Arkadaşlar bu aralar Emde Olsun normal savasırken Olsun bır cok arkadasında Hem fıkır Old. gıbı Almera Ve rebelbuyucu Resmen UCuyorlar.Belkı Karsılasan Olmadı ancak Dun 2sı bankanın orayı basdı Ve resmen Hsekının ordan Mısır kapısının On tarafına Jandarma ALının Old yere doğru Uctular.Iksır ıcmıs değillerde .
Maraton gozluk Maraton Ayakkabı ve ANtılop Iksır ıcseler bıle O kadar Hızlı Olamaz.Bır cok arkadas bu fıkırde hem fıkır.Onlara sorduklarımda sızde ne var dıye gulerek alaycı tavırlarla cevap verdıler.Nedr Bu kibir Kime ?
Bu 2 arkadaşda ya hile var yada oyunda adam cayırma var Yetkılı Kısılerın Ilgılenmesı ve bu konuyu onların gormesı Icın sureklı Guncel tutalım.Ama ne kadar guncel de tutsak Kıme sıkayet edıyoruz.Yetkılıyı Yetkılıye mı :?:
S0nuna kdr haklsn kardeşm Bir buyucu iksrsz meteortle konssuz 10bn 300 vurablrmı bana vurdu
aLmeRa [GM]Şeepplem'dir Belkı o yuzden bır kayırma söz konusu olablr...
[*]Heraklia &Karacabey &
Geleceğim'le Oynayanı-Geç'mişe Gömerim
Iıı bizbize Iııı Bir zamanlar KinGoOdBye , Goodbye
Zaten Şepplemın Gm Olması Çok saçma Arkadas Zamanında Gm Abura mıydı neydı Ona sormusdum Gmlıge Ozendıgım Sıralar kı su anda hıc ozenmıyorum O kadar laf yemek ıstemem Game master Olmak ıcın oyun yapım Surecınde katkınıZın olması gerekmektedır dedi.Peki Şunun cevabını verin.Şepplem daha oyuna baslayalı 1.5 yıl olmadı Ne gıbı Katkısı Oldu oyunada Gm yaptınız. ? Herneyse devam edin Siz oyuncu Kaybedıyorsunuz.Bır hafta daha beklıyıcem Konuya Cevap gelmezse oyuna elveda ............
Fighter yazdı:Zaten Şepplemın Gm Olması Çok saçma Arkadas Zamanında Gm Abura mıydı neydı Ona sormusdum Gmlıge Ozendıgım Sıralar kı su anda hıc ozenmıyorum O kadar laf yemek ıstemem Game master Olmak ıcın oyun yapım Surecınde katkınıZın olması gerekmektedır dedi.Peki Şunun cevabını verin.Şepplem daha oyuna baslayalı 1.5 yıl olmadı Ne gıbı Katkısı Oldu oyunada Gm yaptınız. ? Herneyse devam edin Siz oyuncu Kaybedıyorsunuz.Bır hafta daha beklıyıcem Konuya Cevap gelmezse oyuna elveda ............
Ben Betadan Beri Oynarım Şeplem En Başlarda Vardı. İksir Olayını Bilemem Görmedim Neyse Vardır Mantıklı Bi Açıklaması
M2.5 maraton gözlük ve maraton ayakkabıyı takınca onlarla hızım aynı oluyor ( yanyana giderken ) birilerini -herkimse*- haksız yere karalamak için konu açmayın