***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
mrhbalar herkese ii aksmlar, uzun zmndır uzaktn syrettgm sevgili Börteçine loncasna bugün basvurumu yaptm ve alpaslan kardsm tarafındn alındm, forma takılan arkadslarlada tansmak istedm (= ismim umay yeni carımn adıda Börteçinexumay, artk szlerleym umarm beraber gzl günler gecirriz (= ii akşamlar ii formlar herkse (= bu arada biri bna imza knusunda yrdımcı olrsa sevirm (=
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Umay ablaUmay09 yazdı:mrhbalar herkese ii aksmlar, uzun zmndır uzaktn syrettgm sevgili Börteçine loncasna bugün basvurumu yaptm ve alpaslan kardsm tarafındn alındm, forma takılan arkadslarlada tansmak istedm (= ismim umay yeni carımn adıda Börteçinexumay, artk szlerleym umarm beraber gzl günler gecirriz (= ii akşamlar ii formlar herkse (= bu arada biri bna imza knusunda yrdımcı olrsa sevirm (=
Yaşın 16
İmza içinde sözcümüz Yusuf'un bir çalışması vardı bulunca öğreneceksin İnşallah.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
mrhba mıstık h.b (= kısmn tanıorum yani car ismlernzi biliorum cogunuzn (=
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
İyi zorluk çekmezsin.Umay09 yazdı:mrhba mıstık h.b (= kısmn tanıorum yani car ismlernzi biliorum cogunuzn (=
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Umay09 yazdı:mrhbalar herkese ii aksmlar, uzun zmndır uzaktn syrettgm sevgili Börteçine loncasna bugün basvurumu yaptm ve alpaslan kardsm tarafındn alındm, forma takılan arkadslarlada tansmak istedm (= ismim umay yeni carımn adıda Börteçinexumay, artk szlerleym umarm beraber gzl günler gecirriz (= ii akşamlar ii formlar herkse (= bu arada biri bna imza knusunda yrdımcı olrsa sevirm (=
Ve aleyna aleyküm selam,sizleri aramızda görmekten memnuniyet ve mutluluk duyacağımızdan emin olabilirsin.. Oyunda pm attın ve elimden geldiğince yardımcı oldum , eğer varlığını Börteçine ailesine hissettirirsen emin ol seni yalnız bırakmayız,keyifli sohbetler,güzel günler geçiririz.
İmza işine gelirsek ben sana özelden anlatırım.
İmza işine gelirsek ben sana özelden anlatırım.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
tmm tşk ettm yusuf (= sık sık kafanızn etini yicem merk etmyn
bekliyrm özeldn imzayı (=
Umay09 yazdı:tmm tşk ettm yusuf (= sık sık kafanızn etini yicem merk etmynbekliyrm özeldn imzayı (=
Özel Mesaj yolu ile anlattım anlamadığın yeri sorabilirsin
yardıma ihtiyaç oldukça pm'le elimizden geldiğince yardım ederiz Umay abla.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
tmm yaptm sanrm az ugrastm ortalmayı da becerdm imzayı
olur krdsm siznkiler gibi bi imza yaprsan ilk lonca hediemi sendn alms olurm (= çok tşkler herşy içn (=
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Yapar yapar bizim imzaların tümünü o yaptıUmay09 yazdı:tmm yaptm sanrm az ugrastm ortalmayı da becerdm imzayıolur krdsm siznkiler gibi bi imza yaprsan ilk lonca hediemi sendn alms olurm (= çok tşkler herşy içn (=
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
iste ortm bu ya kardslik dostlk bu (= çok tşkler krdslerm hepnize çok çok çok sagolun (=