Sizce Anket yapılsa eski ikv mi yenisimi seçerdinzi
Re: Sizce Anket yapılsa eski ikv mi yenisimi seçerdinzi
Aciz insanlar köşeye sıkıştıklarında direk küfüre baş vurur... ne o doğrular canını mı acıttı..Parasına atıldığıan Dair birde Elle tutulur kanıt varsa konusursun....hadi şimdi yol al dün oyun oynuyanlar bugün adam olduklarını sanıyorlar....Allah Islak etsin diyorum senin gibi aciz olmadığımızdan sana küfürle cevap vemiyorum........
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
yönetici görüyorsa eğer şahsiyet açık açık anneme sövüyor yorumunu silin veya ban verin konuyu silmeye gerek yok 
Hakkımı haram ediyorum ...
Bu şahıs dediğim gibi eski hırsızlardan... Keşke reelde tutsam seni...
Hakkımı haram ediyorum ...
Bu şahıs dediğim gibi eski hırsızlardan... Keşke reelde tutsam seni...
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ

Bunu düzgün bir anket diye açmışsınız konu nereye gelmiş
Anketi pas geçip özele girmişsiniz .....
Ve Mrxbariş sana kimse argo bir söz söylememiş , konuyu okuyunca ve senin argo söz kullanman senin acizliğini ve
buna karşın karşı tarafında cevaplarında hala argo söz kullanmama çabaları onların asilliğini gösterir ve lütfen
elinde kanıt olmadan birilerini suçlama ve zaten buna hakkın yok ....
Düşünceye gelirsek ,
Eskiden ne güzeldi , sabahlara kadar maden arayışımız , bir itemi üretmek için 10 kişi seferber oluşumuz , ne güzeldi elimizde ıslık çalanımız , inat kıranımız , ankamız ne güzeldi meteorit ,adalı kıyafetlerimiz ...... Oyuncu ikv'den birşey beklemezdi , oyunu kendi başına oynamaya çalışırdı , bir itemi tırnaklarıyla kazıya kazıya üretirdi . 39 lvl sınırlaması açılınca herkes heyecanlanmıştı , yeni silahlar , yeni itemler , yeni canavarlar diye evet bunlar vardı ama ikv oyuncuyla iletişime geçmeye başlamıştı. Bu çok güzel birşeydi , yöneticilerle konusmak ama bence dozu biraz kaçtı ... Eskiden maden başında sabahlayanlar , şimdi bil kazan başında sabahlıyor .... Eskiden boşluk bulamadığımız er meydanları da güzeldi ..
Suya koş , uçağı al , ha gayret , ölüyorum şifacı kurtar beni Artık aşırı olmaya başladı , eskiden er meydanı için grup toplıyanlar oradan düzgün item düşmüyor diye kesine ve ikv desteğe yöneliyorlar , sancak savaşı !!! Eskiden Phili'ye gruplar toplanırdı , bir bakıma bizim için phili kadim hidra gibiydi o zamanlar .... 49 savaşçı basıp gidip kesemiyordu .... En önemlisi de bence ne güzeldi 29 lvl'de taş kanat kesme çabamız 15 tane vardı belki ama bize her biri boss gibi geliyordu , herbiri ayrı bir heyecan , ayrı bir olay . Ne güzeldi Çılgınbiberon'lu İronman'li zamanlar .... Ne güzeldi Mynet Oyun Moderatörleri severlerdi oyuncuları ama belli etmezlerdi Ben 50 kişi MOMT'a dalıp kesme çabamızı hatırlıyorum ... Canının %99'dan inmeyişini Bize 100 k çakışını ..... Eskiden oyunu kendi başına oynardı oyuncular ama şimdi destekten maden bekliyorlar ve desteğe bağımlı olmuşuz bir bakıma....
Ve ne güzeldi , grevlerimiz toplanmalarımız Üstümüzdekileri çıkartıp çıplak bir halde komutan da oturuşumuz İsyankar tavırlarımız ..... O dostluk ve dayanışmanın verdiği duygu bile birşeydi bizim için , yöneticiler ilgi göstermese bile , hatta ilgisizlikleri bizi dahada heyecanlandırırdı ....
Bunu kendi konumdada paylaşmıştım ama burdada böyle bir tartışma olduğunu görünce burdada fikrimi aktarmak istedim ...
Ve Mrxbariş sana kimse argo bir söz söylememiş , konuyu okuyunca ve senin argo söz kullanman senin acizliğini ve
buna karşın karşı tarafında cevaplarında hala argo söz kullanmama çabaları onların asilliğini gösterir ve lütfen
elinde kanıt olmadan birilerini suçlama ve zaten buna hakkın yok ....
Düşünceye gelirsek ,
Eskiden ne güzeldi , sabahlara kadar maden arayışımız , bir itemi üretmek için 10 kişi seferber oluşumuz , ne güzeldi elimizde ıslık çalanımız , inat kıranımız , ankamız ne güzeldi meteorit ,adalı kıyafetlerimiz ...... Oyuncu ikv'den birşey beklemezdi , oyunu kendi başına oynamaya çalışırdı , bir itemi tırnaklarıyla kazıya kazıya üretirdi . 39 lvl sınırlaması açılınca herkes heyecanlanmıştı , yeni silahlar , yeni itemler , yeni canavarlar diye evet bunlar vardı ama ikv oyuncuyla iletişime geçmeye başlamıştı. Bu çok güzel birşeydi , yöneticilerle konusmak ama bence dozu biraz kaçtı ... Eskiden maden başında sabahlayanlar , şimdi bil kazan başında sabahlıyor .... Eskiden boşluk bulamadığımız er meydanları da güzeldi ..
