Tank İtemi Alınır....
Tank İtemi Alınır....
Aktar Şevket zırh Farabi solucan Yüzük Farabi eldiven satan uygun fiyata oyunda beni bulsun alırım
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Tank İtemi Alınır....
sana tavsiye farabi eldivene para verme bir kez kenan kes farabi solucan eldiven verıyo ztn 

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
kenana gitmek için ne kullanacakkralgs yazdı:sana tavsiye farabi eldivene para verme bir kez kenan kes farabi solucan eldiven verıyo ztn
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Ben seni kenana alırım sadece işi bilmen yeterli olur .İtemin olmasada o eldi aldırırız kardeşim oyundan bana ulaş.
ne iyi adam :mrgreen:HaRuF yazdı:Ben seni kenana alırım sadece işi bilmen yeterli olur .İtemin olmasada o eldi aldırırız kardeşim oyundan bana ulaş.
bana böle bişi deseler foruma hiç girmemoguzhan98 yazdı:ne iyi adam :mrgreen:HaRuF yazdı:Ben seni kenana alırım sadece işi bilmen yeterli olur .İtemin olmasada o eldi aldırırız kardeşim oyundan bana ulaş.
Bir de işi biliom ama
eminimTOLGARDA yazdı:bana böle bişi deseler foruma hiç girmemoguzhan98 yazdı:ne iyi adam :mrgreen:HaRuF yazdı:Ben seni kenana alırım sadece işi bilmen yeterli olur .İtemin olmasada o eldi aldırırız kardeşim oyundan bana ulaş.
Bir de işi biliom ama
Tabi laa en güçlü büyüyü saptırcan dikkat dağıtma atcanoguzhan98 yazdı:eminimTOLGARDA yazdı:bana böle bişi deseler foruma hiç girmemoguzhan98 yazdı:ne iyi adam :mrgreen:HaRuF yazdı:Ben seni kenana alırım sadece işi bilmen yeterli olur .İtemin olmasada o eldi aldırırız kardeşim oyundan bana ulaş.
Bir de işi biliom ama
tabi tabi süpürmek yerine dikkat atcan )))
Violencexl(49)
Violence(49)
***GAME***OVER***
Violence(49)
***GAME***OVER***
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
cek süpür kırılınca sap sarsıl.çok kolay yav
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar