·.·´¯`·)» Zaman Loncası «(·´¯`·.·

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Zamanxtakiqq
İskele Babası
İskele Babası

Re: Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları

Mesaj gönderen Zamanxtakiqq »

Zonguldakli yazdı:
burhanabi yazdı:Exkalibre ( Mürsel ) ile muhattap olanlar benimle muhattap olmasın bundan sonra, bu karaktersiz herif Zamanxslaniya yı guya bize vericekdi abim kızıyor dedi veremem gene yardımcı olcam falan dedı 260 m ye aldığı çarı 360 m ye satmış ve öğrendiğim üzere mürselin abisi falanda yokmus onunla birlikde herhangi bi grup bölgesine veya muhattap olanlar benle muhattap olmasın
Beni tanıyan tanıyor abim olduğunuda bilen biliyor. Öz abim deil fakat abim gibi gördüğüm TRoYaxxMuRaT<<. Öz abim bu oyunu oynamıor yüzden onun bu konu ile bir ilgisi yok. Demişsin karakteri geri vercem dedi vermedi. Ben sana ne zaman geri vercem dedim karakteri ? Arkadaş sana demiş mürsel e sorayım ona göre cevap veririz. Eğer bu geri verecem demekse ? Karaktersiz falan demişsin 1 sanal alemdeki karakter için kız arkadaşını terkeden haysiyetsiz bunu senmi söylüyorsun ? Lonca konusunda tartışma çıkartmak ıstemıyorum..
İsteyen Burhan'ın Dediği Gibi Benimle Selamlaşmayı Keser İsteyenede Benim Kapım Herzaman Açıktır. İyi Eğlenceler.

Ulan karektersiz herif sen kendini ne sanıyosun bi insan yalancı olduktan sonra ne yazsa boş senin özel hayata saygın yok sadece olaylara dışardan göründüğü gibi bakıp gerçeği bilmeden aklın sıra laf atıyosun ve boyunu aşan laflar ediyosun madem bu kadar delikanlısın İstanbul/ZEYTİNBURNU na bekliyorum istersen konusalım istersen kapışalım o zaman eğer ufacık yüerğin varsa o kadar atarlıysan gelirsin zeytinburnuna ben klavye erkeği değilim sende değilsen çırpıcıya beklerim
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

ErNeSTo yazdı:
yaLnizadam66 yazdı:
ErNeSTo yazdı:
yaLnizadam66 yazdı:Son zamanlarda bazı lonca üyelerinizle pek iyi anlaşamasakta beğendiğim bir loncasınız başarılarınızı devamını , geçmişte yaptıgınız hatalarınızı tekrarlamamanızı dilerim.. iyi oyunlar iyi forumlar
Geçmişe mazi derler sunucun hayırlı olsun teşekkürler

Teşekkür ederim Allah izin werirse sabaha geri buradayım :)
yanlış hatırlamıyosam geçen gün tılsım çok güzel şimdi anladım meran sunucu değil demiştin :D

Evet :) hakkaten kaliteli bir sunucu her açıdan fakat oyunda bana en çok zevk veren şey yensemde/ yenilsemde vs atmaktır ve tılsımın vs kuralları hiiç adil degil :D büyücü vs sinde zihin saldırısı , kutup rüzgarı, tesla küresi ve büyü bozma yasak.savascı vs sınde agır vuruş sert vuruş süpürme vuruşu yasak. şifacı vs sinde item değiştirmek yasak. yani hiç uymuyor bana ve büyücü vs sınde taktiğin anlamı kalmıyor :D kım 3 de 3 krıtık atarsa o kazanıyor ve şans işi tamamen ...
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Zamanxtakiqq yazdı:
Zonguldakli yazdı:
burhanabi yazdı:Exkalibre ( Mürsel ) ile muhattap olanlar benimle muhattap olmasın bundan sonra, bu karaktersiz herif Zamanxslaniya yı guya bize vericekdi abim kızıyor dedi veremem gene yardımcı olcam falan dedı 260 m ye aldığı çarı 360 m ye satmış ve öğrendiğim üzere mürselin abisi falanda yokmus onunla birlikde herhangi bi grup bölgesine veya muhattap olanlar benle muhattap olmasın
Beni tanıyan tanıyor abim olduğunuda bilen biliyor. Öz abim deil fakat abim gibi gördüğüm TRoYaxxMuRaT<<. Öz abim bu oyunu oynamıor yüzden onun bu konu ile bir ilgisi yok. Demişsin karakteri geri vercem dedi vermedi. Ben sana ne zaman geri vercem dedim karakteri ? Arkadaş sana demiş mürsel e sorayım ona göre cevap veririz. Eğer bu geri verecem demekse ? Karaktersiz falan demişsin 1 sanal alemdeki karakter için kız arkadaşını terkeden haysiyetsiz bunu senmi söylüyorsun ? Lonca konusunda tartışma çıkartmak ıstemıyorum..
İsteyen Burhan'ın Dediği Gibi Benimle Selamlaşmayı Keser İsteyenede Benim Kapım Herzaman Açıktır. İyi Eğlenceler.