Suya koş , uçağı al , ha gayret , ölüyorum şifacı kurtar beni Artık aşırı olmaya başladı , eskiden er meydanı için grup toplıyanlar oradan düzgün item düşmüyor diye kesine ve ikv desteğe yöneliyorlar , sancak savaşı !!! Eskiden Phili'ye gruplar toplanırdı , bir bakıma bizim için phili kadim hidra gibiydi o zamanlar .... 49 savaşçı basıp gidip kesemiyordu .... En önemlisi de bence ne güzeldi 29 lvl'de taş kanat kesme çabamız 15 tane vardı belki ama bize her biri boss gibi geliyordu , herbiri ayrı bir heyecan , ayrı bir olay . Ne güzeldi Çılgınbiberon'lu İronman'li zamanlar .... Ne güzeldi Mynet Oyun Moderatörleri severlerdi oyuncuları ama belli etmezlerdi Ben 50 kişi MOMT'a dalıp kesme çabamızı hatırlıyorum ... Canının %99'dan inmeyişini Bize 100 k çakışını ..... Eskiden oyunu kendi başına oynardı oyuncular ama şimdi destekten maden bekliyorlar ve desteğe bağımlı olmuşuz bir bakıma....
Ve ne güzeldi , grevlerimiz toplanmalarımız Üstümüzdekileri çıkartıp çıplak bir halde komutan da oturuşumuz İsyankar tavırlarımız ..... O dostluk ve dayanışmanın verdiği duygu bile birşeydi bizim için , yöneticiler ilgi göstermese bile , hatta ilgisizlikleri bizi dahada heyecanlandırırdı ....
Bunu kendi konumdada paylaşmıştım ama burdada böyle bir tartışma olduğunu görünce burdada fikrimi aktarmak istedim ...
Frozenxqazap | Byswack
Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

gb siz 49 lwl ikv yi seçerdim 
Mrxbarış , ne kadar aciz bir insan olduğunu gösterdin. Küfürlerini ciddiye almıyorum çünkü söylemekle olsaydı.. Köşeye sıkışınca hemen küfüre başvuruyorsun çünkü verecek cevabın yok. Küfürle laf sokmaya çalışıyorsun. Laf sokamıyorsun anca sonuna
yapıyorsun
Yeni nesle bak.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Süphesiz Oyunun %99 ü eskiyi secicektir. Cemberlitaş'ı millet heycanla bekliyordu. Migrat sıgınak gibi olsaydı oyundaki oyuncu sayısı artardı ama her gün 1 kişi oyunu bırakıp karakterlerini satıyor neredeyse. Bu duruma cok yazık.Cemberlitaşın zorlu olucagını elbette yönetim biliodu ama oyuncıları 3 4 ay oyalamaktı tüm maksatları bunuda yaptılar helal olsun. Güncellemeyide planlıyorlardı ama bunu nasıl paraya cevirebiliriz diye düşündüler ve kasa erişimi olan oyunculara daha öncelik tanınıyor. Eskiden parası olan iyi oyuncuydu şimdi dün cıkıp 2 3 bölge atan adamlara item düşüyor bi yerleri kalkıyor. Abi grup diyenler Lanlu lunlu konusmaya başlıyor. Her neyse icimi döktüm rahatladım benim düşüncelerim bu, Saygılar İyi forumlar ...
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
İKVde şuan paranla rezil oluyorsun tabiki eski ikv...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Tabiki eski ikv nin tadı başkaydı başka yerdede bulamayız fakat yeni ikv ye ve yöneticilere haksızlık etmemek gerekir. Onlar gecelerini gündüzlerine katarak çemberlitaş ı yeni bölgeleri bize getirdiler. Evet akçe sistemi konusunda hepinize katılıyorum. İstanbul kıyamet vakti ni bitiren olay akçe sisteminin gelmesidir. En basitinden bir örnek karakter aktarımı. Eskiden ücretsiz olan bize tanınan bu hak şimdi akçe ile. Ya artırıcılara ne demeli ? %60 lık grup bölgeleri şans artırıcı paketi alırsın plusun olur ama hiçbir şey düşmez gider plussuz artırıcısız adama düşer. Akçe sistemi adaletsizliktir. Akçe sistemi hırsızlıktır. Akçeli bir ikv ye hayır.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ağır liseli :mrgreen:Mrxbaris yazdı:kendi başarıma bakıyorum vede üzülüyorum senin gibi bi çocupum olduğu iin :roll: lafı anlayan anladı :geek:SoLo yazdı:Başkalarının başarılarıyla övüneceğine kendi başarılarını yapmaya bak.Mrxbaris yazdı:PreNsxTheReis 3*0 yendi abimin canı 40 45 ken sen yerde yatıyordunkenan76 yazdı:He öyle örs param bile yok fakirim var mı bi diyeceğim ?ben parasıan ws atmam bebecim hadi reklam içinde yazma yol al ...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
oyunun en zevk aldığımve sürekli online olduğumzmana 39 lvl zmanıdır..eskiden 5-6 kişi oturur muhabbet ederdik sanki reelden arkdaş misali...klan savaşları olurdu kale basardık keserdik kesilirdik 2 saat ws atardık uzun sürerdi ama eğlenceliydi be...şimdi ki ikv item düşürmek için saatlerce pc de sinir sitres yapıyorsun..eski ikv daha güzeldi be....Ahmet avcı foruma hiç bakmadığı belli zaten bu kadar şikayet var tık yok adamlarda devam...
bugün bi oyuncu istatiği çıakrtın 2008-2009 birde2010-2011 bakalım en çok oyuncu hangisinde fazla... sizin için oyuncu önemli Değil PAra..
bugün bi oyuncu istatiği çıakrtın 2008-2009 birde2010-2011 bakalım en çok oyuncu hangisinde fazla... sizin için oyuncu önemli Değil PAra..
Tılsım