[GM] Leggenda Hk.
Re: [GM] Leggenda Hk.
Şahsım adına konuşmak gerekirse, rehber ekibine girdiğim günden bu yana onunla ettiğim sohbetler, güleryüzlülüğü ve yardımseverliği göz ardı edilemez bir insan olduğunu ortaya koyuyor. GM olması, olmaması kendi adıma hiç bir sorun teşkil etmesede, İKV adına büyük bir kayıp. Sohbetimiz yine baki kalacak ve her fırsatta kendisini rahatsız etmeye devam edeceğim.
Seviyoruz seni Bülent Reis.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Değerli abim 2,5 senelik destek takımı maceramdaki her türlü desteğin ve takıldığım her konuda sorularıma verdiğin yanıtlar için, duruşun ve önderliğin için teşekkürler.
Bu bir veda değil sadece teşekkür unutmaki burada bir kardeşin var, Sağlıcakla kal.
Bu bir veda değil sadece teşekkür unutmaki burada bir kardeşin var, Sağlıcakla kal.
Koray YAR
Oyunumuza kattığın düşüncelerin ve emeklerin için sana çok teşşekür ediyorum.Reel hayatında başarılar dilerim
Barış ÇOLAK
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Yazılabilecek onca kelime ve cümle varken nedense hiç birini yazmayı istemiyorum, içimde ki kelimeleri sözcüklere dökmeye kalksam forum mesaj sınırı bana yetmeyecektir..
Asla bir ayrılık söz konusu değil, kalben daimi birliktelik söz konusudur. Seni SEVİYORUZ Bülent abi...
Asla bir ayrılık söz konusu değil, kalben daimi birliktelik söz konusudur. Seni SEVİYORUZ Bülent abi...
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Gerek denetmen ekipte gerek Ar-Ge ekibinde olduğum süre içerisinde sorularımı dikkatle cevapladığın,her konuda yardımcı olduğun için teşekkürler Bülent abi. İstanbul Kıyamet Vakti Oyun Evrenine vermiş olduğun gönüllü destek paha biçilemez,hayatında başarılar. Mutluluk hep seninle olsun..
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
HellRiDerS yazdı:Değerli abim 2,5 senelik destek takımı maceramdaki her türlü desteğin ve takıldığım her konuda sorularıma verdiğin yanıtlar için, duruşun ve önderliğin için teşekkürler.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
RADQN yazdı:Oyunumuza kattığın düşüncelerin ve emeklerin için sana çok teşşekür ediyorum.Reel hayatında başarılar dilerim
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Onun Yerine bakalım kim gelicek çok merak ediyorum İKV Kan kaybına devam ediyor.
Önce [GM]Abura Sonra [GMKindar]ve Sonuncusuda şifacı ustası
[GM]Leggenda Leggend 'in izmir Li oldugunu duydum İnşallah kendisiyle iletişime geçerim.
Bu arada
''Fevzibey''
Aramıza hoşgeldin Seni Daha önce Forumda Hiç görmemiştim.
Önce [GM]Abura Sonra [GMKindar]ve Sonuncusuda şifacı ustası
[GM]Leggenda Leggend 'in izmir Li oldugunu duydum İnşallah kendisiyle iletişime geçerim.
Bu arada
''Fevzibey''
Aramıza hoşgeldin Seni Daha önce Forumda Hiç görmemiştim.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
DoNotDisturb yazdı:Yazılabilecek onca kelime ve cümle varken nedense hiç birini yazmayı istemiyorum, içimde ki kelimeleri sözcüklere dökmeye kalksam forum mesaj sınırı bana yetmeyecektir..
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Usta dün duyduğumda inandırıcı gelmemişti lakin bu açıklama beni gerçekten üzdü Beta döneminde yönetime ATX ile birlikte girmiştin ve o zamandan beridir.Kesintisiz olarak hizmet vermiştin.En son olarak Denetmen Ekibi kaptanı idin gerek kişiliğin gerekse yardım severliğin anlatılmazdı.Kelimeler bulamıyorum söylüyecek...Msn de zaten haberleşiyoruz
Hakkını helal et...