NaSiHatt yazdı:O isimleri saatlerce düşünerek hazırladım berke, senden hiç beklemezdim.
Niye la güzel değilmi Şirket sahibinin Sekreteri
Bak cansuya biraz örnek al
Yav beni bir can sıkıntısı bastı ki sormayın. Şu WT'ye giriyorum ama orda da artık HERKES hile kullanıyor. Adam bi bakıyorsun 1km mesafede bi bakıyorsun aynı adam bıçakla seni öldürmüş.
İKV'nin bu huyu çok güzel işte. Hilesi yok. Olsa bile hileyi bulan kişiler gidip yönetime şikayet edecek kadar dürüst (bu oyun hala bu tarz kişilere sahip).
Bol muhabbetler herkese valla neden bilemedim ama acayip tadım kaçtı.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Rescuer yazdı:Yav beni bir can sıkıntısı bastı ki sormayın. Şu WT'ye giriyorum ama orda da artık HERKES hile kullanıyor. Adam bi bakıyorsun 1km mesafede bi bakıyorsun aynı adam bıçakla seni öldürmüş.
İKV'nin bu huyu çok güzel işte. Hilesi yok. Olsa bile hileyi bulan kişiler gidip yönetime şikayet edecek kadar dürüst (bu oyun hala bu tarz kişilere sahip).
Rescuer yazdı:Yav beni bir can sıkıntısı bastı ki sormayın. Şu WT'ye giriyorum ama orda da artık HERKES hile kullanıyor. Adam bi bakıyorsun 1km mesafede bi bakıyorsun aynı adam bıçakla seni öldürmüş.
O hileyi bulsam babama söylemem lan :lol:
Valla bizim Kurt loncasından Ali'yle ben söylemiştik bir tane. Hem de o hileyle istesek bir günde 10 trilyon para 50-60 tane belki 100 tane full 49 level çar dizebilirdik. Hiç para harcamadan...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa