Selamlar,
Ben farklı üyelikte olan 2 karakterimi şuan kullanmış olduğum karakterime aktarmak istiyorum ve bilindiği üzere karakter aktarımı akçeyle. Ve karakter başına 295 akçe ben 500 akçe aldm ve sadece karakterlerimden birini aktarabiliyorum diğer karakterime 205 akçe kalyor ve YETMİYOR! bu sanırım bilerek programlanmış birşey. ben diğer karaktermi almak icin bidaha mı 500 akçe kurmam gerekicek simdi ? hadi kurdum diğelim toplam 2 karakter aktarimi 590 akçe tutuyor geri kalan akçelerim nolucak ? o üyeliğimi daha kullanmıcam geri kalan 410 akçe nolucak ?? Bence bir yenilik getirilmeli böyle söz konusu olan şeylere !!!!
Akçe hk..
- mazidenbiri000
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçe hk..
Kalan 410 akçeyede iksir alabilirsiniz 
Umudunuzu yitirmek yapabileceğiniz en büyük hatadır
- mazidenbiri000
- İskele Babası
mantıklı ama iksir almaya ihtiyacım yok
karakter aktarımını gerçekleştirmeden önce artırıcılardan kalan miktarınıza uygun olanını alıp o hesapda kullanıp karakterinizi öyle aktarabilirsiniz.
- mazidenbiri000
- İskele Babası
eğerki o akçeleri kullanmak isteseydım zaten kullanırdım. ama benim yakındgım nokta şu neden bu sekilde bi sistem yapılmıs ha olmadı ben tek karakterimide aktarabilirim ama yine akçem kalıyo yanı fazla laf edemıcegım rezıllık yanı akçe aktarımı gibi birşey olsa böyle konular söz konusu olmaz. ama onu da yaparlar akçe aktarımı +100 akçe 1 günlük la havle..
Akçe aktarımı önerinizi destek sayfasından öneriler seçerek iletebilirsiniz.Güzel bir öneri forum sayfalarında kaybolup gitmesin.
Planlanmış birşey değildir , ikv yönetimi oyuncularının zor durumda , mağdur olmasını istemez .Sadece haberdar değillerdir.
Yagmursu arkadaşın dedikleri adımları uygularsanız önerinin gerçekleşmesinde önemli bir rol oynarsınız .
Yagmursu arkadaşın dedikleri adımları uygularsanız önerinin gerçekleşmesinde önemli bir rol oynarsınız .
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- mazidenbiri000
- İskele Babası
napıcağım hakkında bilgim yok zaten yoneticiler bu konulara bakıyordur muhakkak
Tamam güzel yazmışsında bu Sistem sadece İKV' ye özel değil. Bi çok oyunda DÜkkan veya benzeri termlerinde satılan ürünlerin fiyatları birbirini tamamlamayacak şekildedir. Amaç satış bunun içinde kimseyi suçlayamayız.mazidenbiri000 yazdı:Selamlar,
Ben farklı üyelikte olan 2 karakterimi şuan kullanmış olduğum karakterime aktarmak istiyorum ve bilindiği üzere karakter aktarımı akçeyle. Ve karakter başına 295 akçe ben 500 akçe aldm ve sadece karakterlerimden birini aktarabiliyorum diğer karakterime 205 akçe kalyor ve YETMİYOR! bu sanırım bilerek programlanmış birşey. ben diğer karaktermi almak icin bidaha mı 500 akçe kurmam gerekicek simdi ? hadi kurdum diğelim toplam 2 karakter aktarimi 590 akçe tutuyor geri kalan akçelerim nolucak ? o üyeliğimi daha kullanmıcam geri kalan 410 akçe nolucak ?? Bence bir yenilik getirilmeli böyle söz konusu olan şeylere !!!!