın 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Olum karıştırma Ashabı
Şikeden benide içeri alırlarsa suçlu olarak ilk seni sonra Developerleri gösteririm.
Deli etmeyin beni önce kendimi sonra sizi sonra Agâh'ı vururum.
Şikeden benide içeri alırlarsa suçlu olarak ilk seni sonra Developerleri gösteririm.
Deli etmeyin beni önce kendimi sonra sizi sonra Agâh'ı vururum.
Sana benjamin abinin sözünü hatırlatıyorum ; hilesiz hayat ... hayat hilesiz.. Nasıldı lan :shock:
Yusuf ATMACA

maynaq yazdı:Kendime gelemedim 2 gazoz getir yusuf ordan... bi sn düşündüm de neyse kalsın
Gazoz : 500 akçe. :mrgreen:
Yusuf ATMACA

Staffers yazdı:maynaq yazdı:Kendime gelemedim 2 gazoz getir yusuf ordan... bi sn düşündüm de neyse kalsın
Gazoz : 500 akçe. :mrgreen:
Hayat paylaşınca güzel la la vs. paylaşıp çoğalınca güzel la la vs. ya işte öyle
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Azcık şarkı dinleyin kendinize gelin..
Böyle bir ses bir daha Türkiye'ye gelmez. :mrgreen:
Böyle bir ses bir daha Türkiye'ye gelmez. :mrgreen:
Yusuf ATMACA