Suya koş , uçağı al , ha gayret , ölüyorum şifacı kurtar beni
Yeni İkv - Eski İkv
Yeni İkv - Eski İkv
Eskiden ne güzeldi , sabahlara kadar maden arayışımız , bir itemi üretmek için 10 kişi seferber oluşumuz , ne güzeldi elimizde ıslık çalanımız , inat kıranımız , ankamız ne güzeldi meteorit ,adalı kıyafetlerimiz ...... Oyuncu ikv'den birşey beklemezdi , oyunu kendi başına oynamaya çalışırdı , bir itemi tırnaklarıyla kazıya kazıya üretirdi . 39 lvl sınırlaması açılınca herkes heyecanlanmıştı , yeni silahlar , yeni itemler , yeni canavarlar diye evet bunlar vardı ama ikv oyuncuyla iletişime geçmeye başlamıştı. Bu çok güzel birşeydi , yöneticilerle konusmak ama bence dozu biraz kaçtı ... Eskiden maden başında sabahlayanlar , şimdi bil kazan başında sabahlıyor .... Eskiden boşluk bulamadığımız er meydanları da güzeldi ..
Artık aşırı olmaya başladı , eskiden er meydanı için grup toplıyanlar oradan düzgün item düşmüyor diye kesine ve ikv desteğe yöneliyorlar , sancak savaşı !!! Eskiden Phili'ye gruplar toplanırdı , bir bakıma bizim için phili kadim hidra gibiydi o zamanlar .... 49 savaşçı basıp gidip kesemiyordu .... En önemlisi de bence ne güzeldi 29 lvl'de taş kanat kesme çabamız
15 tane vardı belki ama bize her biri boss gibi geliyordu , herbiri ayrı bir heyecan , ayrı bir olay . Ne güzeldi Çılgınbiberon'lu İronman'li zamanlar .... Ne güzeldi Mynet Oyun Moderatörleri severlerdi oyuncuları ama belli etmezlerdi
Ben 50 kişi MOMT'a dalıp kesme çabamızı hatırlıyorum ... Canının %99'dan inmeyişini
Bize 100 k çakışını ..... Eskiden oyunu kendi başına oynardı oyuncular ama şimdi destekten maden bekliyorlar ve desteğe bağımlı olmuşuz bir bakıma....
Frozenxqazap | Byswack
Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

Re: Yeni İkv - Eski İkv
Ve ne güzeldi , grevlerimiz toplanmalarımız
Üstümüzdekileri çıkartıp çıplak bir halde komutan da oturuşumuz
İsyankar tavırlarımız ..... O dostluk ve dayanışmanın verdiği duygu bile birşeydi bizim için , yöneticiler ilgi göstermese bile , hatta ilgisizlikleri bizi dahada heyecanlandırırdı ....
Frozenxqazap | Byswack

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ah o eski günler ah demeden geçemeyeceğim 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
o günlere keşke yeniden dönebilsek alman ok setle büyücü ve şifacılara tek atmayı özledim 

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Yazıyı okuyan herkesin geçmişe olan özlemini hatırlamaması ne mümkün , fakat zaman kavramı su misali gelip geçiyor.
Belki geçmişte yaşadıklarımızı şimdide yaşayabilmemiz için olanak sağlasalar eski hale gelse oyun o zamanki hevesi alamayacağız, o zamanki biz ile şimdiki biz arasındada yüzlerce fark var . Dediğim gibi zaman geçiyor , keşke dememek için dolu dolu yaşamalıyız.
Belki geçmişte yaşadıklarımızı şimdide yaşayabilmemiz için olanak sağlasalar eski hale gelse oyun o zamanki hevesi alamayacağız, o zamanki biz ile şimdiki biz arasındada yüzlerce fark var . Dediğim gibi zaman geçiyor , keşke dememek için dolu dolu yaşamalıyız.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
hele eski klan savaşları caminin karşısında iki klan da birbirine yakın savaştığı yer ne savaş yapardık be 1 yönetici gelirdi çoğu kez 20 kişi etrafına toplanırdı hiç unutmam o günleri