Rebelbüyücü Ve Almera Hak.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fearlesss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Rebelbüyücü Ve Almera Hak.

Mesaj gönderen fearlesss »

Saten böyle yalakar yüzünden bu Rebel ve aLmeRa böyle yapmaya devam ediyor.
Kendileri denetmen TT vb. her neyseler Bedevaya iksir alıyolar onLarı savaşta Playerlere karşı kullanıyolar bu adil mi sizce ? O zaman bize de dagıtsınlar iksir bizde içelim 10 sn. de bir iksir içiyolar ne iş anlamıyorum ..

Bunların yalakalarıda bunları savunuyolar işte aynı şeyler tam tersi olsa demedikleri hiç bişey kalmaz ama rebel ve Şepnem kendi klanlarında oldukları için yalakalık yapıyorlar

Denetmen,TT,GM olabilirsin ama oynadıgın karakterinde playerlerden üstün olamassın,
aLmeRa hiç bir GRUP BÖLGELERi ne girmeden üstünü diziyor 0 dan yaratılmış bir karakter /// Savaşcısı var bide adını tam hatırlamıyorum oda öyle [ TiNeSa olması lazım adı ]

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Şepnem'in gm olması herkezi kızdırdı ve çekemediginiz için bunu kabul etmiyorsunuz , çok iksir içmesi , sizleri kesmesi vs.. bunlardan bazılarıları .Neden ben maraton ayak ve gözlügü giyince eşit yürüyoruz onlarla ? Şepnem gm ligin hakkını veriyor ve oyun oynamak istiyor biraz savaş yapmak istiyor eskiye dökmen istiyor siz bunu anlayamıyorsunuz , yok ışınlandı yok 10 sn de zihin atıyor diyorsunuz , utanmasanız şifa olmadan direnç açtı diyeceksiniz...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Yalak diyenler size sesleniyorum ben burda birilerini savundum diye beni tt, forum görevlisi, gm yapacak değiller veya oyun içerisinde para, materyal gibi eşyalar verecek değiller bunları kendileride yapamazlar kendilerinde TAG bulunmadığı sürece. Gm komutunu yazar adında GM tagı olduğu için o komut işleve girer. Almera Rebel Tilmesa bu isimlerin başında her hangi bir tag gördünüz mü ? Kendileri yapmış dizmişler karakterlerini size ne rahatsızlık verdiğini hala anlamış değilim. Yok uçuyomuş kaçıyomuş daha dün sizi kesen adama hırsız dediğinizi ben biliyorum millet bu dediklerinize mi inanacak ?
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen azizcan »

loŞtlar da yalakası oldu bakalım devamı gelecek mi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen goldenll »

azizcan yazdı:loŞtlar da yalakası oldu bakalım devamı gelecek mi :D
2 lafı bir araya getirebiliyorlar onada şükür :ugeek:
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Getbuys kesemedigin adamları kirletiyorsun be gülüm gücün yokmu yoksa , tek tek karşılaştıgımızda 1 kez kestin oda canım azdı bendemi gm oldum yoksa gtbuys demem lazım o boşluga ne gelecegini bilirsin sen ;)
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
Fighter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Fighter »

BEYAZATLI yazdı:Yalak diyenler size sesleniyorum ben burda birilerini savundum diye beni tt, forum görevlisi, gm yapacak değiller veya oyun içerisinde para, materyal gibi eşyalar verecek değiller bunları kendileride yapamazlar kendilerinde TAG bulunmadığı sürece. Gm komutunu yazar adında GM tagı olduğu için o komut işleve girer. Almera Rebel Tilmesa bu isimlerin başında her hangi bir tag gördünüz mü ? Kendileri yapmış dizmişler karakterlerini size ne rahatsızlık verdiğini hala anlamış değilim. Yok uçuyomuş kaçıyomuş daha dün sizi kesen adama hırsız dediğinizi ben biliyorum millet bu dediklerinize mi inanacak ?

Kime Hırsız demişiz kesilince veya kesince burda sızın Almera veya rebelbuyucu savunmanıza bır sey demıyorum ama yazdıgınız cumlelere hıtaplara ıyı bakın burda kımse kımsenın yaşını ne old bılmıyor sozlerınıze dıkkat edın.Kımsenın ramazan Ayında Yalan soyluyucek durumu Yok.Oyuna gel sana 10 sahıt gosterıyım Burdan boyle goz doldurma sozlerle bır yere varılmaz.Kımsenın Kımseye yalan borcu yok senın buna ınanmanada gerek yok sen benım yazdıgım soz ınansan nolur ınanmasan nolur.Ama konuyu Kırletmeyın.Kımseyede Yalan borcumuz Yok Hasekının ordan Mısırın oraya ımkansız bır hızla gıttı.Bır cok sahıt var .
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Fighter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Fighter »

Rebelbüyücü İle ALmeranın eli yok mu gelsinler forma kendılerını kendılerı savunsun.Burda tartısma ortamı yaratmayın her koyun kendı bacağından asılır.Herks gelsın kendını kendı savunsun.
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

azizcan yazdı:loŞtlar da yalakası oldu bakalım devamı gelecek mi :D
Reyizz :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
CharLanqeQesK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen CharLanqeQesK »

O Almeranın Eskı adı TINNEYIN Dı arzlarla karsımıza gecıp bızle kpem atıyordu + bunu kesınce torpıllı falan yazıncada 3 gun blok attı arkadasıma 1 Kısı soylesın ben TINNEYIN Veya AlMErA İle gb leregırdım ıtem ona dustu kımse bunu bana soyleyemez.
CharLaNqEe [^ Ashab-ı Keyf]

2338 İyiLeştirme...

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön