MORDuMan yazdı:Bugün aldığım 2. kötü haber yaa sahilde gezerken bi satıcı durdurdu kardeş abimin çocuğu ameliyat olcak yarına kadar 8 milyar bulmamız lazım dedi çok acıklandım buda tuz biber oldu üstüne anasını satıyım
gerçekten üzücü güzel kardeşim ama yapacak bir şey yok
MORDuMan yazdı:Bugün aldığım 2. kötü haber yaa sahilde gezerken bi satıcı durdurdu kardeş abimin çocuğu ameliyat olcak yarına kadar 8 milyar bulmamız lazım dedi çok acıklandım buda tuz biber oldu üstüne anasını satıyım
gerçekten üzücü güzel kardeşim ama yapacak bir şey yok
olsa çıkarıp vercektim yemin ediyorum adam bide çok mazlumdu ya
beyın bedava adam felç kaldıysa sen arkadaşının yanında olmaktansa gelıp forumda ne yapmaya çalışıyon bak sana 1 tane bandık atarım aklın başına gelır haa
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın
ballibaba58 yazdı:beyın bedava adam felç kaldıysa sen arkadaşının yanında olmaktansa gelıp forumda ne yapmaya çalışıyon bak sana 1 tane bandık atarım aklın başına gelır haa
dizüstü bilgisayar, wi-fi, wi-fi özellikli telefonlar, telefondan internet(edge) gibi teknolojiler var fakat cehaletin belli ki bunlardan haberin yok ben de sana bi pandik atarım ayarlarına geri döndürürürm