Ulan karektersiz herif sen kendini ne sanıyosun bi insan yalancı olduktan sonra ne yazsa boş senin özel hayata saygın yok sadece olaylara dışardan göründüğü gibi bakıp gerçeği bilmeden aklın sıra laf atıyosun ve boyunu aşan laflar ediyosun madem bu kadar delikanlısın İstanbul/ZEYTİNBURNU na bekliyorum istersen konusalım istersen kapışalım o zaman eğer ufacık yüerğin varsa o kadar atarlıysan gelirsin zeytinburnuna ben klavye erkeği değilim sende değilsen çırpıcıya beklerim
Adres vermekle adam olunuyorsa bizde vermesini biliriz . Madem sen o kadar atarlısın Zonguldak / ÇAYCUMA bende seni beklerim seninde dediğin gibi ADAMSAN gelirsin ? Kendi düşüncem böyle değildi fakat bundan sonra karakterle ilgili birşey yazdığınızda cevabım ( Verilen mal geri alınmaz çalmadım çırpmadım bunun neresi karaktersizlik ) olacak.. O kadar dedim bidaha cevap vermeyecem inadına uzatıyosunuz . Size diyorumki ( İSTEYEN BURHANIN DEDİĞİ GİBİ REST ÇEKER İSTEYEN BENİMLE MUHATTAP OLMAYA DEVAM EDER.) HEPİNİZİN AĞZINA DOLANMIŞ KLAVYE ERKEĞİMİSİN BİLMEM NE şu anda yaptığın klavye erkekliği olduğunun farkındasındır umarım. Herkes diyor sen kimsin sen kimsin ; Sen kimsin ki benle böyle konuşuyosun ne seninle nede burhanla muhattap olmak istemiyorum konuyu uzatsanızda uzatmasanızda umrumda değil. Konu sizin konunuz istediğinizi yapın...
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

yaLnizadam66 yazdı:
ErNeSTo yazdı:
yaLnizadam66 yazdı:
ErNeSTo yazdı:
yaLnizadam66 yazdı:Son zamanlarda bazı lonca üyelerinizle pek iyi anlaşamasakta beğendiğim bir loncasınız başarılarınızı devamını , geçmişte yaptıgınız hatalarınızı tekrarlamamanızı dilerim.. iyi oyunlar iyi forumlar
Geçmişe mazi derler sunucun hayırlı olsun teşekkürler

Teşekkür ederim Allah izin werirse sabaha geri buradayım :)
yanlış hatırlamıyosam geçen gün tılsım çok güzel şimdi anladım meran sunucu değil demiştin :D

Evet :) hakkaten kaliteli bir sunucu her açıdan fakat oyunda bana en çok zevk veren şey yensemde/ yenilsemde vs atmaktır ve tılsımın vs kuralları hiiç adil degil :D büyücü vs sinde zihin saldırısı , kutup rüzgarı, tesla küresi ve büyü bozma yasak.savascı vs sınde agır vuruş sert vuruş süpürme vuruşu yasak. şifacı vs sinde item değiştirmek yasak. yani hiç uymuyor bana ve büyücü vs sınde taktiğin anlamı kalmıyor :D kım 3 de 3 krıtık atarsa o kazanıyor ve şans işi tamamen ...
Çok ateşliymiş. Eski günleri yad ediyorlar sanırım :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen kotu »

CuRe yazdı:
kotu yazdı:bıcak sırtı zırhı düşürmemde emegi gecen **furkan **erdem **bilgin abi **aysel **okan(anıtcı :D ) arkadaslarıma çok tsk ederım onların sayelerınde aldım zırhı tekrardan tşk ederım saolun
Angalı'm benim haram ol.. şey hayırlı olsun. :lol:
saol balalım bnm darısı ZamanxFReeKİLL'in başına :)
Resim
Resim

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
ByKöTü
Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kotu »

burhanabi yazdı:
~~ ZAMANX LONCASI GÜNCEL KADRO ~~

Lonca Başkanları : ZamanxYİNGG ZamanxVaKti ZamanxIKöTüI
Lonca Başkan Yardımcısı : ZamanxIMrGcKI
Lonca Forum Sözcüsü : ZamanxSansüR

