GM KİNDAR'A ne oldu
GM KİNDAR'A ne oldu
Leggenda'nın neden gittiği hakkında özel bir durum dediniz peki kindara ne oldu ? bununda cevabını alalım lütfen

Re: GM KİNDAR'A ne oldu

Sizden ses gelmeyince kendim araştırmaya karar verdim ahmet abiye sordum ve ondan öğrenmemin daha iyi olabileceğini söyledi bende sordum cevap bekliyorum cevap gelince sizinle paylaşacağım...

Oyunda Yöneticiler Arasından 3 Değerli Adamıda Kaybettik Diğerleri De İyi Ama Onların Yeri Ayrıydı. Abura Kindar Leggenda :?
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
-
asim3428
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kişiler yaptıkları her şeyi açıklamak zorunda değildir. Yani Gm liği bırakmışsa size bir yararı veya bırakmamışsa bir yararı var mı ?
asim3428 yazdı:Kişiler yaptıkları her şeyi açıklamak zorunda değildir. Yani Gm liği bırakmışsa size bir yararı veya bırakmamışsa bir yararı var mı ?
Evet var...
[GM]Kindar Ve [GM]Abura oyunla neredeyse en çok ilgilenenler onlardı..(Yani Oyuna Giren)
Abura'yı biliyorsunuzdur yada belki bilmiyorsunuzdur bilemem... Abura herkesle ws atar oyuncuların istedikleri canavarları istedikleri gibi atar bizi eğlendirirdi yanlışım varsa düzeltin. Kindar (TEŞKİLAT,EMİNÖNÜ,ANKA,BEYAZKÖŞK; DİYE BİLİYORUM) sunucularında tüm etkinlikleri o yapmakla beraber arada oyuna girip oyunla ilgili sorularımızı alırdı...
Ama şimdi bu 2 gmmizde gitti... Etkinlikleri kim yapacak?? Oyuna neredeyse hiç girmeyen yöneticiler... CaptanAtx de ilgileniyor yine Erdoğan'da öyle ama Abura gibi değil ve Abura gibi olamayaklar... bitiyorum..
"

asim3428 yazdı:Kişiler yaptıkları her şeyi açıklamak zorunda değildir. Yani Gm liği bırakmışsa size bir yararı veya bırakmamışsa bir yararı var mı ?
Düşüncenizi yanlış bulur eleştirme gereği duydum .Elbetteki oyunda olsalar bizim şevkimizi arttırırlar ,oyuna bağlılılığımız sürekli hale gelir .
Örnek olarak sancak savaşlarında [DEV] veya [GM] yerine Etkinlik görevlisi arkadaşı görmek bir mi ? Değil çünkü çoğu kez eleştirildi bu konu .
Elbetteki sevgilerini oyunu bırakmış olsalar dahi yaptığı hikayeler ve oyuna kattıklarıyla anılmaya devam edecekler.
Onlar oyunda olmasalar , bir menfaat beklemesem dahi
Byxaslan : Şuan ekipte bulunan birden fazla değerli kişiler var ,onlarla yetinmeye çalışıp , yeni göreve atanacak olan etkinlik , rehber arkadaşlar ile , görevini sonlandıran arkadaşlar gibi olmak için gayret göstericeklerdir .Bırakanların iyi bir örnek olabilmeleri için yeterince kapılacak malzeme bıraktıklarından hiçbir şüphem yok ...
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
-
asim3428
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Etkinlik teki arkadaşları görmek benim için daha iyi oluyor.
Sebebi : Oyunda sadece bir veya bir kaç kişi olmadığının bariz örneğidir (Yönetim olarak).
-Sürekli olarak aynı kişileri görmek ne kadar doğru ?
-Yeni arkadaşların önünü açmak gerekmez mi ?
Yerlerine daha şu anda kimse gelmedi diye biliyorum gelen kişi de aynı şeyleri yaparsa ?
Biz yine Abura veya Kindar ı mı istiyoruz diyeceksiniz ?
Gm lik konusunda oyun ile ilgili tamam istediğimiz soruyu sorarız fakat ! Özel yaşamları bizleri ilgilendirmez (Benim düşüncem).
Sebebi : Oyunda sadece bir veya bir kaç kişi olmadığının bariz örneğidir (Yönetim olarak).
-Sürekli olarak aynı kişileri görmek ne kadar doğru ?
-Yeni arkadaşların önünü açmak gerekmez mi ?
Yerlerine daha şu anda kimse gelmedi diye biliyorum gelen kişi de aynı şeyleri yaparsa ?
Biz yine Abura veya Kindar ı mı istiyoruz diyeceksiniz ?
Gm lik konusunda oyun ile ilgili tamam istediğimiz soruyu sorarız fakat ! Özel yaşamları bizleri ilgilendirmez (Benim düşüncem).
Gmler konuyu kilitleyebilirsiniz ben öğrendim sağolsun ilyas abi bana açıkladılar..