hep sizmi kesceksiniz =)
Re: hep sizmi kesceksiniz =)
Bız Ismetın Kesımını CanLı CanLı Koyuduk Vıdyoyu Ama burda REsımden bAska Bısı gOremıyorum Pek Inandırıcı GeLmedı Bana :S
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

ayrıca Baka BıLırsın ReaLLer Cosarsa Dıye Konu Acmıstık bı Bakmanı tafsıye Ederım .
Sadece 10 KısıyLe Hemde Saymayı unutma .

Evet istersen bak ayrıca kalenin içinde tüccarınızı kestiler.Beste yazdı:ayrıca Baka BıLırsın ReaLLer Cosarsa Dıye Konu Acmıstık bı Bakmanı tafsıye Ederım .
Ayrıca handan kesilemez diye bişey yok kesilebilir ama bugüne kadar handanı (gm)lerden başka kimse kesemedi bunuda bil.Handan elektrik attığı için binevi alan saldırısı yapıyo yani kütüphanenin içindeki herlesi etkiliyo bazılarına tek bazılarını 2 elektrikte yatılıyo yani onun için çok zor ir sunucudaki tüm lodoslar toplansa anca keserler handanı.
handanın yanına kdar girmişler fotoğraflarda bunu görebiliyosun dimi ? oraya gelmişler neden kesemesinlerBeste yazdı:Bız Ismetın Kesımını CanLı CanLı Koyuduk Vıdyoyu Ama burda REsımden bAska Bısı gOremıyorum Pek Inandırıcı GeLmedı Bana :S

- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bu handanı bnm bılgım kadarıyla beyaz koskte Gm Abura kesti..O olmasa Kimse kesemeyecekti 
Vıdyoyu DıkkatLıce IzLersen Hattanın ıLk buyusunde 6 Tane ADam yAtmıs Zaten Adam AkıLLı Bakmadan Yorum yapmayın Ben bundan Daha KaLabaLık Adam Gordum Handana DaLan Bırtane Sıfa Kurtardı ama Orda Okadar Adam Var NasıL KesıcekLer.?MORDuMan yazdı:handanın yanına kdar girmişler fotoğraflarda bunu görebiliyosun dimi ? oraya gelmişler neden kesemesinlerBeste yazdı:Bız Ismetın Kesımını CanLı CanLı Koyuduk Vıdyoyu Ama burda REsımden bAska Bısı gOremıyorum Pek Inandırıcı GeLmedı Bana :S

Kadınlara el kalkmaz yoksa şimdiye 30 kere keserdik handanı
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
Hemde TıLsımda 
enesmik yazdı:Kadınlara el kalkmaz yoksa şimdiye 30 kere keserdik handanı![]()

Tılsımda Handanıı Kesmekk Kısacasıı Yürekk İster OO KALEDENN TEKK LODOS İÇERİİ GİREMEZ LODOS KLANINDA SİNEKK UCSA HABERİMİZ OLUYORR... Kİ HANDAANA 50 KİŞİ GELDİNİZ :d SANCAKTA KALDINIZ

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
HAHA bildım kadarıyla handanı gecenın 4ünde kesmıler öteki türlü mümkünü yok D