Sistemkanalı ve türevleri şeklinde karakter açıp, yönetici takliti yaparak oyunculardan şifre talebinde bulunan kişilerin kim olduklarını bilsin herkes.
Sove bende seni akıllı uyanık biri sanırdım sistem kanalına keklenenlere gülüyorum ya Bu durum gerçek hayatta söyle özetlenir örnek veriyim yoldan geçen TANIMADIĞINIZ biri bana borç para ver diyip parayı verip kaybolmasıdır ara bulur alırsın :lol: :mrgreen:
sleepless yazdı:Sove bende seni akıllı uyanık biri sanırdım sistem kanalına keklenenlere gülüyorum ya Bu durum gerçek hayatta söyle özetlenir örnek veriyim yoldan geçen TANIMADIĞINIZ biri bana borç para ver diyip parayı verip kaybolmasıdır ara bulur alırsın :lol: :mrgreen:
Olay benim başımdan geçmedi, Mkamumps adlı karakterin başından geçti bende printleri ondan elde ettim.
Mkamumps adlı karakterin asıl sahibinin kardeşi oyundayken başına böyle bir şey gelmiş, çocukta korkmuş gerçekten yönetici sanmış vermiş şifreyi. İnsanların saf durumundan yararlanmak uyanıklık değil, hırsızlıktır.
Benim amacım bu kişinin kim olduğunu afişe etmek. Herkes Musa'nın ve ona destek veren arkadaşlarının hırsız olduğunu bilsin.