Umay09 yazdı:tmm yaptm sanrm az ugrastm ortalmayı da becerdm imzayı olur krdsm siznkiler gibi bi imza yaprsan ilk lonca hediemi sendn alms olurm (= çok tşkler herşy içn (=
tşk ederm h.b ihsan baskanm (= ackcası bu kdr cabuk bni aranza kabul edecegnzi sanmıyordm, daha bi gün bile olmadn bi cogunuzla tanıstm, inş ilerde gzl mutlu gunler gecirecgz (=
Gerek reel hayattaki sorumluluklarım gerekse bilgisayar başına oturduğumda oyuna olan iştahım nedeniyle foruma pek vakit ayıramadım bir haftadır, mazur görülsün. Umarım hepinizin sağlığı sıhhati yerindedir, Allah gönlünüze esenlik bedeninize kuvvet versin bu mübarek ve bir hayli zor geçen Ramazan ayında. Gençlerin görevlerini layıkiyle ifa ettiğini görmek çok güzel, çalışmalarınızın devamını diliyor ve gereken özeni gösterdiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Yusuf, yeni yaptığın listenin nüshasını msn'de göstermiştin, buraya da koyman hoş olmuş, güncel liste tablomuzun altına eklenebilecek nitelikte harika bir çalışma, yönetim kurulu başkanımız sevgili Arif ağabeyimizin de fikri alındıktan sonra ekleme yapabiliriz, benden onayı aldın haberin olsun
Ve aramıza yeni katılan, Börteçinexgenius nickli Burak arkadaşımız ve Börteçinexumay nickli Umay hanım ablamız, aramıza hoşgeldiniz, safa getirdiniz, umarım aradığınız sohbeti muhabbeti ve de beklentilerinizin karşılığını Börteçine Ailemizde bulabilirsiniz, hayırlı uğurlu olsun. Gerek teknik gerekse oyun içi konularda bende dahil olmak üzere bütün yetkili veyahut lonca içi görevli arkadaşlardan yardım-bilgi alabilirsiniz, bilginize.
Hepinize hayırlı geceler, Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Bâki dostluk ve kardeşlik ile, esen kalın..
Bakıyorum Bizi unuttun olmadı bak bu Hiç iyi olmadı daha Perşembe Pazarına Gideceydük Kerkenez ihsan Geveze ihsan.Zevzek İhsan ne ararsan var la sende Robot gibisin aynı bozak mı acaba seni
Umay09 yazdı:tmm yaptm sanrm az ugrastm ortalmayı da becerdm imzayı olur krdsm siznkiler gibi bi imza yaprsan ilk lonca hediemi sendn alms olurm (= çok tşkler herşy içn (=
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
Lonca Yönetim Kurulu /b]
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.