*BÜYÜCÜLERİMİZ*

ZamanxYİNGG
ZamanxGÖRECELİ
ZamanxYANGG
ZamanxMuRDeR
ZamanxYanDanqeLL
ZamanxHiSaR
Zamanxbüyücüsüü
Zamanxhephaistos
Zamanxlaz
Zamanxgel
ZamanxMONEY
ZamanxByKötü

*SAVAŞÇILARIMIZ*

ZamanxIMrGcKI
ZamanxIKöTüI
ZamanxDeXTeR
ZamanxSansüR
ZamanxGeophal
ZamanxReiS
ZamanxILosTI
Zamanxpheaton

*ŞİFACILARIMIZ*

Zamanxvakti
ZamanxYONG
ZamanxWeNoM
ZamanxŞfBsN
ZamanxLEGENDD
ZamanxBilgiN
Zamanxdoktoru
Zamanxtakiq
ZamanxMoNeY
ZamanxAffeTMeZ

~~Zamanx Loncası Tanıtım Videosu~~

>>Lonca alımları kapanmıştır. Herhangi bi şikayetinizde oyunda /f ZamanxYİNGG veya /f Zamanxvakti ile görüşmeniz yeterli olucaktır.

SON GELİŞMELER

>> Zamanxparlıament (Erdem) loncamız ile ilişkisi kesilmiştir kendilerine geri kalan oyun hayatında başarılar dileriz
>> Megaxmoneyyy ve MeGaxMONEY (Abidin) Aramıza ZamanxMoNeY ve ZamanxMONEY olarak katılmıştır kendisine loncamızda başarılar dileriz
>> KoDaDıxAffeTmeZ ZamanxAffeTMeZ Olarak Aramıza katılmıştır kendısıne loncamıda başarılar dileriz

..İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR..
Resim
Resim

~~ZaMaNxTeaM~~
ByKöTü
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

yanlış liste :)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kotu »

Zamanxtakiqq yazdı:
burhanabi yazdı:
~~ ZAMANX LONCASI GÜNCEL KADRO ~~

Lonca Başkanları : ZamanxYİNGG ZamanxVaKti ZamanxIKöTüI
Lonca Başkan Yardımcısı : ZamanxIMrGcKI
Lonca Forum Sözcüsü : ZamanxSansüR

*BÜYÜCÜLERİMİZ*

ZamanxYİNGG
ZamanxGÖRECELİ
ZamanxYANGG
ZamanxMuRDeR
ZamanxYanDanqeLL
ZamanxHiSaR
Zamanxbüyücüsüü
Zamanxhephaistos
Zamanxlaz
Zamanxgel
ZamanxMONEY
ZamanxByKötü

*SAVAŞÇILARIMIZ*

ZamanxIMrGcKI
ZamanxIKöTüI
ZamanxDeXTeR
ZamanxSansüR
ZamanxGeophal
ZamanxReiS
ZamanxILosTI
Zamanxpheaton

*ŞİFACILARIMIZ*

Zamanxvakti
ZamanxYONG
ZamanxWeNoM
ZamanxŞfBsN
ZamanxLEGENDD
ZamanxBilgiN
Zamanxdoktoru
Zamanxtakiq
ZamanxMoNeY
ZamanxAffeTMeZ
ZamanxParlıament
Zamanxalastor

~~Zamanx Loncası Tanıtım Videosu~~

>>Lonca alımları kapanmıştır. Herhangi bi şikayetinizde oyunda /f ZamanxYİNGG veya /f Zamanxvakti ile görüşmeniz yeterli olucaktır.

SON GELİŞMELER

>> Zamanxparlıament (Erdem) tekrar dahil olmuştur bi yanlış anlaşılma yüzünden tatsızlık cıkmıştır..
>> Megaxmoneyyy ve MeGaxMONEY (Abidin) Aramıza ZamanxMoNeY ve ZamanxMONEY olarak katılmıştır kendisine loncamızda başarılar dileriz
>> KoDaDıxAffeTmeZ ZamanxAffeTMeZ Olarak Aramıza katılmıştır kendısıne loncamıda başarılar dileriz

..İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR..
Resim
Resim

~~ZaMaNxTeaM~~
ByKöTü
Zamanxtakiqq
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zamanxtakiqq »

Lan mürselmisin dingilmisin müfredatın bumu herkezin dediği lafları yazmak olum seni lafta değil icraata görelim . . .
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Resim
Ramazan Ayınızın Mübarek Olması Dileği İle...
auril & DoubleLift

“Lonca İletişim” sayfasına dön