http://yfrog.com/b6ekran013110144200j Link Kopyala-Yapıştır Yaparak Resime Bakabilirisiniz
Arkadaşlar Fiery aslında benim charım ben Giresunlee charımı çaldılar nasıl çaldıklarını söylersem inanmazsınız ama size kanıtını qösteriyorum işte sakın qüvenmeyin çaldığı halde charımı birde oynuyor
Fiery Çalıntı Chardır Sakın Güvenmeyin..!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fiery Çalıntı Chardır Sakın Güvenmeyin..!
G.olsun umarım geri alabilirsin...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
TeMin Em Yptk ((:: Geçmiş oLsn
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
-
- Acemi Savaşçı
arkadaşlar yaf biri şu Fiery'ye ulaşsın charımı qeri vermiyo yasakladı beni bak kardeşim çaldın itemlerimi paramı aldın ama bari charımı qeri ver yaf lütfenn
- MiLLi
- İri Fare Avcısı
Arkdaşım adam carı çalmıssa sana artık vermez umutlanma boşuna. Biz herzman dıyosruz şifre ve hesap vermeyın dıye ama siz guvenıyorsunuz.. kardeşınız bıle olsa yuzunu gormeden guvenmeyın derım oyunda.....
savasturk
-
- Acemi Savaşçı
Senin itemler yok onun üzerinde ibni sina düzdü üstünü 45 lwl yaptı carı geri vermes onu unut
sen nerden biliyosun diye soru sorcak sınız ben o fieryle oyunda sık sık konuşurum bana bi zararı olmuyo aktarım felan yapıyom rahatlıkla Kardeş sanada GECMİŞ OLSUN
sen nerden biliyosun diye soru sorcak sınız ben o fieryle oyunda sık sık konuşurum bana bi zararı olmuyo aktarım felan yapıyom rahatlıkla Kardeş sanada GECMİŞ OLSUN
-
- Acemi Savaşçı
mehmet968 ağa sen asla onunle aktarma yapma yahu karakretsizin biri belki sen onun arkısın yada o sun hırsızsın carımı Macarxbizans çaldı kp kasıcam dedi sakın qüvenmeyin kendisine