Bu PreNsxTheGhOsT denilen kp açı ilk önce kp kastığım arz çarlara dalmaya başladı daha sonra ben daha hızlı
olunca dedi arz olucam sana kp kastırmıcam gitti arz oldu geldi büyücüme geçtim. Gel ws dedim antrepo
arkasına çağırdı gittim 2 kişi vardı arkamdan maden çeken biri geliyodu o daldı ve bu REZİL herif ölünce
ne ana kaldı nede bacı kaldı
rennhuT xRennhuTx oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
o zaman o çarda ben vardım skrim bacı k0 Ç. bana karşı saygını göstereceksin skr!m belanı o İsoobey itine antrepo önünde dalmadım diye gtü kalktı onunda a.g seninde
Mrxbaris yazdı:o zaman o çarda ben vardım skrim bacı k0 Ç. bana karşı saygını göstereceksin skr!m belanı o İsoobey itine antrepo önünde dalmadım diye gtü kalktı onunda a.g seninde
Mrxbaris yazdı:o zaman o çarda ben vardım skrim bacı k0 Ç. bana karşı saygını göstereceksin skr!m belanı o İsoobey itine antrepo önünde dalmadım diye gtü kalktı onunda a.g seninde
Beyler oyun +15 ama bu çocuk hala bu oyunu oynuyor daha ne demeli :lol:
rennhuT xRennhuTx oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
Arkadaşım öncelıkle oyun içinde yaşandığın olaydan dolayı carın sahıbı olarak senden özur dılerım.İşlerim dolaysı ile oyuna pek gıremıyorum.Ben normalde ne kufur eden nede maden sırasında kısıye dalan bazı açlardan değılım yapımda buna musade etmez..Çarda olan arkadaşım adınada senden özur dılıyorum.Su andan ıtıbaren eger dedıgın gıbı bır kufurlesme olduysa bnım carımdan carında sıfresını degıstırıyorum.tekrar tekrar senden özur dılerım
Arkadaşım öncelıkle oyun içinde yaşandığın olaydan dolayı carın sahıbı olarak senden özur dılerım.İşlerim dolaysı ile oyuna pek gıremıyorum.Ben normalde ne kufur eden nede maden sırasında kısıye dalan bazı açlardan değılım yapımda buna musade etmez..Çarda olan arkadaşım adınada senden özur dılıyorum.Su andan ıtıbaren eger dedıgın gıbı bır kufurlesme olduysa bnım carımdan carında sıfresını degıstırıyorum.tekrar tekrar senden özur dılerım
bilinmez her seye maydonoz olma ınsanın basına ne gelırse ya meraktan yaaa...... anladın onu sen :mrgreen:
kusura bakma senın gıbı konuyu bılmeden yorum yapan ınsalaradan da nefret edıyorum bu yuzden senın gıbılerın anlayacagı dıl bu bılınmez nık lı sahıs.....
Renhut kardesım su andan ıtıbaren carın sıfresı degısmıstır bıgıne..tekrar kusura bakma....
THEghost yazdı:bilinmez her seye maydonoz olma ınsanın basına ne gelırse ya meraktan yaaa...... anladın onu sen :mrgreen:
kusura bakma senın gıbı konuyu bılmeden yorum yapan ınsalaradan da nefret edıyorum bu yuzden senın gıbılerın anlayacagı dıl bu bılınmez nık lı sahıs.....
Renhut kardesım su andan ıtıbaren carın sıfresı degısmıstır bıgıne..tekrar kusura bakma....
kesin öyledir kardeşim arkadşaım vrdı
Bu arada bnı serverda tanıyan tanır bugune kadar agızımdan ne kufur cıkmıstır ne hırsızlık yapmısımdır hırsızlık yapmayada kufur etmeyede ıhtıyacım yok.2. olarak bılınmez senın hakkında da pek ıyı seyler duymuyorum sen bunuda anladın sakın salak ayagına yatma kardesım okı?yanı once gıt kendını duzelt....
zaten konuyu dogru okusan mrx barısın yazdıgında gorurdun ama tabı senın gorme ve okuma potensıyelınınde burda ne kadar yetersız kaldıgı ortaya cıktı sırf laf olsun torba dolsun ayagına gelmısın sıkmısın bır seyler :mrgreen: :mrgreen: