Destek Ramazan Tatiline mi girdin ??
- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Destek Ramazan Tatiline mi girdin ??
sabır da bir yere kadar ama hayret bişey ya.. adamlar ana bacı sövüyor şikayet ediyoruz cevap yok.. pazartesi akce alalım dedik para gitti e pın yok hızlı destege konu actık biz bu konularla ılgılenmıyoruz destekten gelecek cevabı bekleyın dedıler.pazartesiden bu yana her gün msj atıyoruz desteğe bu 6.gün ya insaf ulan insaf 6 gündür 1 epın verıceklerı ya da bir cevap vericekler nedir bu ya...
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)
Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Re: Destek Ramazan Tatiline mi girdin ??
Bunların çokmu adil olduğunu düşünüyordun yoksa mehmet ? keyfi moderasyon uygulayan bir zihniyetten ne beklenir ?
Bölgeden ana bacı sövene ceza yok ,adamın birisi g.t yazdı diye bir hafta ceza alsın !. Bunların adalet anlayışı bu kadar , tümüne lafım yok ama bu kadar saçmaca işleyen bir düzen oldğuğ müddetçe bu İKv hiç bir yere varamaz . Ben artık elimi eteğimi çektim ,bir zırnık koklatmam artık bu oyuna .
Bölgeden ana bacı sövene ceza yok ,adamın birisi g.t yazdı diye bir hafta ceza alsın !. Bunların adalet anlayışı bu kadar , tümüne lafım yok ama bu kadar saçmaca işleyen bir düzen oldğuğ müddetçe bu İKv hiç bir yere varamaz . Ben artık elimi eteğimi çektim ,bir zırnık koklatmam artık bu oyuna .
bu oyunun sonu pek hayır değil.inşallah bir şeyler yapılır.
mehmet bu arada nerelerdesin yüzünü gören cennetlik yoksun ne zamandır yoksa banamı öyle geliyor
mehmet bu arada nerelerdesin yüzünü gören cennetlik yoksun ne zamandır yoksa banamı öyle geliyor
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
valla aykutum oyundayım genellikle ama büyüde değil maden çarındayım onla takılıyorum bütün gün biliosun ashaba son 2 menekşe 
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
üç beş kişiyle destekmi olur arkadaşlar kimse yok 

LEPRECHAUN
Merhaba,
Yaz dönemi olduğu için ve ''GÖNÜLLÜ'' olarak İKV'ye hizmet verdiğimiz için zaman zaman aksanma yaşanıyor.
Ceza sisteminde aksaklık yaşanabilir ancak bu kişinin ceza almayacağı anlamını taşımaz.
Akçe e-pin'i gelmediyse bu sizinle operatörünüz arasında ki bir problemdir. Destek ekibi aranızda ki bağı kurmak için biraz zorlanabilir. Gecikmelerinin nedeni bundan kaynaklı olabilir.
Keyfi moderasyon uygulanıyor diyorsanız lütfen bunu bizlere bildirin. Malumunuz üzere deneme-yanılma yöntemiyle günden güne daha iyiye giden bir ekip ile sizlere hizmet vermek isteriz.
Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.
Yaz dönemi olduğu için ve ''GÖNÜLLÜ'' olarak İKV'ye hizmet verdiğimiz için zaman zaman aksanma yaşanıyor.
Ceza sisteminde aksaklık yaşanabilir ancak bu kişinin ceza almayacağı anlamını taşımaz.
Akçe e-pin'i gelmediyse bu sizinle operatörünüz arasında ki bir problemdir. Destek ekibi aranızda ki bağı kurmak için biraz zorlanabilir. Gecikmelerinin nedeni bundan kaynaklı olabilir.
Keyfi moderasyon uygulanıyor diyorsanız lütfen bunu bizlere bildirin. Malumunuz üzere deneme-yanılma yöntemiyle günden güne daha iyiye giden bir ekip ile sizlere hizmet vermek isteriz.
Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.