Bu arada şaheser denince aklınıza tek gelen ejder ashap ecel filanmı? ilk zırhlar ve takıları kim düşürdü yazın bakam:D
Meran'daki ilk şaheserler :)
Re: Meran'daki ilk şaheserler :)
İlk olmak güzeldir:) benimde zamanında çarım silinmeseydi ejderin tüm malzemeleri hazır kadimi bekliyo olacaktım muhtemelen en kötü ihtimal ilk beşe girerdim:) o zamanlar oyunun ilk bilge cevo kolyesi bendeydi
Oyuna sıfırdan başlamama rağmen yinede bu konumdayım
Bu arada şaheser denince aklınıza tek gelen ejder ashap ecel filanmı? ilk zırhlar ve takıları kim düşürdü yazın bakam:D
Benim bildiğim meranın en ballı adamı Blackthrine ilk kesişte Nücleus takı ve yine ilk kesişte nucleus zırh düşürmüştü
bide geophal ilk ışık hanım zırhı düşüren kişi yanılıyorsam düzeltin diğerlerini bilmiyorum bilen varsa yazsın...
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın..SHooT yazdı:Benim bildiğim meranın en ballı adamı Blackthrine ilk kesişte Nücleus takı ve yine ilk kesişte nucleus zırh düşürmüştübide geophal ilk ışık hanım zırhı düşüren kişi yanılıyorsam düzeltin diğerlerini bilmiyorum bilen varsa yazsın...

Deathxmagnetic...Blackthrine...
alicanowww haklı. Geophal ilk ışık zırhı düşürmemişti. İlk kesişte ışık zırh düşürmüştüalicanowww yazdı:Haklısın..SHooT yazdı:Benim bildiğim meranın en ballı adamı Blackthrine ilk kesişte Nücleus takı ve yine ilk kesişte nucleus zırh düşürmüştübide geophal ilk ışık hanım zırhı düşüren kişi yanılıyorsam düzeltin diğerlerini bilmiyorum bilen varsa yazsın...
İlk ısık hanım gece zırhı ( KHolpashalixpunk) İlk kenanın gucu zırhı ( Mechanize) İlk oksidant Zırh (MEgaşifa) İlk funditores zırh ( Kıyametx)
geo 4 girişte setini tamamlamıştırockipsiz yazdı:alicanowww haklı. Geophal ilk ışık zırhı düşürmemişti. İlk kesişte ışık zırh düşürmüştüalicanowww yazdı:Haklısın..SHooT yazdı:Benim bildiğim meranın en ballı adamı Blackthrine ilk kesişte Nücleus takı ve yine ilk kesişte nucleus zırh düşürmüştübide geophal ilk ışık hanım zırhı düşüren kişi yanılıyorsam düzeltin diğerlerini bilmiyorum bilen varsa yazsın...
İlk ısık hanım gece zırhı ( KHolpashalixpunk) İlk kenanın gucu zırhı ( Mechanize) İlk oksidant Zırh (MEgaşifa) İlk funditores zırh ( Kıyametx)
![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Meranda ilk zırhlar:
*İlk büyücü zırhı : Kıyamet alevi GB - Amplifikatör = Kholpashalixloaa ( hatta düşürdüğü gün çarını çemberci yapmıştı)
*İlk savaşçı zırhı : Kenan'ın Gücü Gece Zırhı = Mechanize
*İlk şifacı zırhı : Oksidant Nefs-i Müdafa Sarmaşık = Megaşifa
*İlk büyücü zırhı : Kıyamet alevi GB - Amplifikatör = Kholpashalixloaa ( hatta düşürdüğü gün çarını çemberci yapmıştı)
*İlk savaşçı zırhı : Kenan'ın Gücü Gece Zırhı = Mechanize
*İlk şifacı zırhı : Oksidant Nefs-i Müdafa Sarmaşık = Megaşifa

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Canceazi yazdı:Evet arkadaşlar hem öğretmek hemde bilgimde hatam varsa doğrusunu öğrenmek için bu konuyu açtımBu resimleri eski resimlerimi incelerken çektim
Buyrun
MERAN'DAKİ İLK ŞAHESER VE ASHAB ÜRETEN İLK ŞİFACI HALİYLE![]()
:mrgreen:
İlk Ejder Asa Kurmayxnejdet
İlk Ecel Getiren Üreten Kholpashalixloa
İlk Latifi üreten isim Choosensxwanted

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Canceazi yazdı:Merak edenler vardır diye bu konuyu açtım. Bu resimleri eski resimlerimi incelerken çektimBuyrun
Meran'daki ilk kalıcı şaheser ve ashab-ı kehf. Aslında Kristalxkorleg ilk üretmiştir ancak oyun geri sarıldığı için yönetici madenlerini kendisine iade etmiştir.
İlk Ejder Asa Kurmayxnejdet
İlk Ecel Getiren Üreten Kholpashalixloa // Geophal diyenler var ama onda ecel kadimlerden önce vardı.
İlk Latifi üreten isim Choosensxwanted

-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: BeoWulf
bu zamanlarda xukalaxloncası vardı
o loncadan karakter adı xukalaxbleyd die bi arkadaşımız var il eceli o bastı die düşünüorum
kendisi tam bi maden hastasıydı ne ararsan vardı
receler geldigi dakika bastı
xukalaxtime
VaTaNxİnCePtİoN
xukalaxtime
VaTaNxİnCePtİoN
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İLK EJDER ASAYI BEN ÜRETTİM YANİ KURMAYXNEJDET ARTK BNM BN ÜRETMİŞ OLYOREM