Ox gurubu loncalaşma kararı hakkında

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sovalyexemre
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ox gurubu loncalaşma kararı hakkında

Mesaj gönderen Sovalyexemre »

Kastella yazdı:Sevgili sancakadamı ve Şovalyemre .Sİzler hakında aldıgımız duyumlar. 1 Kp kasan adama dalmak. 2 aktarım yapan kişilere alışveriş açmak. Oyun içi yasak olan işleri yapmaktan dolayı aramızda bulunamıyacagınızı belirtmek zorundayım. İyi geceler İyi forumlar . OxLİFExO

Oyun İçi Ne Yasak İşi Yapmışım ve kime dalmışım Allah Aşkına . Nese Başarılar Size Beni Bilen Biliyor... Şimdiye Kadar Sorunum Olan Tek 1 kişi Vardı onada ne selam veririm nede slmını alırım.Zırt Pırt Arzlara dalsam Kp olurdu zaten...
Şovalyexemre(49) Büyü Ejder Asa(^)
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!
kerimcansancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kerimcansancak »

Sovalyexemre yazdı:
Kastella yazdı:Sevgili sancakadamı ve Şovalyemre .Sİzler hakında aldıgımız duyumlar. 1 Kp kasan adama dalmak. 2 aktarım yapan kişilere alışveriş açmak. Oyun içi yasak olan işleri yapmaktan dolayı aramızda bulunamıyacagınızı belirtmek zorundayım. İyi geceler İyi forumlar . OxLİFExO

Oyun İçi Ne Yasak İşi Yapmışım ve kime dalmışım Allah Aşkına . Nese Başarılar Size Beni Bilen Biliyor... Şimdiye Kadar Sorunum Olan Tek 1 kişi Vardı onada ne selam veririm nede slmını alırım.Zırt Pırt Arzlara dalsam Kp olurdu zaten...
sallıyo abi :D
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Acaba Ulaş'ı alacakmısınız ?
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kastella »

BAkın beyler ben burda yazdıklarıma itraz hakkınız yok cunku ben bunu klana sormuş olarak gelip burya yazdım Vede . ALımlarımızın hızlı olmucagını belirrttim size. İyi günler İyi forumlar OxLİFExO
KaSTeLLa
Sovalyexemre
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sovalyexemre »

kerimcansancak yazdı:
Sovalyexemre yazdı:

sallıyo abi :D
Aynen :D Ejder az kaldı bi üretiyimde Bulurum Bi lonca :D Şaheser Yok ya Ondan çaktırma D
Şovalyexemre(49) Büyü Ejder Asa(^)
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Şovalye emre VE sancak adamı lütfen konuya yorum yazmayın lonca sayfasını kirletmeyelim Rica edyorum . Bizde şahesersiz adamda var.
KaSTeLLa
Kullanıcı avatarı
ismailkoruyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ismailkoruyucu »

EhlikeyfCihan , Duelmaster CİHAN Kardeşimiz Ox.. Olmustur Herkeze ve sancak sunucusuna hayırlı olsun.
İmzanız düzenlendi
Kullanıcı avatarı
ismailkoruyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ismailkoruyucu »

DİLYARASI Mustafa kardeşimiz Loncamıza katılmıstır sancak sunucusuna ve Lodos klanına hayırlı olsun...
İmzanız düzenlendi
bombom1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen bombom1 »

ismailkoruyucu yazdı:DİLYARASI Mustafa kardeşimiz Loncamıza katılmıstır sancak sunucusuna ve Lodos klanına hayırlı olsun...

Bi kavgaya karışmış ve haklı olsa bile loncaya almayız diyosunuz DİLYARASI klandan kavga etti sövdüğü için sus yedi hatta nedeni şuydu büyü şifasını fazla abarttı bi adamda olmaz dedi kavgaya tutuştular şaheserliler için geçerli değilmi yoksa bu kural :!:
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bombom haklı bende bunu saglıyamdaıgım için loncadan ayrıldıgımı sizlere belitryorum.

Ben agzımdan cıkan her lafın sonana dek arkasındayım dedigimi yapamadım bu işte alan razı satan razı hesabı haberim olmadı bu alımlardan olsa belki bir degişiklik olurdu. neyse beyler OX gurubu hepsi hemsodur hepsini tanırım ama ben bunu kaldıramma . İsmim en yakın zamanda ShieldOFdark olrak geri düzelticem iyi akşamlkar
KaSTeLLa

“Genel Sohbet” sayfasına dön