İKV-Derindeki Sır Oyun Rehberi 2011 ( Yazılım Çalışmam )
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV-Derindeki Sır Oyun Rehberi 2011 ( Yazılım Çalışmam )
Resimler tazelenmiş görmedim pardon.
Güzel çalışma. Bekleyip görelim. 
PIRASASAPI
burdaki resimler qözükmüyor bende :?:AnaToLia yazdı:İKV Oyuncularına daha kolay bir oyun ortamı sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Öncelikle ilk ekran görüntülerini size göstermek istedim...Programın birçok özelliği bulunmaktadır.Tek tıkla hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz.Programın en güzel özelliklerinden biriside arkaplanda müzik çalmasıdır.( Meran ) Ve en yakın zamanda bitirmeyi planlıyorum.Şimdilik biraz Ekran görüntüsü koyuyorum.Arkaplan tasarımı için Blues Graphics'e (Umut'a) Teşekkürler.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
IIxDRaCuLaxII yazdı:burdaki resimler qözükmüyor bende :?:AnaToLia yazdı:İKV Oyuncularına daha kolay bir oyun ortamı sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Öncelikle ilk ekran görüntülerini size göstermek istedim...Programın birçok özelliği bulunmaktadır.Tek tıkla hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz.Programın en güzel özelliklerinden biriside arkaplanda müzik çalmasıdır.( Meran ) Ve en yakın zamanda bitirmeyi planlıyorum.Şimdilik biraz Ekran görüntüsü koyuyorum.Arkaplan tasarımı için Blues Graphics'e (Umut'a) Teşekkürler.
Bendede gözükmüyor.
Sağ tıklayıp Resme bak derseniz resmi rahatlıkca görebilirsiniz.Growy yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:burdaki resimler qözükmüyor bende :?:AnaToLia yazdı:İKV Oyuncularına daha kolay bir oyun ortamı sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Öncelikle ilk ekran görüntülerini size göstermek istedim...Programın birçok özelliği bulunmaktadır.Tek tıkla hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz.Programın en güzel özelliklerinden biriside arkaplanda müzik çalmasıdır.( Meran ) Ve en yakın zamanda bitirmeyi planlıyorum.Şimdilik biraz Ekran görüntüsü koyuyorum.Arkaplan tasarımı için Blues Graphics'e (Umut'a) Teşekkürler.
Bendede gözükmüyor.ops: :?
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
XrenkX yazdı:Sağ tıklayıp Resme bak derseniz resmi rahatlıkca görebilirsiniz.Growy yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:burdaki resimler qözükmüyor bende :?:AnaToLia yazdı:İKV Oyuncularına daha kolay bir oyun ortamı sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Öncelikle ilk ekran görüntülerini size göstermek istedim...Programın birçok özelliği bulunmaktadır.Tek tıkla hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz.Programın en güzel özelliklerinden biriside arkaplanda müzik çalmasıdır.( Meran ) Ve en yakın zamanda bitirmeyi planlıyorum.Şimdilik biraz Ekran görüntüsü koyuyorum.Arkaplan tasarımı için Blues Graphics'e (Umut'a) Teşekkürler.
Bendede gözükmüyor.ops: :?
Denedim 404 - NotFound diyor.
AnaToLia yazdı: