Bana bak Gaffar Bey! Gözlerimin içine bak! Son Şansın...
Re: Bana bak Gaffar Bey! Gözlerimin içine bak! Son Şansın...
Kısa zamanda alt edebileceğinizden şüphem yok.Tebrik ederim.
- ArzinGazabiiiiii
- Acemi Savaşçı
ArzinGazabiiiiii yazdı:tebrikler loncadaşlarım en kısa zamanda keseceğinize şüphem yok
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
karabasanlara gaffar kesildikten sonra gidilir arkadaki mavi ruh taşıylan ışınlanılır.
Hadi lan inanmam.olala yazdı:karabasanlara gaffar kesildikten sonra gidilir arkadaki mavi ruh taşıylan ışınlanılır.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Tank savaşçı düştü. Düşmeseydi bile 9 cana indiği andaki sürpriz mahvetti bizi :lol:zgm0 yazdı:Tebrikler yaptığınız büyük başarı ancak benim anlamadığım şey şu enerjisini 15 yaptıktan sonra kudretleriniz falan herşeyiniz varken ne olduda kesmediniz???

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
9 Candaki Süpriz Robottu Öyle Dimi Biraz Geri Gidip Koltuğa Oturuyor.Robotu Çalıştırıyor Olmalı Konuşma GÖrevinde Robottan Bahsedyor ZatenSOVE yazdı:Tank savaşçı düştü. Düşmeseydi bile 9 cana indiği andaki sürpriz mahvetti bizi :lol:zgm0 yazdı:Tebrikler yaptığınız büyük başarı ancak benim anlamadığım şey şu enerjisini 15 yaptıktan sonra kudretleriniz falan herşeyiniz varken ne olduda kesmediniz???
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

2 ters 1 düzSeF4 yazdı:9 Candaki Süpriz Robottu Öyle Dimi Biraz Geri Gidip Koltuğa Oturuyor.Robotu Çalıştırıyor Olmalı Konuşma GÖrevinde Robottan Bahsedyor ZatenSOVE yazdı:Tank savaşçı düştü. Düşmeseydi bile 9 cana indiği andaki sürpriz mahvetti bizi :lol:zgm0 yazdı:Tebrikler yaptığınız büyük başarı ancak benim anlamadığım şey şu enerjisini 15 yaptıktan sonra kudretleriniz falan herşeyiniz varken ne olduda kesmediniz???
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
sessizol yazdı:2 ters 1 düzSeF4 yazdı:9 Candaki Süpriz Robottu Öyle Dimi Biraz Geri Gidip Koltuğa Oturuyor.Robotu Çalıştırıyor Olmalı Konuşma GÖrevinde Robottan Bahsedyor ZatenSOVE yazdı:Tank savaşçı düştü. Düşmeseydi bile 9 cana indiği andaki sürpriz mahvetti bizi :lol:zgm0 yazdı:Tebrikler yaptığınız büyük başarı ancak benim anlamadığım şey şu enerjisini 15 yaptıktan sonra kudretleriniz falan herşeyiniz varken ne olduda kesmediniz???
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Örgü şişi mi fırlatıyor nedir ?sessizol yazdı:2 ters 1 düzSeF4 yazdı:9 Candaki Süpriz Robottu Öyle Dimi Biraz Geri Gidip Koltuğa Oturuyor.Robotu Çalıştırıyor Olmalı Konuşma GÖrevinde Robottan Bahsedyor ZatenSOVE yazdı:Tank savaşçı düştü. Düşmeseydi bile 9 cana indiği andaki sürpriz mahvetti bizi :lol:zgm0 yazdı:Tebrikler yaptığınız büyük başarı ancak benim anlamadığım şey şu enerjisini 15 yaptıktan sonra kudretleriniz falan herşeyiniz varken ne olduda kesmediniz???
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Tank düştü 9 canda 
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan