=_O \ Lonca Ottoman /O_=
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: =_O \ Lonca Ottoman /O_=
Ottomanxasiruh diye biri vardı sizin loncada mı o ?
- OttomanxBaskan
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Garbajosa yazdı:Ottomanxasiruh diye biri vardı sizin loncada mı o ?
Ottomanxasiruh değil Osmanlıxasiruh o
SaNCaK TeaM
SaNCaKPolyShit [(^)Ejder Asa]
SaNCaKErFuaTsaN [(^)Ashab-ı Keyf]
SaNCaKRocxPeLL [(^)Ecel Getiren]
josey bile sizin locnada olmayı haketmiyor zatenMrxbaris yazdı:bu arada JoeyJordison LONCAMIZLA HİÇ BİR LAKASI YOKTUR YAPTIĞI ŞEYLERDEN SORUMLU DEĞİLİZAFxRALtuN yazdı: :arrow: Lonca sayfanız hayırlı olsun
Lonca sayfanız hayırlı olsun inş.
- OttomanxBaskan
- Salgın Koruyucusu
bilinmez yazdı:josey bile sizin locnada olmayı haketmiyor zatenMrxbaris yazdı:bu arada JoeyJordison LONCAMIZLA HİÇ BİR LAKASI YOKTUR YAPTIĞI ŞEYLERDEN SORUMLU DEĞİLİZAFxRALtuN yazdı: :arrow: Lonca sayfanız hayırlı olsun
Lonca sayfanız hayırlı olsun inş.
teşekkürler
SaNCaK TeaM
merhaba arkaddaslar loncanıza alım yapıyomusunuz burdan mı yazılıyo onu da bılmıyorum ama yardımcı olursanız sevınırım 49 lwl savascım war ecellı eger alım yapıyorsanız yetkılı bırıyle gorusmek ısterım 18 yasındayım:)
Bu akıllıyı almayın derim topaz madenindeydi mavi çekince anama küfür etti.ispanyoll yazdı:merhaba arkaddaslar loncanıza alım yapıyomusunuz burdan mı yazılıyo onu da bılmıyorum ama yardımcı olursanız sevınırım 49 lwl savascım war ecellı eger alım yapıyorsanız yetkılı bırıyle gorusmek ısterım 18 yasındayım:)
ben klandan bınlerce kez yazmısdım ama duyulmamıs demekkı car el deıstırdı gercek sahıbı newzaturk du hala carı wr oyunda ıstersenız ona sorun yınede sızbılırsınız tabıkı...
- OttomanxBaskan
- Salgın Koruyucusu
ispanyoll yazdı:merhaba arkaddaslar loncanıza alım yapıyomusunuz burdan mı yazılıyo onu da bılmıyorum ama yardımcı olursanız sevınırım 49 lwl savascım war ecellı eger alım yapıyorsanız yetkılı bırıyle gorusmek ısterım 18 yasındayım:)
Loncaya çok iyi tanıdıgımız kişiler dısında yani oyunda bi bölge veya görev yaptıgımız dışında kişi almıyoruz loncanın sağlamlıgı acısından böyle düşünüldü kusura bakma
SaNCaK TeaM
pekı ılgınız ıcın tesekkurler...
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok pardon o zaman.OttomanxBaskan yazdı:Garbajosa yazdı:Ottomanxasiruh diye biri vardı sizin loncada mı o ?
Ottomanxasiruh değil Osmanlıxasiruh o
Tekrardan hayırlı olsun.