Arkadaşlar bundan 2 sene önce ikvde 5 adet çarım çalınmışdı ve oyunu 2senedir oynamıyordum soyuk olan boş çarla yeniden başlayayım dedim ve başladım etrafta boş boş geziyodum nası para yapacam diye izmirlihasan arkadaşımız sağolsun hayırına 2m verdi ve bismillah dedik o 2m ile ala sata ala sata
Bilge cevo kolye
Bilge cevo yüzük
Bilge cevo eldiven
Bilge cevo ayakkabı
Bilge güneş asa
Nitrojen ruh çalan ceket
Nitrojen pantalon
Bu itemleri dizdim şimdilik 641 buz 14.2 kritik var sizce nasıl? 48 levelim
Yorumlarınızı Bekliyorum
Nasıl ?
Re: Nasıl ?
49 ol sığınak at alter seti tamamla ejder üret :roll:
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ben hiçbir zaman bi kişinin itemlerine dalga geçmem. Ama Saglam bir car istiyorsan sana Önerilerim olabilir
İlk Önce 49 Olup M2 Buz Sarjlı Gözluk Al. Sonra Sıgınak Atmaya Basla Cıkardıgın Altenatörlerle Normal Bilge Cevriye Kolyeden 37 Fazla verecektir Ve git gide Carın Saglamlasır. Para kasmaya gelince grub bölgelerinde Kimse olmadıgı zamanlarda Maden cekmeye bak Cıkar Menekşe Sakla Bankada Sibiryalı Sat Akik Al böyle Ticaretler Yaparsan Paran Artar. Ve Yavastan Ejder Asa Mazemeleri Tamamladıktan sonra Üret ejder Asanı Miss Gibi Bölge daha sıklıkla atacagına %100 Eminim. Zamanla Gelişir Tabiki benim dediklerimle.
Kolay Gelsin..
İlk Önce 49 Olup M2 Buz Sarjlı Gözluk Al. Sonra Sıgınak Atmaya Basla Cıkardıgın Altenatörlerle Normal Bilge Cevriye Kolyeden 37 Fazla verecektir Ve git gide Carın Saglamlasır. Para kasmaya gelince grub bölgelerinde Kimse olmadıgı zamanlarda Maden cekmeye bak Cıkar Menekşe Sakla Bankada Sibiryalı Sat Akik Al böyle Ticaretler Yaparsan Paran Artar. Ve Yavastan Ejder Asa Mazemeleri Tamamladıktan sonra Üret ejder Asanı Miss Gibi Bölge daha sıklıkla atacagına %100 Eminim. Zamanla Gelişir Tabiki benim dediklerimle.
Kolay Gelsin..
Siz Kismis Pi ?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Öncelikle merhabalar,
Önce 49 olup yüzde 60 sarraf artırıcı alıp ejder malzemeleri çekmeni öneririm ejderin olmadan sıgınağa girmen zor bence ilk ejderden başlaman lazım...
Önce 49 olup yüzde 60 sarraf artırıcı alıp ejder malzemeleri çekmeni öneririm ejderin olmadan sıgınağa girmen zor bence ilk ejderden başlaman lazım...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG