[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resim paylaşımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Bu adamda ne ATATÜRK'e ne de kendisine saygısı var. Ona göre konuşup ona göre yakınlık kuracağınızı umuyorum.
Serhat Uysal
ATATÜRK'e saygıda bitti.
ATATÜRK'e saygıda bitti.
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- OttomanxBaskan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ATATÜRK'e saygıda bitti.
Çok Dogru senin gibiler oldukça biz daha ATATÜRK'ü yaşatırız hiç merak etme
SaNCaK TeaM
SaNCaKPolyShit [(^)Ejder Asa]
SaNCaKErFuaTsaN [(^)Ashab-ı Keyf]
SaNCaKRocxPeLL [(^)Ecel Getiren]
Birde bunlar bir tane olsa bunları sayıyla vermiyorlar ki bakın son yorumun beğenisi bile var

Frozenxqazap | Byswack
Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

Son yorumu ben yaptım ama yorumu dikkatli oku ATATÜRK'e karşı asla bi saygısızlığım olmaz.
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- OttomanxBaskan
- Salgın Koruyucusu
Kurtxbaba yazdı:Son yorumu ben yaptım ama yorumu dikkatli oku ATATÜRK'e karşı asla bi saygısızlığım olmaz.
aynen o yazını anlayamadım bende :?:
SaNCaK TeaM
SaNCaKPolyShit [(^)Ejder Asa]
SaNCaKErFuaTsaN [(^)Ashab-ı Keyf]
SaNCaKRocxPeLL [(^)Ecel Getiren]
Bi ara konuşmanın tamamını atarım sana
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Therockulaa
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam Atatürke saygımız sonsuz da sizinde en kutsal varlık olan ANALARA saygınız kalmamış oyunda küfretmedğim halde sus alıyosam ben sizin çarlarınız ömür boyu kapansın lan saygısız terbiyesizler.
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Atatürkçü olan herkes CHP'li değildir. Ben CHP'li değilim , AKP'lide değilim ama "ATATÜRKÇÜYÜM"M1btLa yazdı:Serhat senin #@!? tayyipçisi diyerek . Hata yaptın biliyomusun #@!? Chplisi
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Arkadaşlar burasının bir oyun plartformu olduğunu unutmayınız.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İyi Forumlar.
Arkadaşlar burasının bir oyun plartformu olduğunu unutmayınız.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İyi Forumlar.
Koray YAR